GoriLLakoS Μάρτιος 3, 2008 #741 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 @Sol Είπαμε, τα μοναδικά που στρίβουν είναι τα peugeot και τα renault.... Το S3 δεν στρίβει, ούτε το opel το GT.. Επίσης το mithubishi colt είναι μούφα και το clio σπέρνει, άσχετα που το clio φοράει τουρμπίνα mitsubishi ..κάτι δεν πάει καλά έ? Και μετά κράζουμε αυτούς που πουλάνει κάρτες γρφικών , ενώ οι πωλητές αυτοκινήτων δεν ξέρουν τι έχουν μέσα τα αμάξια που δίνουνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 3, 2008 #742 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 Τι λές τώρα... Και δεν ήξερα ότι κάνει αυτα τα πράματα σε τέτοιο βαθμό...λές να φταίει ότι μου λείπουν 1200cc και 100ps? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 3, 2008 #743 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2008 @Sol Είπαμε, τα μοναδικά που στρίβουν είναι τα peugeot και τα renault.... Το S3 δεν στρίβει, ούτε το opel το GT.. Επίσης το mithubishi colt είναι μούφα και το clio σπέρνει, άσχετα που το clio φοράει τουρμπίνα mitsubishi ..κάτι δεν πάει καλά έ? Και μετά κράζουμε αυτούς που πουλάνει κάρτες γρφικών , ενώ οι πωλητές αυτοκινήτων δεν ξέρουν τι έχουν μέσα τα αμάξια που δίνουνε... περνα μικρε μου παλιομπαμπουινε απο Στουρναρη μερια και θα τα πουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 4, 2008 #744 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Τα λόγια αυτά δεν είναι δικά μου μαρί....είναι απο έναν πωλητή Renault, που προσπαθούσε να πείσει τον Sol ότι ντε και καλά τα mitsubishi είναι μούφα μπροστά στα renault.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 4, 2008 Author #745 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 μαλλον πιωμενος ηταν ο πωλητης...αυτοι τελικα εχουν μεγαλη πλακα..εγω καμια φορα παω ετσι απο περιεργεια και τους ρωταω..και σπαω πλακα..με αυτα που ακουω αντε παλι..ουφφ Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 4, 2008 #746 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Facelift Gallardo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 4, 2008 #747 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Μάρτιος 4, 2008 #748 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Κανένα ηλεκτρικό ή έστω υβριδικό υπεραυτοκίνητο (και μη) σκοπεύουν να βγάλουν ή θα συνεχίσει για πολύ ακόμα κάθε γκαζιά να χρεώνει και ευρώ (χώρια το θέμα το περιβαλλοντικό);;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 4, 2008 #749 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Ferrari F430 Biofuel Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάρτιος 4, 2008 #750 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Koenigsegg CCXR Τρέχει και με biofuel Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 4, 2008 Author #751 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Facelift Gallardo?καπως ετσι μαλλον updated μοντελο Gallardo LP560-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Μάρτιος 4, 2008 #752 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Τα λόγια αυτά δεν είναι δικά μου μαρί....είναι απο έναν πωλητή Renault, που προσπαθούσε να πείσει τον Sol ότι ντε και καλά τα mitsubishi είναι μούφα μπροστά στα renault.. καλά τον συγκεκριμένο δε τον έπιανα με τίποτα. Ούτε για τα 4 αστέρια που είχε το twingo (ήττα για τη 5άστερη renault σε αντίθεση με 500 και mazda 2), ούτε για τα ανύπαρκτα δισκόφρενα πίσω, ούτε για το φτωχότερο εσωτερικό (Μα είναι ανακυκλωμένα γι'αυτό!) με τίποτα λέμε! Τώρα που έμαθα οτι το turbaki του twingo είναι mitsubishi ενώ είχε βγάλει νεκροφόρα το colt, ψήνομαι να ξαναπάω. Κανένα ηλεκτρικό ή έστω υβριδικό υπεραυτοκίνητο (και μη) σκοπεύουν να βγάλουν ή θα συνεχίσει για πολύ ακόμα κάθε γκαζιά να χρεώνει και ευρώ (χώρια το θέμα το περιβαλλοντικό);;; το Q7 500 αλόγων με κατανάλωση όσο έχει ένας 1.6lt το είδες πριν? Diesel (+turbo) power... Κολλημένοι στην Ελλάδα κλασσικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
red alert Μάρτιος 4, 2008 #753 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Opel Calibra........... c25XE h C20let opel calibra DTM 2500 CC ===420 hp 11.5000 rpm opel calibra DTM 2500 cc === 480hp 12.2500 rpm v 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 4, 2008 #754 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Αυτό το Speedster δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
red alert Μάρτιος 4, 2008 #755 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Ναι νάτο το calibra σαν καταρα:P:P:P opel :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 4, 2008 Author #756 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 ναι σωστα και παει τεζα αν κρινω απο τις φωτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
red alert Μάρτιος 4, 2008 #757 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Δεν έχω βρει ποτέ video μέσα από Dtm να βάλεις τα 12καρια να σκάνε.Δεν είμαι οπελακιας ρε Οχι.....Και το κερασάκι στην τούρτα σουπερ αυτοκίνητα δεν πάνε μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάρτιος 4, 2008 Author #758 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 φανταστικο αμαξι και απιστευτη αεροδυναμικη για την εποχη του...συν το μοτερ του που σαρωνε τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
red alert Μάρτιος 4, 2008 #759 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος λίγα μοτέρ βγήκαν με τα αρ&*$%^ του μόνο κάτι Honda μου έρχονται στο μυαλό και κάτι Toyota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Μάρτιος 4, 2008 #760 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2008 Το q7 τώρα το είδα, δεν είχα δει τις προηγούμενες σελίδες.Καλά εντάξει, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για τις ανακοινώσεις των κατασκευαστών.Και για τα 1400ρια ανακοινώνουν 6 μέση κατανάλωση αλλά βαράνε 8ρια.Τόσο βαρύ όχημα δεν το βλέπω εύκολα να έχει τέτοια κατανάλωση.Αν το ζορίσεις ειδικά πάει περίπατο το 11,6... Για μένα η μόνη λύση είναι ηλεκτρικά.Τέλος.Ούτε εκπομπές ούτε τίποτα.Και τα βιοκαύσιμα τα ίδια χάλια είναι.Εκπέμπουν καταρχήν και αυτά τα ίδια περίπου ποσά co2 με το πετρέλαιο και τα παράγωγά του.Τι να τα κάνεις τότε;Επιπλέον δεν είναι αποδοτικά.Χρειάζονται μεγάλες εκτάσεις να καλλιεργούνται για να παραχθούν.Κάποια αεροπορική εταιρία είδα πρόσφατα πέταξε το πρώτο επιβατηγό αεροπλάνο με βιοκαύσιμα.Αν θυμάμαι καλά λέγανε στο ρεπορτάζ ότι αν ήθελε να κινεί όλα τα αεροσκάφη της έτσι, μια χώρα του μεγέθους της Κολομβίας (ή κάτι τέτοιο) έπρεπε να χρησιμοποιεί τις εκτάσεις τις αποκλειστικά για την παραγωγή βιοκαυσίμων που θα κάλυπταν τις ανάγκες των αεροπλάνων για ένα έτος... Κόφτε τους εκείνους τους φλεγματικούς άγγλους.Δε μποράω να τους βλέπω.Είναι πιο προβλέψιμοι και από το θάνατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts