Ταμτάκος Ιανουάριος 17, 2014 #9101 Ιανουάριος 17, 2014 @acctΔεν είναι αφορισμός το σχόλιο που έκανα ούτε σημαίνει πως αυτό που θεωρώ εγώ ποιοτικότερο είναι έτσι σώνει και καλά. Eίναι μόνο η προσωπική μου άποψη. Εκτιμώ το ότι υπάρχουν άτομα που κάθονται με μεράκι και μας δείχνουν αυτά που φτιάχνουν. Φαγητά το οποία βασίζονται στην μεσογειακή διατροφή και απέχουν αρκετά από όλα αυτά που ανέδειξαν ξένες χώρες σε πρωταθλητές παχυσαρκίας και οδηγούν και εμάς προς εκείνη την κατεύθυνση. To ταχυφαγείο (aka fastfood) το χρησιμοποίησα καθαρά με την ξενόφερτη έννοια (τύπου McDonalds, BurgerKing κλπ.) όπου, όπως γνωρίζεις. αυτά που τρως δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που νομίζεις πως τρως.
PetrosD Ιανουάριος 17, 2014 #9102 Ιανουάριος 17, 2014 Ακριβώς. Τί σχέση έχει το bbq με τα ταχυφαγεία;
karmen1983 Ιανουάριος 19, 2014 #9103 Ιανουάριος 19, 2014 Χθες κανελόνια και σιροπιαστά Και χθες βράδυ πίτες γεμιστές με α) φιλέτο στήθος κότας β) χοντροκομμένο καρέ μπέικον γ) πιπεριές δ) μανιτάρια ε) Sauce στ) τυρί
wolves Ιανουάριος 19, 2014 #9104 Ιανουάριος 19, 2014 [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION]:worship: (και για τα 2)
DJD Ιανουάριος 20, 2014 #9105 Ιανουάριος 20, 2014 Χταποδάκι μυτιληνιό, καλαμάρια σαρωνικού και "ολίγον" τσίπουρο. Φώτο από μετά δεν υπάρχει, είμασταν πολύ απασχολημένοι.
Seafalco Ιανουάριος 20, 2014 #9106 Ιανουάριος 20, 2014 Εγώ θέλω μια φωτό από την σκάρα, ,,,, θα καταλάβω !!!!! :drool:
jax7480 Ιανουάριος 20, 2014 #9107 Ιανουάριος 20, 2014 Χταποδάκι μυτιληνιό, καλαμάρια σαρωνικού και "ολίγον" τσίπουρο. Φώτο από μετά δεν υπάρχει, είμασταν πολύ απασχολημένοι.Φτού σου ΡΕ!!!! είσαι και founder. Ban στον founder ποιος μπορεί να κάνει ρε παίδες;
Seafalco Ιανουάριος 20, 2014 #9109 Ιανουάριος 20, 2014 Θα έχει και ... "πουλερικό", η "συνταγή" ! ???
DJD Ιανουάριος 20, 2014 #9110 Ιανουάριος 20, 2014 Φτού σου ΡΕ!!!! είσαι και founder. Ban στον founder ποιος μπορεί να κάνει ρε παίδες; Είχαμε επίσης γαριδομακαρονάδα, κολοκύθια και μελιτζάνες τηγανητές και πάνω από όλα το τούμπανο τσίπουρο που έφερε ο [MENTION=60]unseen[/MENTION].
wrong method Ιανουάριος 20, 2014 #9111 Ιανουάριος 20, 2014 εμ με τόσο κρύο που κάνει εκεί πάνω βυσσινάδα θα'πίνες;
DJD Ιανουάριος 20, 2014 #9113 Ιανουάριος 20, 2014 Αυτό ήταν το ένα ταψί από τα 2.. είχαμε άλλα τόσα πλοκάμια, 3 χταπόδια σύνολο ήταν :big_boss:
FANISTELROOY Ιανουάριος 20, 2014 #9114 Ιανουάριος 20, 2014 Για δώσε οδηγίες για το χταπόδι. Θέλει καμία προετοιμασία ή απλά το πετάς πάνω στη σχάρα?Στο γκριλ του φούρνου το έκανες? Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4
jpavly Ιανουάριος 20, 2014 #9115 Ιανουάριος 20, 2014 Για δώσε οδηγίες για το χταπόδι. Θέλει καμία προετοιμασία ή απλά το πετάς πάνω στη σχάρα?Στο γκριλ του φούρνου το έκανες? Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4Αγοράζετε ένα χταπόδι 1200 γρ. και ένα μπουκάλι τσίπουρο.Προβλέψτε, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο.Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα. Καθαρίστε το χταπόδι, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μια υποψία ελαιόλαδου.Βάλτε τα κάρβουνα στην ψησταριά.Σερβιριστήτε ένα ποτήρι τσίπουρο και πιείτε το.Ανάψτε τη φωτιά και αφήστε τη σχάρα να καεί.Βάλτε και πιείτε ακόμα ενα ποτήρι τσίπουρο. Επαναλάβατε αυτό το βήμα άλλες δυο φορές. Μετά από ένα τέπαρτο απλώστε τα κάρβουνα και βάλτε το χταβόδι για ψήσιμο. Λιάστε ξανά το τσικουράκι και καπιατήτε μια καλή λουγία. Μετά από ένα κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος πάτνων .... κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνοανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε...βάλτε τελος παντων το χτακόδι απ την αλλη καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια τσούρο αμόκα. Νυστε, λυστε ψηστε το κταόδι για μιση φώρα ακόμα. 3 λοτήρια αρφότερα .... Ζαμέψτε το τριπόδι απο χαμω, (επεσε το μακαλισμένο) , καφαρίστε το και γάλτε το σε μιάτο. Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα τόδια της τισταριάς μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω απομελειώστε το δουκάλι του τσίλουρουαργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι Την επομενη μέρα , παρτε ενα αλκα σελτζερ Πηγαινετε να φάτε κρύο χταπόδι με μαγιονεζα και καθαρίστε το χάλι που δημιουργήσατε στην ψησταριά!
DJD Ιανουάριος 21, 2014 #9116 Ιανουάριος 21, 2014 Για δώσε οδηγίες για το χταπόδι. Θέλει καμία προετοιμασία ή απλά το πετάς πάνω στη σχάρα?Στο γκριλ του φούρνου το έκανες? Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4Ο καιρός δεν ήταν πολύ καλός για bbq κι έγινε στον φούρνο. Μόνο λαδάκι του έβαλα, το σκέπασα με αλουμινόχαρτο για καμιά ώρα στους 160 στον αέρα και στο τέλος 15 λεπτά στο γκριλ για να πάρει χρώμα. Σούπερ ήταν.
fatal Ιανουάριος 22, 2014 #9117 Ιανουάριος 22, 2014 Μηλόπιτα, Nutella Cheesecake και σπιτική μπουγάτσα
astrolabos Ιανουάριος 22, 2014 #9118 Ιανουάριος 22, 2014 ω ******** το ********* και τη ********* που ********** το **********....
Borg Ιανουάριος 22, 2014 #9119 Ιανουάριος 22, 2014 Κολαστήριο θα έπρεπε να ονομάζεται αυτό το θρετ, σιχτίρ.
Seafalco Ιανουάριος 22, 2014 #9120 Ιανουάριος 22, 2014 Έλα μη μου στεναχωριέσαι ! Α να σου βάλω εγώ κάτι για αντίβαρο , να έρθουμε στα ίσα μας! Άντε , καλή μας όρεξη και ...ψύχραιμα! ! !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.