Jump to content

25 SEPT. AMDs DARK SIDE show up

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Καποιοι μιλανε για φαν και fanboys αλλα βλεπω τα ποστ τους τις δυο τελευταιες μερες να δειχνουν αλλα πραγματα :whistling :whistling :whistling

Ντροπη παντως στην amd ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω τωρα

καλα αυτο με το αμαξι ελιωσα στα γελια :) :) :D :D

Γεγονος ειναι οτι περα απο οποιαδηποτε μορφη οπαδισμου αναμεσα σε AMD & Intel ,γνωμη μου ειναι οτι για το γενικοτερο καλο ολων μας η AMD πρεπει να παρει τα πανω της...οχι με ηλιθια marketing tricks και paper launch παντως..

Το μονοπωλειο ποτε δεν ωφελησε κανεναν...:TD:

Αρχική απάντηση από astrolabos -> Να σας ρωτήσω. Πέρα από τη πλάκα, σοβαρή συζήτηση θα κάνουμε;
+1. Πρώτα να σοβαρευτεί η AMD παρακαλώ :D :D :D :D :D

@Astrolabos: Μου χρωστάς ένα ρολό κουζίνας τα έκανα όλα π@τ@ν@ όταν διάβασα το ποστ σου. καφέδες παντού.

Sorry για το off-topic αλλά αν γι' αυτό μας "προετοίμαζε" η AMD, τότε η κατάσταση είναι τραγελαφική.

Δηλαδη ελεος.....προκειται για τρομοκρατια χρηστη αυτο να μας τρομαζουν με ελαφιτες και κομπρες αντι να παρουσιασουν με νορμαλ τροπο απλα πλεονεκτηματα των προιοντων τους.....

Αυτοι του μαρκετινγκ τι κανουν....

Παντως τα σεμιναρια πωλησεων τους απο το Animal Planet τα πηραν...:laughing:

Aμα πω ότι η μαμακία πάει σύνεφο θα είναι πολύ λίγο ......:TD:

ΑΚΟΥΣΑΤΕ καμμιά επίσημη ανακοίνωση από την AMD που δε ξέρω εγώ ???

Περιμένετε λιγάκι πριν βγάλτε τα μαχαίρια βρε .... ρε ΓΙΩΡΓΟ ΕΛΕΟΣ.....:mad:

Ας μη το συνεχίσω,,,,,,,

ΑΠΛΑ καταγράψτε τις κουβέντες για να τις θυμόσαστε μετά από καιρό.....:bye:

Η μόνη επίσημη ανακοίνωση από AMD 25 Sep. αφορά την παρουσίαση 2900pro

(άλλη μια παρουσίαση AMD προϊόντος που γίνεται σχεδόν στα κρυφά και χωρίς πολλές φανφάρες - λογικό αφού πάλι περί πατάτας πρόκειται)

Περιμενετε την παρουσιαση ρε παιδες, εγραψε ενα site κατι και αμεσως πατε να τον φατε τον καημενο...

Dag τι ωρα ελλαδος γινεται η παρουσιαση? Υπαρχει κανα site να την δουμε online οπως την αλλη φορα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.