Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

κι εγώ είδα το σποιλερ :TD:.... πόσο γκάου δηλαδή :TD:

Δηλαδη εσυ πως περιμενες να τελειωσει?ολες οι ταινιες εχουν happy end. omg δλδ:suicide:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Έλα ρε Κώστα.....το παράκανες με το spoiler τώρα και την έσπασες σε πολλούς.....μη ζητάς και τα ρέστα........δε σου χει τύχει ποτέ κάτι αντίστοιχο να δεις πόσο σπάσιμο νεύρων είναι?

Μολις τωρα ειδα σε ενα ρπορταζ στην τηλεοραση πως ενας γιατρος ανοιξε τρυπα στο κεφάλι ενος παιδιου για να αποφυγει τον θανατοαπο εσωτερικη αιμοραγια με αφορμη το πεσιμο του απο το ποδηλατο. Το τρυπανι χρησιμοποιηθηκε καθως δεν ηταν διαθεσιμη η νευρολογικη μοναδα στο νοσοκομειο. Το παιδι βγηκε απο το νοσοκομειο και ειναι μια χαρα...

Η τρυπα ανοιχτηκε για να αφαιρεθει το αιμα...!:o

honda astrεa 100ρι ντελιβερα , 232Κ χλμ στο ρολοι :o , εμεινα μακακας το ρολοι μηδενισε 2 φορες αντε γεια looooolll

Μας έχουν πρήξει με τις ευροεκλογές, δηλαδή όχι άλλο κάρβουνο... δεν μπορείς ούτε ραδιόφωνο να βάλεις να ακούσεις μουσική... τον υπόλοιπο κόσμο δεν τον ενοχλεί αυτό το πράγμα ήθελα να' ξερα...?

Ο κόσμος καίγεται και το () χτενίζεται πάντως... ή ο κόσμος χτενίζεται και το () καίγεται, δεν ξέρω τα έχω μπερδέψει...

Δεν παίζεσαι... ήμουν σχεδόν σίγουρος, ότι θα απαντούσες εσύ... :hehe:

Αν όμως το () είναι καμένο και ο κόσμος χτενισμένος, μπορεί το () να χτενιστεί και ο κόσμος να καεί ή (κόσμος καμένος χτενισμένος)...?

Επειδή το () σέρνει καράβι, προφανώς θα μπορεί να σβήσει τη φωτιά. Κόσμος χτενισμένος, () ποτέ καμένο.

Μας έχουν πρήξει με τις ευροεκλογές, δηλαδή όχι άλλο κάρβουνο... δεν μπορείς ούτε ραδιόφωνο να βάλεις να ακούσεις μουσική... τον υπόλοιπο κόσμο δεν τον ενοχλεί αυτό το πράγμα ήθελα να' ξερα...?

Ο κόσμος καίγεται και το () χτενίζεται πάντως... ή ο κόσμος χτενίζεται και το () καίγεται, δεν ξέρω τα έχω μπερδέψει...

Ολα τα λεφτα :T:

Επειδή το () σέρνει καράβι, προφανώς θα μπορεί να σβήσει τη φωτιά. Κόσμος χτενισμένος, () ποτέ καμένο.

παρακαλετο (), ξινο 1/2γα.

Να κεράσω γλυκάκι για τους Κώστηδες

αφιερωμένο στους μετανάστες :hehe:

user_2_1072.jpg

και επειδή κάποιοι παραπονιούνται για τη σοκολάτα

album_pic.php?pic_id=31&sort_method=pic_time&sort_order=DESC&full=true&user_id=2

Να κεράσω γλυκάκι για τους Κώστηδες

αφιερωμένο στους μετανάστες :hehe:

user_2_1072.jpg

και επειδή κάποιοι παραπονιούνται για τη σοκολάτα

album_pic.php?pic_id=31&sort_method=pic_time&sort_order=DESC&full=true&user_id=2

dellman 24-ωρο ban.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.