Jump to content



3870 cf temp


Eki_13

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 07:46]

Ναι τοσο παει περίπου... Γενικα δεν εχει πρόβλημα, αν θελεις βαλε εναν ανεμιστήρα στο πλάι να τη φυσαει, ριχνει καμια 10αρια βαθμούς ετσι.

ναι αυτο σκεφτηκα να κανω..

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω 2 3870 σε crossfire.Σε νορμάλ λειτουργία δηλαδή στο ΧΡ χωρίς να κάνω τίποτα μου δίνει 65.Όταν παίζω 82.Είναι καλά?Η απορία μου είναι η εξής:'οταν φορτώνω το riva tuner στην επιλογή που μου δίνει για τον ανεμιστήρα της κάρτας γράφει ότι δουλεύει αυτόματα και από κάτω μου δείχνει τις θερμοκρασίες και σε τι ποσοστό ανεβάζει ο ανεμιστήρας στροφές σύμφωνα με το bios της κάρτας.Έτσι λέει ότι στους 65 πρέπει να τρέχει ο fan στο 45% των μέγιστων στροφών κ.ο.κ.Αφού ισχύει αυτό γιατί η κάρτα φτάνει 82 και δεν ανεβάζει στροφές?Γιατί το catalyst control center δεν έχει επιλογή για στροφές ανεμιστήρα?Δηλαδή πρέπει να φτάσει στους 90 βαθμούς για να ανεβάσει στροφές?Η κάρτες μου είναι 3870 της saphire.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από el.greco.1978 [Σήμερα, στις 18:50]

Πάντως όταν τρέχω το 3d mark 2006 η μέγιστη τιμή θερμοκρασίας που βγάζει είναι 82 βαθμούς.

Είναι καλά?

Δεν καταλαβαινω γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ εφοσον δεν εχεις προβλημα.Και 99 βαθμους να εχει αν δεν κολλανε τα games καλα ειναι,αλλωστε οι καρτες γραφικων εχουν threshold πανω απο 100 βαθμους.Μην κοιτας οι περισσοτεροι ειναι εχουν παθει ψυχωση και απαιτουν απο μια vga να μην ξεπερνα τους 70-80 κατι που ειναι δυσκολο με default ψυκτρα.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου συμφωνώ αλλά φοβάμαι το εξείς:Στο σάιτ της σφάιρ και συγκεκριμμένα στο φόρουμ έλεγαν ότι η εταιρία έχει κολλήσει τον ανεμιστήρα να τρέχει χαμηλά.Μάλιστα είπανε ότι θα βγάλουν καινούριο bios.Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν ανεβάζει στροφές αναλόγως της θερμοκρασίας και ότι το καλοκαίρι βλέπω να καίγεται.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από racer

Μα τι σε νοιάζει? Και 200 να πάει... ’μα δε θες να ανεβάζει βάλε υδρόψυξη! Εφόσον λειτουργεί, δε χρειάζεται να ανησυχείς.. Μήπως θα πάθεις έγκαυμα?:p

Δεν είναι τόσο απλά όλα.Πάνω από 80-85 σε FULL LOAD πρέπει να το κοιτάξεις.

Link to comment
Share on other sites

Τόσο πάνε...

Εμένα οι 7950gt σε full load πιάνανε και 120-130,αν θες πιο χαμηλές θερμοκρασίες νεράκι, γιατί zalman κτλ σε cf δε συμφέρει.

Σκέψου το για tide water plus,αν και νομίζω πάλι σε load θα βλέπεις 60-70

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.