Jump to content

Που πανε τα λεφτα μας και ποσο μας σεβονται...

harrybani

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από racer

Και επεξεργαστές της Intel έχουν σημάδια γιατί δοκιμάζονται στο εργοστάσιο.. Δεν σημαίνει ότι είναι μεταχειρισμένοι

κανεις λαθος , τα σημεια επαφης απο κατω δεν εχουν κανενα σημαδι

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 14:08]

Γιατι πρεπει τα πραγματα να ειναι γκρί και οχι μαύρα ή άσπρα σε κάτι τόσο απλό όσο ειναι η αγορά ενος προιόντος ?

Γιατι δηλαδή πρεπει να ανεχτώ εγώ οτι η τάδε μητρική πρεπει να ανοιχτεί για να τη δεί ο πελάτης ? Γιατι πρέπει να δεί τις μνήμες ? Αν θελει φωτογραφίες υπάρχει και το ιντερνετ.

Εγω εχω πάρει πολλά πράγματα απο μαγαζιά στην Ελλάδα και θυμάμαι κάποιες φορές που μερικά φαινόντουσαν μεταχειρισμένα, ή εστω χρησιμοποιημένα για λίγο... Μου είχε κακοφανεί πάρα πολύ...

Ειναι απλο. Οταν κατι είναι καινούριο, ΠΡΕΠΕΙ να ειναι σφραγισμένο, οπως το πουλάει ο κατασκευαστής. ΔΕΝ θελω να το ανοίξω πριν το πάρω ρε Φράγμα...ΔΕΝ θελω να ειμαι με την καχυποψία κάθε φορά εάν αυτό που αγοράζω το εχει χαιδέψει ο τάδε υπάλληλος ή ο προηγούμενος πελάτης. Αν θελει το κατάστημα να κανει τέστ, ας εχει ενα κομμάτι ανοικτό που να μη το πουλάει και να κανει τα τεστ του σε αυτό. Ή στην τελική, ας μην τα ανοίγει για τους πελάτες (πολλές φορές μου είπανε οτι δε το ανοίγουμε).

Γιατι πρεπει να τα μπλέκουμε όλα με βάση το RMA ? Πιο πολλοί ειναι οι πελάτες που κάνουν RMA παρά οι νορμάλ ?

Συμφωνω απόλυτα.

Αυτο ακριβώς πιστεύω και εγω.:T:

Αρχική απάντηση από ea6gka

κανεις λαθος , τα σημεια επαφης απο κατω δεν εχουν κανενα σημαδι

Δεν λέω από κάτω, για από πάνω λέω:p :flower:

Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 15:20]

Επειδη βλεπω επιμενεις,εχεις κανενα συμφερον μηπως και λες πραγματα

που δεν ισχυουνε;Γιατι ΟΛΟΙ οι επεξεργαστες που μου ηρθανε απεξω ΔΕΝ

ειχανε κανενα σημαδι;Σε αυτους δεν κανουνε δοκιμες ε;

απο τους τελευταιους 4 core duo tray περασαν απο τα χερια μου οι 3 ειχαν σημαδια απο παστα ο αλλος οχι. αυτο τωρα δεν ξερω τι σημαινει.

Αρχική απάντηση από racer

εννοεις τις χαρακιες? ετσι ειναι τα καπακια της ιντελ απο τοτε που εγινε το 775 σοκετ

ΡΕΕΕΕΕΕΕ.......Εδώ μας βάζουν στο φρεσκοσερβιρισμένο πιάτο με τις τηγανητές πατάτες, πατάτες που άφησε το προηγούμενο τραπέζι. Το ίδιο συμβαίνει με το ψωμί με τη ντομάτα κ.α Να μην μιλήσω για τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου που ο Θεός και η Παναγία ξέρει ποίος τα είχε πριν και κατά πόσο είναι καινούργιαΕχω επίσεις ακούσει παρόμοια ιστορία και για βηματοδότη καρδίας και εσείς μιλάτε ακόμα για επεξεργαστές και μητρικές?

Αρχική απάντηση από Mainframe

ΡΕΕΕΕΕΕΕ.......Εδώ μας βάζουν στο φρεσκοσερβιρισμένο πιάτο με τις τηγανητές πατάτες, πατάτες που άφησε το προηγούμενο τραπέζι. Το ίδιο συμβαίνει με το ψωμί με τη ντομάτα κ.α Να μην μιλήσω για τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου που ο Θεός και η Παναγία ξέρει ποίος τα είχε πριν και κατά πόσο είναι καινούργιαΕχω επίσεις ακούσει παρόμοια ιστορία και για βηματοδότη καρδίας και εσείς μιλάτε ακόμα για επεξεργαστές και μητρικές?

