Jump to content



ALPHACOOL COOL ANSWER III 120 COMPACT


Mainframe

Recommended Posts

Παιδία η συγκεκριμένη υδρόψυξη αξίζει τα 150 ? Τη θέλω για το σύστημα της υπογραφής μου και επειδή είμαι νέος στο νερό λέω να ξεκινήσω με κάτι έτοιμο. Τι λέτε?

Τα στοιχεία της

Socket Type: AMD XP, AMD 64, Opteron, Intel 478, Socket 775.

Διαστάσεις Ανεμιστήρα: 120mm x 120mm.

Περιεχόμενα συσκευασίας: ψυγείο Alphacool NexXxoS Xtreme , θερμοαγώγιμη πάστα, 120mm ανεμιστήρας, διαφανές σωλήνάκια δεξαμενής 11/8mm , δοχείο Alphacool Eheim.

Εδώ έχει και ένα πολύ καλό review http://www.guru3d.com/article/cooling/365/

post-4025-1416073159,8058_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πεταμενα λεφτα... διαβασε λιγο το φορουμ της υδροψυξης και πεσε κατ'ευθειαν στα βαθεια. Με τοσα χρηματα (κι ισως λιγο παραπανω), θα φτιαξεις κατι πολυυυυ καλυτερο...

Δεν ειναι κατι το δυσκολο κι αν χρειαστεις βοηθεια εδω ειμαστε.

Link to comment
Share on other sites

unseen πιστεύεις πως αξίζει να βγάλω τη Zalman και να βάλω αυτή την υδρόψυξη? Σημειωτέο πως το κουτί μου δεν έχει χώρο για να μπει διπλό ή τριπλό ψυγείο (χωρίς μόντα εννοώ). Σίγουρα θα είναι πιο ήσυχα τα πράγματα αφού με την Zalman μετά τις 2000 στροφές υπάρχει θόρυβος που εμένα προσωπικά με ενοχλεί. Το ανεμηστιράκι του ψυγείου ακούγεται πολύ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.