Louris7 Οκτώβριος 16, 2007 #101 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 16:03] Χεχ, χεχ, χεχ......Σας ρίχνουμε.......Είμαστε "πιό προχωρημένοι"...... Και χωρις πλακα και μονο που ειναι απο κοντα, δεν ξερω κατα ποσο καταλαβαινει, και τι καταλαβαινει, -χρονων?- , γνωσεις που θα αποκτα ε....... Σε λιγα χρονια θα τα παιζει στα δακτυλα του!!!!..... Να σας ζησουν ... Αν και ειμαι μικρος σε ηλικια φανταζομαι οτι ειναι μεγαλη χαρα για εναν πατερα αυτο, πολυ γλυκο και ομορφο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 16, 2007 #102 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 Και χωρις πλακα και μονο που ειναι απο κοντα, δεν ξερω κατα ποσο καταλαβαινει, και τι καταλαβαινει, -χρονων?- , γνωσεις που θα αποκτα ε....... Σε λιγα χρονια θα τα παιζει στα δακτυλα του!!!!..... Να σας ζησουν ... Αν και ειμαι μικρος σε ηλικια φανταζομαι οτι ειναι μεγαλη χαρα για εναν πατερα αυτο, πολυ γλυκο και ομορφο... Just my thoughts... Κάτσε να ξανακοιτάξω μια το gay meter! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Οκτώβριος 16, 2007 #103 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 κατα τισ 1500-1530 θα ειχει μεινει κανεις ή θα εχει σχολασει ο γαμος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 16, 2007 #104 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Το Πλαίσιο λέει ότι θα είναι 4 ώρες... δλδ 12.00 - 16.00... Εγώ μάλλον θα είμαι ακόμα εκεί, αν έχει ενδιαφέρον το πράγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Οκτώβριος 16, 2007 #105 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 10:04] Θα έρθουν άτομα από Αμερική, Ταϊβάν, Γερμανία, Δανία, Αγγλία, Γαλλία, FEROM, κλ. χώρες...... Aυτοι απο ferom μην αρχησουν να λενε τιποτα για Μακεδονιες και τετοια γιατι προβλεπω πολεμο στο mall... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 16, 2007 #106 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Γιατι μονο 12 με τεσσερις το μεσημερι? Πολυ λιγο . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 16, 2007 #107 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Κανά update στα δωράκια έχουμε? Αρχική απάντηση από anthis [Σήμερα, στις 18:12] Γιατι μονο 12 με τεσσερις το μεσημερι? Πολυ λιγο . . Ναι 4 ώρες είναι σύμφωνα με ένα mail που μου έχει έρθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 16, 2007 #108 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Ε, ναι ρε παίδες... 4 ώρες θα χορτάσουμε θέαμα, και μετά πάμε να δούμε και μπαλίτσα να επανέλθουμε σε default clocks Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Οκτώβριος 16, 2007 #109 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από Astri Το pot του k|ngp|n θα παει με κληρωση και αυτο η θα το πεταξει στον αερα και οποιος το πιασει? :p Όποιος κάνει κεφαλιά παίρνει δώρο και 2 Tek9 για τις VGA του Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 16, 2007 #110 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Έ άμα πάρει και παραπάνω ώρες δεν θα το σταματήσουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 16, 2007 #111 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5 [Χθες, στις 17:03] Χεχ, χεχ, χεχ......Σας ρίχνουμε.......Είμαστε "πιό προχωρημένοι"...... Sorry βρε Γιώργο αλλά γιατί εμένα δεν μου κάνει και τόσο ασφαλής για τον μικρό η εικόνα (ρεύματα, άζωτα etc) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 16, 2007 #112 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από FLO [Σήμερα, στις 18:38] Όποιος κάνει κεφαλιά παίρνει δώρο και 2 Tek9 για τις VGA του Ωραία, θα φέρω και το κράνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 16, 2007 #113 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:44] Sorry βρε Γιώργο αλλά γιατί εμένα δεν μου κάνει και τόσο ασφαλής για τον μικρό η εικόνα (ρεύματα, άζωτα etc) ; Γιατί δεν ξέρεις?.....ίσως?..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 16, 2007 #114 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από spc Sorry βρε Γιώργο αλλά γιατί εμένα δεν μου κάνει και τόσο ασφαλής για τον μικρό η εικόνα (ρεύματα, άζωτα etc) ; Αρχική απάντηση από hipro5 Γιατί δεν ξέρεις?.....ίσως?..... Αμάαααααααααααν...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Οκτώβριος 16, 2007 #115 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από hipro5Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:44] Sorry βρε Γιώργο αλλά γιατί εμένα δεν μου κάνει και τόσο ασφαλής για τον μικρό η εικόνα (ρεύματα, άζωτα etc) Γιατί δεν ξέρεις?.....ίσως?..... Εδώ θα συμφωνήσω με τον spc αλλά είναι καθαρά θέμα δικό σου και δέν θα επεκταθώ. Με το τροφοδοτικούλι των 1200 τι γίνεται θα κυκλοφορήσει επιτέλους πότε...... θα το δούμε ή θα το αγοράσουμε? και το σπουδαιότερο πόσο??? :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 16, 2007 #116 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 μην αγχωνεσαι,θα ειμαστε απο τους πρωτους που θα το μαθουν εδω μεσα,οταν κυκλοφορησει..πολυ πλακα θα εχει να δω φωτος απο το event με τοσο λαο που αναμενεται να παρεβρεθει..αληθεια τετοια γεγονοτα στο εξωτερικο σε τι επιπεδο οργανωσης βρισκονται?περα απο μεγαλες εκθεσεις,οπου κυριως παιζουν τετοια events,εχουμε τπτ αλλο?κανα λινκ απο παλιοτερα, ισως,ετσι για να δουμε πως ζει το o/c ο λαος εξω και πως εδω..εκτος αν περιοριζονται τα events στις γνωστες εκθεσεις οποτε πασο,εκει το κινητρο ειναι μεγαλυτερο για τον κοσμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Οκτώβριος 16, 2007 #117 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από sofix [Σήμερα, στις 20:10] ....κανα λινκ απο παλιοτερα, ισως,ετσι για να δουμε πως ζει το o/c ο λαος εξω και πως εδω... Asus Overclocking Championship 2007 Jakarta, Indonesia και Team Australia Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Οκτώβριος 16, 2007 #118 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Σκεφτομαι να παρω την βιντεοκαμερα... Αμα δειτε εναν τυπα με μια Panasonic, πειτε ενα γεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Οκτώβριος 16, 2007 #119 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από FLO Όποιος κάνει κεφαλιά παίρνει δώρο και 2 Tek9 για τις VGA του αστο μεγάλε έχασες...τάχει κλείσει άλλος. :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astri Οκτώβριος 16, 2007 #120 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από gprhellas αστο μεγάλε έχασες...τάχει κλείσει άλλος. :whistling Οχι που θα τ'αφηνες. Μη σου πω οτι εχεις κλεισει και του shamino τον QX9650 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.