Jump to content



Ε8400 απορειες


nonacab

Recommended Posts

Γεια σας παιδια θα ηθελα τα φωτα σας για τον Ε8400 μου. ειναι με batch Q750A039. αυτη την στιγμη ειναι στα 3,9ghz με 1,31 ρευμα ,καθεται πανω σε μια dfi infinity P965 dark, με μνημες teamgroup xtream dark 4-4-4-12 2X1gb. η ερωτηση μου ειναι η εξης στο orthos οση ωρα κ να το τρεξω με οποιοδηποτε priority στα small FFT's δεν μου βγαζει καποιο προβλημα. οταν βαλω blend μετα απο 15 δευτερολεπτα το πολυ κανει restart το pc. κ με περισσοτερο ρευμα που δοκιμασα(1,4v.) στον ιδιο χρονισμο αλλα και στα 4ghz στο blend παντα κανει restart. αλλα προβληματα δεν εχω αντιμετωπισει οση ωρα κ να το εχω ανοιχτο το pc ανεξαρτητως των εφαρμογων που θα τρεξουν. να θεωρησω το συστημα μου σταθερο η θελει ακομα ψαξιμο?

Link to comment
Share on other sites

προσωπικά θα το θεωρούσα ασταθές

’λλοι όμως θα σου πούν ότι είσαι εντάξει

δεν είμαι ικανοποιημένος με λιγότερο απο 8ωρο orthos blend priority >=7

δοκίμασε να ανεβάσεις ρεύματα σε fsb nb sb με τη σειρά που στα είπα.

υποθέτω ότι οι μνήμες σου είναι εντάξει εκει πάνω

Link to comment
Share on other sites

δεν ειναι ομως παραξενο να τελειωνουν οι μνημες σε αυτους τους χρονισμους? (ετσι νομιζω τουλαχιστον :o ) αν παω να βαλω διαιρετη οι χρονισμοι τους ανεβαινουν πολυ παραπανω (1000+mhz) και τοτε δεν bootαρει καν το pc

Link to comment
Share on other sites

λοιπον εχουμε και λεμε. τα timings τα πηγα 5-5-5-15. με 2,3v τις εχω οπως κ πριν αλλα στο blend ακομα τα ιδια restart σε εναμιση λεπτο περιπου. memtest ετρεξα αλλα δεν εβγαλε κανενα error. να κανω μια υποθεση?(μπορει να ειναι βλακεια) μηπως φταιει το οτι εχω chipset P965 η μηπως η cpu ειναι "μπανανα" αν και εχει batch το οποιο θεωρειται καλο? αλλες μνημες δυστηχως δεν εχω για να τις τεσταρω.:cry:

Link to comment
Share on other sites

2.3 είναι αρκετούτσικο ρεύμα. Είχα κάτι Samsung μνήμες που πετούσαν λάθη όταν έτρωγαν πάνω από 2.0, δες μήπως φταίει αυτό. Ξεκίνα από την αρχή με 1.8, 1.9, 2.0 και δες αν αλλάζει κάτι.

Link to comment
Share on other sites

καλα αυτο δεν το περιμενα..:blink: οτι τα περισοτερα ρευματα απο οσο πρεπει δεν πιστευα οτι ειναι προβλημα. μεχρι στιγμης (10 λεπτα κ κατι δηλαδη) δεν εχει μασησει στο blend.:jump: :jump: θα το αφησω να λιωσει κ αργοτερα περισσοτερα νεα. θα δοκιμασω κ με φτιχτοτερα timings αν καταφερει να ξεπερασει to blend με 5-5-5-15

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.