Jump to content


ΕΡΓΑΛΕΙΟ DREMEL ΓΙΑ ΣΥΓΚΟΛΗΣΗ?


Happiness

Recommended Posts

Απίστευτο, χτές το παρήγγειλα σήμερα μου ήρθε, μπράβο στο Etools, λοιπόν το εργαλείο πραγματικά είναι όπως το παρουσιάζουνε, ευχρηστο, ζεσταίνετε γρήγορα , είναι ότι χρειαζόμουνα.

Το μόνο κακό είναι που δεν είχε μέσα φιάλη βουτανίου, αλλά μάλλον ήταν επικίνδυνο να τοποθετήσουν κάτι τέτοιο, οπότε και πήγα σε ένα κατάστημα και πήρα μια.

Πολύ ωραίο πάντως ! Με την κασετίνα του την μεταλλική , πολύ περιποιημένη δουλειά.

Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω το etools , πραγματικά άψογο eshop , με προσοχή στον πελάτη.

Καλές μου συγκολήσεις σας έρχομαιιιιιιιιιιι :magic:

Link to comment
Share on other sites

Γιατί επειδή ευχαριστώ το εν λόγω eshop σημαίνει ότι κάνω διαφήμιση? Αν ναι τότε κάνω!

Και αν υπάρχουν και άλλα τέτοια eshop στο είδος του μακάρι να τα βρώ να τα παινέψω και αυτά, μιας και η Ελλάδα είναι πολύ πολύ πίσω σε αυτό το κομμάτι.

Μπράβο στο Etools , τα παιδιά μου φέρθηκανε πολύ καλά και οταν μου φέρονται καλά μου αρέσει να το ανταποδίδω! Να ψωνίσετε όλοι απο το Etools !!!!

Αλλά το θέμα μας δεν είναι το Etools αλλά το εργαλείο, πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του, praktiker , τοπικά καταστήματα ή διαδίκτυο αξίζει να το αποκτήσετε!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.