Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Τελικά πρέπει να είναι τα μαύρα Swan, αυτά ψάχνω.

Aισχος ειναι αλλα δεν χανεις και τιποτα να τα δοκιμασεις.

Καλυτερο παντως ειναι αφιλτρο - να και προσωπικα κανω τα Extra Slim-

Παίδες (μετεωρίτης) μάλλον πρέπει να ήταν πριν από περίπου 1 ώρα πάνω από το νησί με κατεύθυνση από ανατολικά προς τα δυτικά αρχικά τον είδα να φωτίζεται πολύ έντονα να διακρίνεται και η ουρά του στην συνέχεια να χωρίζεται στα 2 (σαν φωτοβολίδα) και μετά να χάνεται.

Τόσο έντονη φωτεινότητα δεν έχω ξανά δει.

Νότιες Κυκλάδες, μεταξύ Ανάφης και Σαντορίνης .

Εάν κοιτούσαν προς τα εκεί (ανατολικά) θα το είδαν σίγουρα

Κι εγώ έχω δει, η φωτεινότητά του ξεπέρασε άνετα οποιαδήποτε φωτοβολίδα, σαν προβολέας που με χτυπούσε στα μάτια ήταν. Φοβερό :D

Παίδες (μετεωρίτης) μάλλον πρέπει να ήταν πριν από περίπου 1 ώρα πάνω από το νησί με κατεύθυνση από ανατολικά προς τα δυτικά αρχικά τον είδα να φωτίζεται πολύ έντονα να διακρίνεται και η ουρά του στην συνέχεια να χωρίζεται στα 2 (σαν φωτοβολίδα) και μετά να χάνεται.

Τόσο έντονη φωτεινότητα δεν έχω ξανά δει.

http://www.telegraph.co.uk/scienceandtechnology/science/space/5511619/14-year-old-hit-by-30000-mph-space-meteorite.html

Γκέλαρε στο χέρι του και έπεσε στο έδαφος κάνοντας εναν κρατήρα 30 πόντων;

Και το χέρι του γιατι είναι ακόμα στη θέση του;

Πλάκα μας κανουνε;

υπερμαγγανικο καλιο.....υπερμαγγανικο καλιο...υπερμαγγανικο καλιο...:bye::help1:

KMnO4

τι θα το κανεις ομως? :hmm:

A red hot, pea-sized piece of rock then hit his hand before bouncing off and causing a foot wide crater in the ground.
Κατάλαβα καλά ή το διάβασα γρήγορα; Χμ να μου πεις εδώ οι σφαίρες πάνε χελώνα μπροστά σε αυτό και τρυπάνε και διαπερνάνε... Έτσι όπως το βλέπω φαντάζομαι ότι έπρεπε να τον τρύπαγε και να τον διαπερνούσε πριν καν το καταλάβει,εκτός αν τα 30kmph είναι προϊον εγκέφαλου.Who knows. :hmm:

Edit:Νύχτες σας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.