ε σε αυτο το ιστοχωρο μιλαμε για τετοια , οχι για πατατες και ντοματες

Αρχική απάντηση από Mainframe [Σήμερα, στις 15:40]

Είναι γενικό το κακό παιδία, πράγμα που σημαίνει αλλαγή νοοτροπίας και παιδείας......

Συμφωνω χιλια τα εκατο και για να καταλαβετε δινω παραδειγμα

Σε μεγαλο e-shop του εξωτερικου ζητηθηκε απο πολυ μεγαλο

πελατη να ανοιχτει κατι πριν αποσταλει σε αυτον...Την απαντηση

δεν την λεω καν.....Εδω παλι εχει γινει επιστημη(σε πωλητες να πω,μαγαζια να πω)

να ανοιγουν την box εκδοση του cpu και να την κλεινουνε ετσι ωστε να μην φαινεται

τιποτα...Αμα δεν πιστευεται δικαιωμα σας,εγω ειπα τι γινεται και απο δω και περα

θα γελαω απο μεσα μου με καθε τετοιο ποστ σαν το δικο μου...Την λυση παλι την ειπα,

εξωτερικο και μονο....Οσο για καποια ποστ σεχετικα με το rma απο εξωτερικο ουδεν σχολιο:D

Οσο για καποια ποστ σεχετικα με το rma απο εξωτερικο ουδεν σχολιο:D

Όταν κάνανε κάποτε 3 βδομάδες να μου στείλουν καινούργια κάρτα γραφικών από το overclockers.co.uk, δεν χάρηκα και πολύ...

(3 βδομάδες από τη στιγμή που παραλάβανε την ελατωματική, μέχρι να στείλουν την καινούργια).

Αρχική απάντηση από Ujin [Σήμερα, στις 15:58]

Όταν κάνανε κάποτε 3 βδομάδες να μου στείλουν καινούργια κάρτα γραφικών από το overclockers.co.uk, δεν χάρηκα και πολύ...

(3 βδομάδες από τη στιγμή που παραλάβανε την ελατωματική, μέχρι να στείλουν την καινούργια).

Χιλιες φορες παραπανω καθυστερηση αλλα σωστη δουλεια και οχι εξυπναδες.

Επισης υπαρχουνε πολυ καλυτεροι χρονοι σαν μεσος ορος απο αυτον που λες

και δεν ειναι πανακεια αυτο το σαιτ.Οι ψαγμενοι ψαχτειτε,αλλιως συμβιβαστειτε

με την περιεργεια του ελληνα υπαλληλου για την maximus extreme;)

Αρχική απάντηση από Mainframe [Σήμερα, στις 13:40]

Είναι γενικό το κακό παιδία, πράγμα που σημαίνει αλλαγή νοοτροπίας και παιδείας......

συμφωνώ απόλυτα.....αν και για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω πως ο Έλληνας θα αλλάξει ποτέ.Πάντα τα καταστήματα θα ενεργούν ανάλογα με το δικό τους συμφέρον(οικονομικό κυρίως....)

ρε παιδια, τα πραγματα ειναι απλα

το βλεπεις, σου κανει το αγοραζεις....

το βλεπεις, το αγοραζεις και δεν σου κανει (ακομα κι επειδη απλα δεν εχει ναϋλον )

το επιστρεφεις και παιρνεις ειτε κατι αλλο ειτε τα λεφτα σου πισω

ή αν δεις εξαρχης οτι το προιον ειναι ανοιγμενο ή στραπατσαρισμενο

αλλα παρ'ολα αυτα σου κανει,

ζητα μια εκπτωση απο τον πωλητη και παρτο.

απλα, ελπιζω

1. να μην εχει κανεις την απαιτηση επειδη μια μητρικη ανοιχτηκε και δοκιμαστηκε

να πεσει στο 50% της αξιας της... και μαλιστα να το προτεινει και ο ιδιος ο πωλητης

2. να μην ερχονται οι ψαγμενοι και να ψαχνουν να βρουν σημαδια στα κουτια για να τα

παρουν πιο φτηνα

3. Μην περιμενουμε οταν επιστρεφεται πισω ενα προιον να αντικαθισταται επιτοπου

χωρις ελεγχο

γιατι μου φαινεται οτι τελικα μαλλον θελουμε και την πιτα ολακερη

αλλα και τον σκυλο χορτατο

Αρχική απάντηση από harrybani

Χιλιες φορες παραπανω καθυστερηση αλλα σωστη δουλεια και οχι εξυπναδες.

