ea6gka Δεκέμβριος 19, 2007 #101 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από racer Και επεξεργαστές της Intel έχουν σημάδια γιατί δοκιμάζονται στο εργοστάσιο.. Δεν σημαίνει ότι είναι μεταχειρισμένοι κανεις λαθος , τα σημεια επαφης απο κατω δεν εχουν κανενα σημαδι
Louris7 Δεκέμβριος 19, 2007 #102 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 14:08] Γιατι πρεπει τα πραγματα να ειναι γκρί και οχι μαύρα ή άσπρα σε κάτι τόσο απλό όσο ειναι η αγορά ενος προιόντος ? Γιατι δηλαδή πρεπει να ανεχτώ εγώ οτι η τάδε μητρική πρεπει να ανοιχτεί για να τη δεί ο πελάτης ? Γιατι πρέπει να δεί τις μνήμες ? Αν θελει φωτογραφίες υπάρχει και το ιντερνετ. Εγω εχω πάρει πολλά πράγματα απο μαγαζιά στην Ελλάδα και θυμάμαι κάποιες φορές που μερικά φαινόντουσαν μεταχειρισμένα, ή εστω χρησιμοποιημένα για λίγο... Μου είχε κακοφανεί πάρα πολύ... Ειναι απλο. Οταν κατι είναι καινούριο, ΠΡΕΠΕΙ να ειναι σφραγισμένο, οπως το πουλάει ο κατασκευαστής. ΔΕΝ θελω να το ανοίξω πριν το πάρω ρε Φράγμα...ΔΕΝ θελω να ειμαι με την καχυποψία κάθε φορά εάν αυτό που αγοράζω το εχει χαιδέψει ο τάδε υπάλληλος ή ο προηγούμενος πελάτης. Αν θελει το κατάστημα να κανει τέστ, ας εχει ενα κομμάτι ανοικτό που να μη το πουλάει και να κανει τα τεστ του σε αυτό. Ή στην τελική, ας μην τα ανοίγει για τους πελάτες (πολλές φορές μου είπανε οτι δε το ανοίγουμε). Γιατι πρεπει να τα μπλέκουμε όλα με βάση το RMA ? Πιο πολλοί ειναι οι πελάτες που κάνουν RMA παρά οι νορμάλ ? Συμφωνω απόλυτα. Αυτο ακριβώς πιστεύω και εγω.
racer Δεκέμβριος 19, 2007 #103 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka κανεις λαθος , τα σημεια επαφης απο κατω δεν εχουν κανενα σημαδι Δεν λέω από κάτω, για από πάνω λέω :flower:
harrybani Δεκέμβριος 19, 2007 Author #104 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 15:20] Δεν λέω από κάτω, για από πάνω λέω :flower: Επειδη βλεπω επιμενεις,εχεις κανενα συμφερον μηπως και λες πραγματα που δεν ισχυουνε;Γιατι ΟΛΟΙ οι επεξεργαστες που μου ηρθανε απεξω ΔΕΝ ειχανε κανενα σημαδι;Σε αυτους δεν κανουνε δοκιμες ε;
μανος1980 Δεκέμβριος 19, 2007 #105 Δεκέμβριος 19, 2007 απο τους τελευταιους 4 core duo tray περασαν απο τα χερια μου οι 3 ειχαν σημαδια απο παστα ο αλλος οχι. αυτο τωρα δεν ξερω τι σημαινει.
ea6gka Δεκέμβριος 19, 2007 #106 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από racer Δεν λέω από κάτω, για από πάνω λέω :flower: εννοεις τις χαρακιες? ετσι ειναι τα καπακια της ιντελ απο τοτε που εγινε το 775 σοκετ
Mainframe Δεκέμβριος 19, 2007 #107 Δεκέμβριος 19, 2007 ΡΕΕΕΕΕΕΕ.......Εδώ μας βάζουν στο φρεσκοσερβιρισμένο πιάτο με τις τηγανητές πατάτες, πατάτες που άφησε το προηγούμενο τραπέζι. Το ίδιο συμβαίνει με το ψωμί με τη ντομάτα κ.α Να μην μιλήσω για τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου που ο Θεός και η Παναγία ξέρει ποίος τα είχε πριν και κατά πόσο είναι καινούργιαΕχω επίσεις ακούσει παρόμοια ιστορία και για βηματοδότη καρδίας και εσείς μιλάτε ακόμα για επεξεργαστές και μητρικές?
