Jump to content



Προβλημα με crypto f200.


kert

Recommended Posts

Καλημερα παιδια. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Εχω ενα modem crypto F200 το οποιο λειτουργουσε αψογα. Πριν λιγες μερες εκανα αναβαθμιση και αλλαξα μητρικη (asus p5k). Απο τοτε καθε φορα που μπαινω στο internet μετα απο μερικα λεπτα η ταχυτητα μειωνεται αποτομα και η συνδεση κολλαει - αναγκαζομαι να βγαλω την γραμμη απο την πριζα.

Να σημειωσω οτι το προβλημα δεν νομιζω να αφορα ρυθμισεις των windows ( εχω τις ιδιες ακριβως με το προηγουμενο συστημα , εκτος κι αν ειναι κανενα microsoft update) , καθως και το modem και τα καλωδια (λειτουργει κανονικα στο συστημα του αδερφου μου) . Δοκιμασα ενα αλλο μοντεμ ( το sagem 800/400) και λειτουργει κανονικα.

Απο οτι μπορω να καταλαβω η' φταει η θυρα usb (αν και εχω δοκιμασει και σε αλλες θυρες) η' η μητρικη ειναι ασυμβατη με το crypto (!!).

Μηπως εχει συμει σε κανενα? Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Link to comment
Share on other sites

Δεν φταίει η θυρα usb...και σε μένα τα ίδια κάνει...ο χρήστης dubber εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=37109&highlight=f200

προτεινει μια σειρά απο λύσεις που ίσως να βοηθήσουν.

Για αρχή άλλαξε τους drivers δοκίμασε κάποιους άλλους.

Ενημερωτικά εγώ έκανα τα πάντα με το crypto f200 αλλά λύση δεν βρήκα

Είναι περίεργο modem.

Link to comment
Share on other sites

Και ομως εγω ημουν απολυτα ευχαριστημενος με το f200 , σταθερο και με καλες ταχυτητες. Το περιεργο ειναι οτι στο παλιο συστημα συνεχιζει να δουλευει κανονικιοτατα.

Και κατι ακομη πιο περιεργο. Συνεδεσα το baudtec που ηταν δωρο με το pcmagazine και κολλαει και αυτο. Πιστευω οτι δεν ειναι συμπτωση που στο task manager τ αναγνωριζει ως crypto f200!.

Αντιθετα το sagem 800/400 λειτουργει μια χαρα.

Κανεις καμμια ιδεα ? Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα drivers παντως.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.