Jump to content



Logitech G9 Laser


panbio

Recommended Posts

Aυτός είναι ο νέος ποντίκαρος της Logitech ένα πραγματίκα τέλειο mouse το ιδανικότερο κατα την γνώμη μου εργαλείο για καλύτερο gaming..........απίστευτο στον τομέα της ακρίβειας και της ταχύτητας .......

Τύπος ποντικιού: Ενσύρματο Laser Mouse.

Σύνδεση: USB.

Image processing: 6.4 megapixels/second.

Maximum acceleration: 20 G.

Maximum speed: 4565 inches/second (ανάλογα με την επιφάνεια).

USB report rate: 1000 reports/second.

Οπτική ανάλυση: Δυνατότητα επιλογής μεταξύ 200/3200 dpi.

Συμβατότητα: Windows XP, Windows Vista.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Δυνατότητα προσαρμογής πρόσθετου βάρους (28 grams) για χειρισμούς μεγαλύτερης ακρίβειας. Διαμόρφωση και αποθήκευση των προσωπικών ρυθμίσεων στην ενσωματωμένη μνήμη του mouse ώστε να εφαρμόζονται αυτόματα ανεξαρτητα του υπολογιστή που εργάζεστε. Επιλογή χρωμάτων στις LED ενδείξεις σχετικά με το επίπεδο οπτικής ανάλυσης και επιλεγμένου προφίλ. Δυνατότητα αλλαγής καλυμμάτων (grips).

Εγγύηση: 1 χρόνος.

(από eshop):85.00

PA253151.jpg

PA253148.jpg

PA253147.jpg

PA253146.jpg

PA253143.jpg

Link to comment
Share on other sites

αυτο με το σχημα το ειπα και γω μολις το ειδα........μολις το επιασα ομως καταλαβα ποσο λαθος μπορεις να κρινεις κατι εαν δεν το χρησιμοποιησεις.

πριν ειχα το G7.....ΚΑΜΙΑ σχεση.

οσοι ψαχνετε ποντικι τσιμπηστε το χωρις δισταγμο.

Link to comment
Share on other sites

Σκεφτομαι κι εγώ να το πάρω κάποια στιγμή...

Σχετικά με το σχήμα δε μπορώ να πω ότι είναι ότι πιο άνετο έχω πιάσει βέβαια σίγουρα τεράστιο παράγοντα παίζει η δύναμη της συνήθειας..:p

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα είναι πιο άνετο με το άλλο grip...:unsure:

Link to comment
Share on other sites

πίστεψε με ότι και γω όταν το έβλεπα έλεγα μούφα θα είναι,πίστευα ότι δεν θα είναι καθόλου ξεκουραστο αλλα όταν το δοκίμασα αλλαξα γνωμη πραγματικα,τι g7?καμια σχεση το εχω χρησιμοποιήσει και αυτο και σου λεω οτι πραγματικα ειναι μεχρι να το δεις.......τρομερή ακρίβεια το ποντίκι....παιζω bf2(battlefield) μιλαμε ότι είδα τρελή διαφορα στην ακρίβεια των κινήσεων..καλύμματα δεν εχω τσέκαρει αν θα βγαλουν αλλα και να βγάλουν εχει ειδη δυο η συσκευασια του,ασε που το πρωτο που εχει ταιριαζει ποιο καλα στο χέρι μου και ειναι ποιο ξεκούραστο!!!

Είναι πολυ καλό mouse και δεν τα μετανιωσα και γω καθόλου τα 85 ευρω.....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.