ea6gka Δεκέμβριος 19, 2007 #108 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Mainframe ΡΕΕΕΕΕΕΕ.......Εδώ μας βάζουν στο φρεσκοσερβιρισμένο πιάτο με τις τηγανητές πατάτες, πατάτες που άφησε το προηγούμενο τραπέζι. Το ίδιο συμβαίνει με το ψωμί με τη ντομάτα κ.α Να μην μιλήσω για τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου που ο Θεός και η Παναγία ξέρει ποίος τα είχε πριν και κατά πόσο είναι καινούργιαΕχω επίσεις ακούσει παρόμοια ιστορία και για βηματοδότη καρδίας και εσείς μιλάτε ακόμα για επεξεργαστές και μητρικές? ε σε αυτο το ιστοχωρο μιλαμε για τετοια , οχι για πατατες και ντοματες
Mainframe Δεκέμβριος 19, 2007 #109 Δεκέμβριος 19, 2007 Είναι γενικό το κακό παιδία, πράγμα που σημαίνει αλλαγή νοοτροπίας και παιδείας......
harrybani Δεκέμβριος 19, 2007 Author #110 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Mainframe [Σήμερα, στις 15:40] Είναι γενικό το κακό παιδία, πράγμα που σημαίνει αλλαγή νοοτροπίας και παιδείας...... Συμφωνω χιλια τα εκατο και για να καταλαβετε δινω παραδειγμα Σε μεγαλο e-shop του εξωτερικου ζητηθηκε απο πολυ μεγαλο πελατη να ανοιχτει κατι πριν αποσταλει σε αυτον...Την απαντηση δεν την λεω καν.....Εδω παλι εχει γινει επιστημη(σε πωλητες να πω,μαγαζια να πω) να ανοιγουν την box εκδοση του cpu και να την κλεινουνε ετσι ωστε να μην φαινεται τιποτα...Αμα δεν πιστευεται δικαιωμα σας,εγω ειπα τι γινεται και απο δω και περα θα γελαω απο μεσα μου με καθε τετοιο ποστ σαν το δικο μου...Την λυση παλι την ειπα, εξωτερικο και μονο....Οσο για καποια ποστ σεχετικα με το rma απο εξωτερικο ουδεν σχολιο
Ujin Δεκέμβριος 19, 2007 #111 Δεκέμβριος 19, 2007 Οσο για καποια ποστ σεχετικα με το rma απο εξωτερικο ουδεν σχολιο Όταν κάνανε κάποτε 3 βδομάδες να μου στείλουν καινούργια κάρτα γραφικών από το overclockers.co.uk, δεν χάρηκα και πολύ... (3 βδομάδες από τη στιγμή που παραλάβανε την ελατωματική, μέχρι να στείλουν την καινούργια).
harrybani Δεκέμβριος 19, 2007 Author #112 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Ujin [Σήμερα, στις 15:58] Όταν κάνανε κάποτε 3 βδομάδες να μου στείλουν καινούργια κάρτα γραφικών από το overclockers.co.uk, δεν χάρηκα και πολύ...(3 βδομάδες από τη στιγμή που παραλάβανε την ελατωματική, μέχρι να στείλουν την καινούργια). Χιλιες φορες παραπανω καθυστερηση αλλα σωστη δουλεια και οχι εξυπναδες.Επισης υπαρχουνε πολυ καλυτεροι χρονοι σαν μεσος ορος απο αυτον που λεςκαι δεν ειναι πανακεια αυτο το σαιτ.Οι ψαγμενοι ψαχτειτε,αλλιως συμβιβαστειτεμε την περιεργεια του ελληνα υπαλληλου για την maximus extreme;)
daemon13 Δεκέμβριος 19, 2007 #113 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Mainframe [Σήμερα, στις 13:40] Είναι γενικό το κακό παιδία, πράγμα που σημαίνει αλλαγή νοοτροπίας και παιδείας...... συμφωνώ απόλυτα.....αν και για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω πως ο Έλληνας θα αλλάξει ποτέ.Πάντα τα καταστήματα θα ενεργούν ανάλογα με το δικό τους συμφέρον(οικονομικό κυρίως....)
Κοπρίτης Δεκέμβριος 19, 2007 #114 Δεκέμβριος 19, 2007 ρε παιδια, τα πραγματα ειναι απλατο βλεπεις, σου κανει το αγοραζεις....το βλεπεις, το αγοραζεις και δεν σου κανει (ακομα κι επειδη απλα δεν εχει ναϋλον )το επιστρεφεις και παιρνεις ειτε κατι αλλο ειτε τα λεφτα σου πισωή αν δεις εξαρχης οτι το προιον ειναι ανοιγμενο ή στραπατσαρισμενο αλλα παρ'ολα αυτα σου κανει,ζητα μια εκπτωση απο τον πωλητη και παρτο.απλα, ελπιζω 1. να μην εχει κανεις την απαιτηση επειδη μια μητρικη ανοιχτηκε και δοκιμαστηκε να πεσει στο 50% της αξιας της... και μαλιστα να το προτεινει και ο ιδιος ο πωλητης2. να μην ερχονται οι ψαγμενοι και να ψαχνουν να βρουν σημαδια στα κουτια για να τα παρουν πιο φτηνα3. Μην περιμενουμε οταν επιστρεφεται πισω ενα προιον να αντικαθισταται επιτοπου χωρις ελεγχογιατι μου φαινεται οτι τελικα μαλλον θελουμε και την πιτα ολακερη αλλα και τον σκυλο χορτατο
Ujin Δεκέμβριος 19, 2007 #115 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από harrybani Χιλιες φορες παραπανω καθυστερηση αλλα σωστη δουλεια και οχι εξυπναδες.Επισης υπαρχουνε πολυ καλυτεροι χρονοι σαν μεσος ορος απο αυτον που λεςκαι δεν ειναι πανακεια αυτο το σαιτ.Οι ψαγμενοι ψαχτειτε,αλλιως συμβιβαστειτεμε την περιεργεια του ελληνα υπαλληλου για την maximus extreme;) Για εσένα ίσως. Για εμένα 3 βδομάδες χωρίς pc δεν είναι αποδεκτό.Ούτε εγώ γουστάρω να ανοίγω το "καινούργιο¨μου hardware και να έχει σκόνες κτλ, αλλά μην εκθειάζουμε τους ξένους, δεν είναι και πολύ καλύτεροι.