Επισης υπαρχουνε πολυ καλυτεροι χρονοι σαν μεσος ορος απο αυτον που λες

και δεν ειναι πανακεια αυτο το σαιτ.Οι ψαγμενοι ψαχτειτε,αλλιως συμβιβαστειτε

με την περιεργεια του ελληνα υπαλληλου για την maximus extreme;)

Για εσένα ίσως. Για εμένα 3 βδομάδες χωρίς pc δεν είναι αποδεκτό.

Ούτε εγώ γουστάρω να ανοίγω το "καινούργιο¨μου hardware και να έχει σκόνες κτλ, αλλά μην εκθειάζουμε τους ξένους, δεν είναι και πολύ καλύτεροι.

Αρχική απάντηση από Ujin [Σήμερα, στις 16:13]

Για εσένα ίσως. Για εμένα 3 βδομάδες χωρίς pc δεν είναι αποδεκτό.

Ούτε εγώ γουστάρω να ανοίγω το "καινούργιο¨μου hardware και να έχει σκόνες κτλ, αλλά μην εκθειάζουμε τους ξένους, δεν είναι και πολύ καλύτεροι.

Kαλως η κακως καποιοι ξενοι ειναι η κορυφη...Συγκρινε λοιπον ΑΥΤΟΥΣ με

την ανιστοιχη "κορυφη" στην ελλαδα...Ξεκινα και γελα τωρα μαζι μου....Τι

να λεμε:flower:

Αρχική απάντηση από harrybani

Kαλως η κακως καποιοι ξενοι ειναι η κορυφη...Συγκρινε λοιπον ΑΥΤΟΥΣ με

την ανιστοιχη "κορυφη" στην ελλαδα...Ξεκινα και γελα τωρα μαζι μου....Τι

να λεμε:flower:

Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη, αλλά η προσωπική εμπειρία μου είναι διαφορετική από τη δικιά σου και δεν περιορίζεται στο μαγαζί που ανέφερα νωρίτερα.

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

ρε παιδια, τα πραγματα ειναι απλα

το βλεπεις, σου κανει το αγοραζεις....

το βλεπεις, το αγοραζεις και δεν σου κανει (ακομα κι επειδη απλα δεν εχει ναϋλον )

το επιστρεφεις και παιρνεις ειτε κατι αλλο ειτε τα λεφτα σου πισω

ή αν δεις εξαρχης οτι το προιον ειναι ανοιγμενο ή στραπατσαρισμενο

αλλα παρ'ολα αυτα σου κανει,

ζητα μια εκπτωση απο τον πωλητη και παρτο.

απλα, ελπιζω

1. να μην εχει κανεις την απαιτηση επειδη μια μητρικη ανοιχτηκε και δοκιμαστηκε

να πεσει στο 50% της αξιας της... και μαλιστα να το προτεινει και ο ιδιος ο πωλητης

2. να μην ερχονται οι ψαγμενοι και να ψαχνουν να βρουν σημαδια στα κουτια για να τα

παρουν πιο φτηνα

3. Μην περιμενουμε οταν επιστρεφεται πισω ενα προιον να αντικαθισταται επιτοπου

χωρις ελεγχο

γιατι μου φαινεται οτι τελικα μαλλον θελουμε και την πιτα ολακερη

αλλα και τον σκυλο χορτατο

Κανένα μαγαζί όμως φίλε Κοπρίτης δέν διαμαρτυρήθηκε ότι τα ευρά που τους δίνουμε είναι χαλασμένα ή ελαττωματικά. θά πρέπει να τους (αναγκάσουμε) εφόσον έτσι νομίζουν, να προπορεύονται την εποχή μας επενδύοντας στην αξιοπιστία και φερεγγυότητά τους έτσι θα κερδίσουν και τον καταναλωτή το πώς θα το επιτύχουν? αυτοί ξέρουν. :magic:

Όποιος τα θέλει για o/c να αγοράζει δοκιμασμένα, γιατί τα καινούργια κι αυτά δοκιμασμένα είναι. :flower:

Εγώ βλέπω φίλε harrybani είναι ότι δεν τα λές όλα.....

Τι διάλεξες τις μνήμες ανάμεσα σε 2 κιτάκια ναι ή όχι?

Όχι απλά είχες το δικαίωμα να τις κοιτάξεις...αλλά το έκανες κι όλας....και διάλεξες μάλιστα.

Ή κάνω λάθος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.