Jump to content


LG 226 WTQ New Firmware


koozoop

Recommended Posts

Ήρθαν στην Ελλάδα νέες παραλαβές 226WTQ με firmware version 1.90. Αν κάποιος βρει κάτι σχετικά με αυτό ας το γράψει εδώ. Επίσης, μήπως ξέρει κανείς πως κάνουμε την αναβάθμιση; Μόνο μέσω service;

Link to comment
Share on other sites

σημερα ηρθε η δικη μου απο πλαισιο..ειναι firmware 1.90,πανελ "CMO22W 4L",made in poland 02-08-2007..

πανω και κατω κλασσικα οπως ειχα διαβασει- και το περιμενα εξαλλου-bleeding...υποτιθεται ειναι στανταρ λιγο ή πολυ στα ΤΝ πανελ.δυστυχως μετρο συγκρισης δεν εχω μιας και ειχα 17αρα CRT.ορατο σε μαυρο background και σε ταινιες με μαυρες μπαρες πανω-κατω ..αληθεια,οι ταινιες δεν πρεπει να παιζουν full screen,χωρις μπαρες μιας και ειναι wide..?αν αλλαξω aspect-ratio παραμορφωνονται..

τα χρωματα γενικα αρχιζω και τα συνηθιζω,στην αρχη μου φαινοταν οτι "μπλεδιζε"..θα βρω κανα ετοιμο profile να δοκιμασω απο αυριο...

κατι ασχετο,μου εκανε εντυπωση το εξης.ανοιγοντας την συσκευασια της οθονης,παρατηρησα σκονη σε 2 γωνιες του πανελ..επισης ειχε και μια γραμμη σκονης στη μεση ακριβως..με ενα πανακι απο γυαλια ηλιου εφυγε πολυ ευκολα..να ηταν αραγε απο τη τσακιση της πλαστικης σακουλας ή μου εδωσαν ανοιγμενη οθονη??

επισης στο κουτι εκει που εχει το αυτοκολλητο χαρτι που γραφει μοντελο S/N κτλ,φαινονται τα μισα απο οσα γραφει ,καθως τα υπολοιπα καλυπτονται απο ενα γκρι αυτοκολλητο πλαστικοποιημενο..ποιος ο λογος να υπαρχει εκει αυτο το αυτοκολλητο ,πανω απο το αυτοκολλητο του κουτιου?

μηπως να την παω πρωι πρωι στο πλαισιο και να τους κραξω και να απαιτησω αλλαγη?

μου εχουν μπει ψυλοι στα ωτα...:blink:

Link to comment
Share on other sites

οι οθονες μας ειναι 16:10 οχι 16:9 που ειναι οι ταινιες, και εμενα μου φανηκε πως το ΜΠΛΕ ειναι πολυ σε αυτη την οθονη. Αυτο το CMO με ανησυχει , μπας και ειναι ChiMei panel ala 226BW C panel? ειναι ο ιδιος κωδικος (CMO)

Link to comment
Share on other sites

Πίσω την οθόνη.. Μάλλον ανοιγμένη σου έδωσαν. Επίσης, ναι.. CMO πανελ έχουν, ίδιο με αυτό στις 226BW. Οπότε γιατί να δώσεις 350 για Samsung ενώ με 270 έχεις το ίδιο panel σε LG; Α, και με λίγο παραπάνω κόπο την καλιμπράρεις και είσαι οκ. Αλλά αυτό με το firmware να το κοιτάξουμε παιδιά. Μπορεί να διορθώνει το λάθος RTC (http://xbitlabs.com/articles/other/display/22inch_9.html).

Link to comment
Share on other sites

νεοτερα επι της οθονης...

εβαλα νεους οδηγους απο site LG (9ος 2007) οι οποιοι περιειχαν και ενα profile για 226WTQ..

με τους drivers με τους οποιους ερχετε η οθονη την αναγνωριζε το συστημα ως 226W,ενω τωρα ως 226WTQ και αντιστοιχως και το profile..

μπορω να πω οτι πλεον το κοκκινο εγινε πιο κοκκινο,το μαυρο πιο μαυρο,ενω μειωθηκε και λιγο το bleeding...σαφεστατα,η διαφορα εντοπιζεται στο κοκκινο κ το μαυρο και ειναι μεγαλη..πολυ καλυτερα πλεον!

τελικα δεν την πηγα πισω μιας και ουτε pixel καμμενο βρηκα(που να μου διναν καμια αλλη κ να εβρισκα 1-2 πιξελ και να τραβαγα τα ..μαλλια μου),ουτε ειχε καποιο προβλημα το φινιρισμα,περα απο τη σκονη στα 2 αυτα σημεια κ του περιεργου αυτοκολλητου στο κουτι,ολα ειναι κομπλε και μαλιστα για 249 ευρω καλα ειναι...ειμαι ευχαριστημενος!

ειδα και τα πρωτα μου HDDVD για τεστ και πραγματικα η διαφορα με την 17αρα CRT ειναι ...χαοτικη.εχω δει το Matrix (1080p) 2 φορες ...:D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.