karmen1983 Ιανουάριος 23, 2014 #9141 Ιανουάριος 23, 2014 Συμβαίνει τώρα. Κουνουπίδι ομελέτα με λίγο τυρί τσένταρ :big_boss:
Delijohn Ιανουάριος 23, 2014 #9146 Ιανουάριος 23, 2014 εγώ είμαι ένα βήμα πριν κάνω unsubscribe...όποτε μπαίνω εδώ, λέω τουλάχιστον 3 "ωωωω ρε γαμώτοοοο" ή 2 "αμάααααααν".. :drool:
astrolabos Ιανουάριος 23, 2014 #9148 Ιανουάριος 23, 2014 εγώ είμαι ένα βήμα πριν κάνω unsubscribe...όποτε μπαίνω εδώ, λέω τουλάχιστον 3 "ωωωω ρε γαμώτοοοο" ή 2 "αμάααααααν".. :drool:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=BiPosrenWDY]Efi Thodi - Souleiman | New song 2013 - YouTube[/ame]
karmen1983 Ιανουάριος 23, 2014 #9149 Ιανουάριος 23, 2014 Αν έλεγε Σουλτάν ή μπουλντόγκ θα σου έκανα Like (λίγοι θα το πιάσουν το αστείο)
PetrosD Ιανουάριος 23, 2014 #9150 Ιανουάριος 23, 2014 ρε θα φάτε κανα thread ban νυχτιάτικαΜη μασάς ρε. Τράβα στο Τζίμη και φάε 2-3 πιτόγυρα!
Highlander Ιανουάριος 24, 2014 #9152 Ιανουάριος 24, 2014 Οταν η Κάρμεν δεν βαριέται να μπει στη κουζίνα Αυτά πάω στη κουζίνα μου τώρα Μια και είναι πρωί και συνήθως δεν μισώ πρωί πρωί, μέχρι πόσο μπινελίκι μπορώ να σου ρίξω χωρίς να φάω ban πάνω από 1 μήνα ; Σε μισώ και λατρεύω αυτά που φτιάχνεις :rant::rant::rant: :(
karmen1983 Ιανουάριος 25, 2014 #9153 Ιανουάριος 25, 2014 Κάτι στα γρήγορα για μεσημεριανό! Λίγο λάδι, κρεμμύδια, πιπεριές, μανιτάρια, κοτόπουλο φιλέτο, αλάτι, πιπέρι και στο τέλος ντοματίνια ολόκληρα μέχρι να καραμελώσουν όπου και αποσύρουμε απο τη φωτιά. Μετά το σοτάρισμα αλλά και καθόλη τη διάρκεια δεν προσθεσα νερό, αλλά έκανα τη σάλτσα μόνο με κρασί. Μετά έβαλα σε μία πιατέλα ρύζι, έκανα ένα κενό στη μέση, έριξα μέσα τη σάλτσα και απο πάνω τα υπόλοιπα. Λίγο μαιντανός για το μάτι και τρώμε. Χρόνος περί τα 30 λεπτά.
minast Ιανουάριος 26, 2014 #9159 Ιανουάριος 26, 2014 Κάτι στα γρήγορα για μεσημεριανό! Λίγο λάδι, κρεμμύδια, πιπεριές, μανιτάρια, κοτόπουλο φιλέτο, αλάτι, πιπέρι και στο τέλος ντοματίνια ολόκληρα μέχρι να καραμελώσουν όπου και αποσύρουμε απο τη φωτιά. Μετά το σοτάρισμα αλλά και καθόλη τη διάρκεια δεν προσθεσα νερό, αλλά έκανα τη σάλτσα μόνο με κρασί. Μετά έβαλα σε μία πιατέλα ρύζι, έκανα ένα κενό στη μέση, έριξα μέσα τη σάλτσα και απο πάνω τα υπόλοιπα. Λίγο μαιντανός για το μάτι και τρώμε. Χρόνος περί τα 30 λεπτά. Σχεδόν το ίδιο έκανα για βραδινό, μέχρι και το συνοδευτικό! Προτίμησα να μαρινάρω τις μπουκίτσες με μπαχαρικά, μοσχολέμονο, λαδάκι, σκορδάκι, δεν έβαλα ντοματίνια και δεν έσβησα με κρασί για να κρατήσω τη μυρωδιά της μαρινάδας. Επίσης μου βρίσκονταν και κίτρινες/πορτοκαλί πιπεριές. Το μισό το ενίσχυσα στο κλείσιμο με λίγο πικάντικο μίγμα για κάρυ.
karmen1983 Ιανουάριος 29, 2014 #9160 Ιανουάριος 29, 2014 Καλά δε ντρέπεστε; Παρολίγο να πάει δεύτερη σελίδα το θέμα. Οπότε BUMP!!! Το Σάββατο τραπέζι. Για κάποιο άγνωστο λόγο δεν τράβηξα τα ενδιάμεσα. Οπότε σε φώτο μόνο η σπανακόπιτα με το γλυκό :fist: Next day απλά πράγματα καθώς το πολύ ποτό μας έκανε .................. Χοιρινές λαιμού με μουστάρδα και ολόκληρες μικρές πατατούλες Ε μετά πήγαμε σε κάτι που ήθελε περισσότερη φροντίδα και προδερμ. Κουνελάκι με χειροποίητες χυλοπίτες (τις έφτιαξε μία φίλη δε ξέρω συνταγή αλλά ήταν ωραίες) Και επειδή κάποιοι το θέλουν με τυρί και κάποιοι χωρίς, φάγαμε σε πιάτα και όχι μέσα απο το ταψι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.