Jump to content



Μπέρδεμα με τις θερμοκρασίες!


Thanos123

Recommended Posts

Καταρχάς καλήσπερα,

Έχω ενα προβληματάκι με τα προγράμματα που μετρούν τις θερμορασίες του επεξεργαστή...επιδή τα λόγια ειναι περιτά... :p

Εδώ σε full load (με το orthos)

68749627bp4.th.jpg

Κι εδω σε idle κατάσταση

21366762ie2.th.jpg

Oπως βλεπετε...σε full load το core temp μου βγαζει θερμοκρασια 58 βαθμους ενω το speed fun και το προγραμματακι της intel μου βγαζουν 42-43 βαθμους...Πιο απο τα 3 λέει την αλήθεια? Ροτάω επιδή σκεύτομαι να κανω ενα μικρό overclock στον επεξεργαστή και δεν ξέρω πιο πρόγραμμα να εμπιστευτώ. :( και η διαφορά μεταξή core temp και speed fun δεν είναι και μικρή..

Ευχαριστώ προκαταβολικά :p (και συγνώμη για την ορθογραφία μου αλλα αμα γράφεις συνέχεια με greeklish αυτα παθένεις :p )Α και συγνώμη εαν δεν είμαι στο σωστό section αλλα δεν βρήκα να "κολαει" καπου αλλού.

Link to comment
Share on other sites

Λες ε?καλός τότε :) αλλα το παράξενο ξες πιο είναι?οτι παλιά όταν πείρα το pc μου έβγαζε χαμήλες θερμοκρασίες περίπου ίδιες (απ οτι θυμάμε +-2) και μετά απο μερικα φορμάτ και διακοπές ρεύματος ιδου το αποτέλεσμα...τεσπα...

Δηλαδή για overclock με την μαμίσια ψήχτρα δεν με βλέπω ε?κρίμας...που να κανω overclock...εδο με νορμαλ fsb στα 2.66 ειναι στους 41 idle απ'οτι λεει το core temp...δηλαδή αμα τον παω τον επεξεργαστή στα 3,2 που θέλω πέζει να ψήνουμε και κανα αυγουλάκι πάνω του :p

Link to comment
Share on other sites

Ε δεν πάμε καλά...καθόλου καλά...είπα να κατεβάσω μια άλλη έκδοση του CoreTemp και ιδού τα αποτελέσματα....

CoreTemp 0.95

82459016mi7.th.jpg

CoreTemp 0.95.4

33337646ta3.th.jpg

Θα τρελαθώ... :confused: :confused: μα καλά...δεν ιποτήθετε οτι τουλάχιστον το ίδιο πρόγραμμα (λογικα) θα πέρνει ενδίξεις απο τον ίδιο εσθιτήρα?Δεν καταλαβένω...

Link to comment
Share on other sites

Το 0.95.4 έχει δίκιο προφανώς.

Τα coretemp εξειδικευονται σε διαφορετικους επεξεργαστές. ’λλες φορές χρειάζεσαι νεότερη έκδοση για να δεις την σωστή θερμοκρασία, άλλες την παλιότερη ;)

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω αν έχω G0 η όχι...κι εγω τώρα παρατήρισα οτι στο 0.95.4 ελεγε στο revision "G0"...εκτός απο το CoreTemp που λέει οτι έχω G0 υπάρχει αλλα τρόπος να δω εαν ο επεξεργαστής μου είναι G0 η οχι?

Και...τι ειναι το "G0"?Κάπιος ορισμός για το μοντέλο του επεξεργαστή λογικά αλλα τι δείχνει?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.