harrybani Δεκέμβριος 19, 2007 Author #116 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Ujin [Σήμερα, στις 16:13] Για εσένα ίσως. Για εμένα 3 βδομάδες χωρίς pc δεν είναι αποδεκτό.Ούτε εγώ γουστάρω να ανοίγω το "καινούργιο¨μου hardware και να έχει σκόνες κτλ, αλλά μην εκθειάζουμε τους ξένους, δεν είναι και πολύ καλύτεροι. Kαλως η κακως καποιοι ξενοι ειναι η κορυφη...Συγκρινε λοιπον ΑΥΤΟΥΣ μετην ανιστοιχη "κορυφη" στην ελλαδα...Ξεκινα και γελα τωρα μαζι μου....Τι να λεμε:flower:
Ujin Δεκέμβριος 19, 2007 #117 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από harrybani Kαλως η κακως καποιοι ξενοι ειναι η κορυφη...Συγκρινε λοιπον ΑΥΤΟΥΣ μετην ανιστοιχη "κορυφη" στην ελλαδα...Ξεκινα και γελα τωρα μαζι μου....Τι να λεμε:flower: Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη, αλλά η προσωπική εμπειρία μου είναι διαφορετική από τη δικιά σου και δεν περιορίζεται στο μαγαζί που ανέφερα νωρίτερα.
VIL Δεκέμβριος 19, 2007 #118 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης ρε παιδια, τα πραγματα ειναι απλατο βλεπεις, σου κανει το αγοραζεις....το βλεπεις, το αγοραζεις και δεν σου κανει (ακομα κι επειδη απλα δεν εχει ναϋλον )το επιστρεφεις και παιρνεις ειτε κατι αλλο ειτε τα λεφτα σου πισωή αν δεις εξαρχης οτι το προιον ειναι ανοιγμενο ή στραπατσαρισμενο αλλα παρ'ολα αυτα σου κανει,ζητα μια εκπτωση απο τον πωλητη και παρτο.απλα, ελπιζω 1. να μην εχει κανεις την απαιτηση επειδη μια μητρικη ανοιχτηκε και δοκιμαστηκε να πεσει στο 50% της αξιας της... και μαλιστα να το προτεινει και ο ιδιος ο πωλητης2. να μην ερχονται οι ψαγμενοι και να ψαχνουν να βρουν σημαδια στα κουτια για να τα παρουν πιο φτηνα3. Μην περιμενουμε οταν επιστρεφεται πισω ενα προιον να αντικαθισταται επιτοπου χωρις ελεγχογιατι μου φαινεται οτι τελικα μαλλον θελουμε και την πιτα ολακερη αλλα και τον σκυλο χορτατο Κανένα μαγαζί όμως φίλε Κοπρίτης δέν διαμαρτυρήθηκε ότι τα ευρά που τους δίνουμε είναι χαλασμένα ή ελαττωματικά. θά πρέπει να τους (αναγκάσουμε) εφόσον έτσι νομίζουν, να προπορεύονται την εποχή μας επενδύοντας στην αξιοπιστία και φερεγγυότητά τους έτσι θα κερδίσουν και τον καταναλωτή το πώς θα το επιτύχουν? αυτοί ξέρουν. :magic:
ArisG Δεκέμβριος 19, 2007 #119 Δεκέμβριος 19, 2007 Όποιος τα θέλει για o/c να αγοράζει δοκιμασμένα, γιατί τα καινούργια κι αυτά δοκιμασμένα είναι. :flower:
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 19, 2007 #120 Δεκέμβριος 19, 2007 Εγώ βλέπω φίλε harrybani είναι ότι δεν τα λές όλα.....Τι διάλεξες τις μνήμες ανάμεσα σε 2 κιτάκια ναι ή όχι?Όχι απλά είχες το δικαίωμα να τις κοιτάξεις...αλλά το έκανες κι όλας....και διάλεξες μάλιστα.Ή κάνω λάθος?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.