Saber_Rider Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2008 Λοιπόν επειδή με είχε φάει η βαρεμάρα μου κατέβηκε η ιδέα για αυτήν την άκρως ενδιαφέρουσα και αδιάκριτη :OT: δημοσκόπηση!! :banging: Λοιπόν η ερώτηση είναι απλή και καυτή :devil: : Πόσες φορές σας έτυχε να γνωριστείτε με κοπέλα μέσω internet (chat, messenger, websites κτλ...) και να προκύψει κάτι μετά ........... Ονόματα δεν ζητάω, υπολήψεις δεν θίγω Καλοδεχούμενα σχόλια και λεπτομέρειες για την επιλογή σας....
Saber_Rider Φεβρουάριος 21, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 21, 2008 LOL Ξέχασα να βάλω το 0 ως επιλογή και εγώ σε αυτήν ανήκω :banging: Τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι "[Edit Poll (moderators only)]" Αν μπορεί κάποιος moderator ας βάλει και την επιλογή 0 στην δημοσκόπηση..... Ευχαριστώ!
GoMaR Φεβρουάριος 21, 2008 #4 Φεβρουάριος 21, 2008 2 η μια για φαση και η αλλη η σχεση 2 χρονων και πιο σημαντικη για μενα μεχρι τωρα
oxide Φεβρουάριος 21, 2008 #7 Φεβρουάριος 21, 2008 μπααα καμια ...ισως καποιους φιλους..αλλα ειμαι πιο πολυ του real world Αρχική απάντηση από Saber_Rider Danke schoen! ετσι γραφεται ή ξεχασα τελιως τα γερμανικα μου?
deninho Φεβρουάριος 21, 2008 #9 Φεβρουάριος 21, 2008 έτσι γράφεται (danke schoen)... ή αν θες αλλάζεις το "oe" με "ο" με διαλυτικά
Saber_Rider Φεβρουάριος 21, 2008 Author #10 Φεβρουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 00:56] έτσι γράφεται (danke schoen)... ή αν θες αλλάζεις το "oe" με "ο" με διαλυτικά Ακριβώς, απλά δεν έχω περάσει την Γερμανική γλώσσα στα wins και έτσι δεν μπορώ να βάλω τα umlauts πάνω από το "o"!! Με την ευκαιρία θα τα περάσω όμως...
gbak Φεβρουάριος 21, 2008 #11 Φεβρουάριος 21, 2008 καμια...δεν ασχολουμαι...ειμαι το κλασσικο greek καμακι...αμα εχω ορεξη βεβαια γιατι συνηθως βαριεμαι
YDinopoulos Φεβρουάριος 22, 2008 #13 Φεβρουάριος 22, 2008 2 Φορες. Αλλα δεν το κυνηγαω. Προτιμω το face 2 face
Shaman Φεβρουάριος 22, 2008 #14 Φεβρουάριος 22, 2008 Αρχική απάντηση από Chosen 1. Τον SLN. Και μου έλεγε ότι δεν το έχει ξανακάνει... Εδώ 2+1 (το +1 ο λεγάμενος).
gbak Φεβρουάριος 22, 2008 #16 Φεβρουάριος 22, 2008 Αρχική απάντηση από YDinopoulos 2 Φορες. Αλλα δεν το κυνηγαω. Προτιμω το face 2 face ε ναι καλο και το μσν και το τσατ...αλλα αμα το δεις το μπαζο σε αποσταση 50 μετρων...αιφνιδιαζεσαι...
YDinopoulos Φεβρουάριος 22, 2008 #17 Φεβρουάριος 22, 2008 Ασε. Η πρωτη ηταν μια γλυκια κοπελιτσα. Γλυκαθικα κ εγω κ ειπα να το ξανακανω. Αλλα την 2η φορα, η κακομοιρα ηταν τοσο χαλια που μεχρι και ο κουασιμοδος θα της εριχνε χυλοπιτα !
gbak Φεβρουάριος 22, 2008 #19 Φεβρουάριος 22, 2008 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Ασε. Η πρωτη ηταν μια γλυκια κοπελιτσα. Γλυκαθικα κ εγω κ ειπα να το ξανακανω. Αλλα την 2η φορα, η κακομοιρα ηταν τοσο χαλια που μεχρι και ο κουασιμοδος θα της εριχνε χυλοπιτα ! χαχαχαχα! @gomar και που ξερεις αν δεν σου στελνει φωτο της κολλητης της ρε?....συνηθως η ασχημες εχουν ωραια κολλητη...ετσι παει αυτο..
pontium Φεβρουάριος 22, 2008 #20 Φεβρουάριος 22, 2008 Καμία,γιατί δεν γουστάρω τα msn κτλ.Βγαίνω έξω,επιλέγω και "ρίχνω".Βέβαια δεν λείπουν και οι ατυχίες,που μπορείς να τις αποφύγεις μέσω της ανωνυμότητας του internet,αλλά τουλάχιστον έχεις πρόσωπο χωρίς τα LOL,OMG,και ηλίθια smilles που σε "βοηθούν" να εκφραστείς.’μα θες να κάνεις κάτι,το κάνεις στα ίσα και αποκτάς αυτό που πραγματικά θες,όχι αυτό που σου σερβίρει το irc
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.