Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

καλημέρες σήμερα ξύπνησα στην 11 και κοιτούσα τα παιδάκια να κουβαλάν βιβλία από τα σχόλια

τι ωραία που είναι η φοιτητική ζωή ε?:p

τι ωραία που είναι η φοιτητική ζωή ε?

Καλα ειναι..αν δεν ειχαμε κ εξεταστικες...θα ηταν ακομα καλυτερα...:p:P

Καλα ολο το Moderator Team εχει πάθει ψύχωση με τις γάτες μου φαίνεται :p

Πρέπει να ειναι κολλητικό, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς να την βρίσκουν καθε μήνα όλο και περισσότερα stuff members με τα γατιά. Αλλα θα το ανακαλύψω! Θα σας δείξω εγω, θα δείτε τι θα πάθετε (στιλ Χλαπάτσας). :p :P :p :P

Και εγω εχω πορωση!!:D Εχω κανει μεχρι και με την δικια μου διαφορα funny pics. Οταν τα βρω θα τις ποσταρω :whistling

καλημέρεεες...:D

προσυπογράφω τς παραπάνω δηλώσεις περί φοιτητικής ζωής :p

Συμφωνώ και επαυξάνω.

μόνο εμένα μου λείπει το σχολείο; :p

Μπα και μένα μου λείπει, όποτε διαβάζω μόνο...τις υπόλοιπες μέρες είμαι μια χαρά σαν φοιτητής...

Για άλλη μια φορά το κράτος μας παρέχει αυτά τα σούπερ εκσυγχρονισμένα βιβλία...

Το βιβλίο τις ανάπτυξης εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον είναι τουλάχιστον συγκινητικό :p

Δηλαδή σαν χώρα που πάμε?

να κανω μια μινι ερωτηξη??

Οι πιθανοτητες ενος 80αρη WD που και με το quick test του WDdiagnostics εβγαζε σφαλμα, αλλα και στο extended να κολλαει σε καποιο sector(ειχε μεινει κανενα 5λπετο μετα το σταματησα) να εχει στρωσει με το write zeros ποιες ειναι??

Το βιβλίο τις ανάπτυξης εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον είναι τουλάχιστον συγκινητικό :p

μπορώ μετά βεβαιότητος να πω ότι αυτό είναι το μόνο βιβλίο που καθ'όλη την διάρκεια της Γ' λυκείου έμεινε παρθένο, δεν το άνοιξα ούτε καν για αν δω τα περιεχόμενα...:D

Και επειδή "τα αγαθά κόποις κτώνται" έγραψα 19.6 :D :D :D

να κανω μια μινι ερωτηξη??

Οι πιθανοτητες ενος 80αρη WD που και με το quick test του WDdiagnostics εβγαζε σφαλμα, αλλα και στο extended να κολλαει σε καποιο sector(ειχε μεινει κανενα 5λπετο μετα το σταματησα) να εχει στρωσει με το write zeros ποιες ειναι??

Δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι...κανε πάλι τα test, αλλά και πάλι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.