Jump to content



C# speak to text.


slaught

Recommended Posts

Λοιπον παιδια εφτιαξα μια text to speech εφαρμοφη και εχω δυο αποριες:θελω να κανω μιa speak to text,οποιος ξερει θελω να μου πει πως μπορω οταν grαbαρω το text ενος site να "κοψω" το κομματι που λεει στον browser end of site.Αυτο ειναι κατω κατω μια 2 γραμμες.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από slaught

οταν grαbαρω το text ενος site να "κοψω" το κομματι που λεει στον browser end of site.Αυτο ειναι κατω κατω μια 2 γραμμες.

Οταν λες grαbαρω ? Πως θα το grαbαρεις? Το κομματι που λεει 'end of site' ειναι </html>

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον εχω μια εργασια να φτιαξω ενα browser που να "πιανει" τα text μιας σελιδας και να τα απαγγελει.Εκανα το grab to text και την απαγγελια.Επισης ολα τα site στο κατω μερος "λενε" στον browser εδω σταματαει η σελιδα το δικο μου προγραμμα grabαρει αυτο το κομματι και θελω να το φιλτραρω.Moλις τελειωσω με αυτο το σκελος πρεπει να του προσθεσω την speak to text λειτουργεια.Π.Χ. να δινω την εντολη "πισω" και να πηγαινει στη προηγουμενη σελιδα ή "ιn" και να μπαινει στο link.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 22:47]

Τι ακριβώς είναι αυτό το "λένε"?

Κάθε site ενημερώνει τον browser για το end of site.(Εκεί που τελειώνει το site).

Θέλω μόνο το text της σελίδας.Είναι αυτό μέσα στο body?Mέσα στο body όμως μπαίνουν και εικόνες όπως και hyper links.Εγώ χρειάζομαι μόνο το κείμενο (text).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.