Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

Επίσης Αντώνη έχει μεγάλη διαφορά ο φυσικός χυμός (πορτοκάλι πχ) που έχει τα φυσικά σάκχαρα και είναι "οκ" (αν πιείς 1-2 ποτήρια) και οι ******** τα νέκτρα που είναι +924384123 κουταλιές ζάχαρη όπως λέει ο Κώστας.

Link to comment
Share on other sites

Σωστό κι αυτό αλλά ευχαριστώ, δε θα πάρω. Πίνουμε που πίνουμε κάτι που είναι σχεδόν νερό, να είναι κ χωρίς λακτόζη; Δεν πειράζει, τρώω άλλα πράγματα που έχουν ασβέστιο.. η μητέρα μου που έχει δυσανεξία στη λακτόζη κι είχε κ θέμα με το ασβέστιό της (λόγω άλλων παραγόντων) τάραξε τα γαλακτοκομικά κ πήρε κι ένα διάστημα λίγο ασβέστιο κι όλα καλά.. εγώ δεν είχα ποτέ θέμα.. τουλάχιστον ως τώρα..

Link to comment
Share on other sites

Δυσανεξία απέκτησα και εγώ στα 31 μου, it seems πως είναι αρκετά κοινό...

Απο εκεί και πέρα, διαβάζω πως πραγματικά μετά τους πρώτους 6-12 μήνες το γάλα είναι λίγο στα φρύδια μας σαν οργανισμός...

Link to comment
Share on other sites

Υποθετικά χρειαζόμαστε το ασβέστιο για τα οστά και τα δόντια μας. Χωρίς να κρίνω την εγκυρότητά του, το βιβλίο της Α' γυμνασίου λέει πως αν δεν πάρουμε έως την ενηλικίωση την απαραίτητη ποσότητα θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα αργότερα (πχ. οστεοπόρωσή).

Βέβαια το πολύ ασβέστιο δημιουργεί πέτρα στα νεφρά και σε άλλους δυσκοιλιότητα. Για το τελευταίο αμφιβάλλω αφού 1-2 ποτήρια κρύο γάλα το πρωί λειτουργούν ως Dulcolax σ' εμένα.

Link to comment
Share on other sites

Φίλος που πίνει πολύ γάλα (2-3lt τη μέρα), απέκτησε πρόβλημα με τα οστά του και με τα νύχια του. Έλλειψη ασβεστίου έφτασε τα νύχια του στο σημείο να είναι λεπτά κ να γδέρνονται με το παραμικρό.. τι του είπε ο γιατρός; Το έπαθε από τα αναψυκτικά!!! Έπινε πάντα από κοακόλα μέχρι περιέ.. κ τον ξέρω 10 χρόνια!

Καθηγήτρια μου έπαθε οστεοπόρωση.. έπινε καθημερινά 2 κουτάκια αναψυκτικού.. της είπε ο γιατρός, τα έκοψες εχθές!!! Αν θυμάμαι καλά της είπε πως το ανθρακικό εμποδίζει την δέσμευση του ασβεστίου από τον οργανισμό.

Link to comment
Share on other sites

Παίρνουν γι'αυτόν και τον αδερφό του, 35lt τη βδομάδα.. σκέψου ότι δεν πίνει νερό. Πίνει μόνο γάλα και έξω όταν βγαίνουμε, πάντα κοκακόλα..

Φρόντισε να σου αφήσει τουλάχιστον το πισι του...

Link to comment
Share on other sites

Σωστό και αυτό αλλά άμα θες να ξεχωρίσεις πολλά κροκάδια με το μπουκάλι γίνεται τσακ μπαμ σε σχέση με τα τσόφλια

αμα θέλεις απολύτως μόνο τον κρόκο τα τσόφλια είναι μονόδρομος

Link to comment
Share on other sites

αμα θέλεις απολύτως μόνο τον κρόκο τα τσόφλια είναι μονόδρομος

Θα διαφωνησω :)

Και επειδη οι περισσότεροι δε τα καταφερνουν με τα τσιφλια, οριστε αλλο ενα τιπ για να παρουμε το κροκαδι και μονο. Τρυπητη κουταλα υπαρχει σε καθε σπιτι νομιζω. :)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

post-20975-1416078213,1791_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.