Jump to content

AMD: 780G Chipset με δυνατό GPU


neuromancer

Recommended Posts

Posted

Αντεπίθεσης AMD συνέχεια με νέο δυνατό chipset με χαμηλή κατανάλωση και κορυφαίες επιδόσεις για την κατηγορία (HD decoding στο χαλαρό). Επιπλέον, δυνατότητα crossfire με 2η εξωτερική κάρτα. Super λύση για HTPC.

http://www.tomshardware.com/2008/03/04/amd_780g_chipset/

  • 3 weeks later...
Posted

απλα η μητρικη τα σπαει.και ειδικα η gigabyte γιατι τα εχει ολα.και dvi και vga και hdmi.εχει και optical και coaxial.δεν λειπει τιποτα.ειναι η πρωτη φορα στην ζωη μου που θα μπει amd στο σπιτι!(ωχ ψεματα ειχα στο γυμνασιο εναν amd k6)

πηρα το mozart και θα βαλω την gigabyte 80 δολαρια εχει εξω 50ευρω δλδ και κανεις το απολυτο htpc κατεβαστηρι!

βεβαια σε κατεβασμενα εργα σε hd δεν κανει παντα aceleration αλλα ο amd 2350 πρεπει να τα παιζει για πλακα τα 1080p.

Posted
To ξέρουμε! Είναι το παρόν thread! :hi:

:hehe:

Μακαρι να βγαλει και η AMD κανενα "καλουτσικο" μοντελο μπας και σηκωθει απο τον πάτω. Το θετικό σημείο είναι οτι ειναι ειδανική για Green PC.

Posted

Προχθές κοιτούσα κάτι νούμερα για μεγέθη εταιριών ημιαγωγών. Όσο χάλια κι αν είναι η AMD δεν παύει να είναι (σε οικονομικά μεγέθη) από τις πιό μεγάλες εταιρίες ημιαγωγών (στην 10άδα αν θυμάμαι καλά). Επιπλέον έχει αντικείμενο κάτι που θέλει χρόνια εξέλιξης - δεν φτιάχνεις CPUs/GPUs έτσι από μια μέρα στην άλλη. Απλά η εταιρία περνάει μια δύσκολη φάση που την έριξε αρκετά πίσω. Αν δεν συμβεί κάτι "επιθετικό" νομίζω σε 3-4 εξάμηνα θα ανακάμψει.

Posted
To ξέρουμε! Είναι το παρόν thread! :hi:

LOL!!! Άτιμο Copy and paste

Και από ότι βλέπω και το παρακάτω είναι μεταγενέστερο. Απλά δεν δόθηκε σημασία από ότι καταλαβαίνω στο 780G αρχικά.

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=49090

(στην 10άδα αν θυμάμαι καλά)

Πρόσφατα βρέθηκε εκτός δεκάδας, αλλά παραμένει εντός 15άδας.

Posted

ωραίο αλλά δυστυχώς δεν γράφει ποιές είναι οι "καλές" που έχουν και onboard μνήμη,

όπως για παράδειγμα η JW-RS780UVD-AM2+ που έχει 64mb onboard ram ;)

Posted

Αν και λίγο μανούβρα, πας στα sites των κατασκευαστών και κατεβάζεις το manual.

Posted

<OT>Πάντως ωραίο forum είμαστε. Βγήκαν οι νέοι Phenomx X4 (B3 revision) και οι τριπύρηνοι και ούτε φωνή ούτε ακρόαση :p </OT>

Ένας Phenom X4 9100e (65W) με 780G chipset ακούγεται ενδιαφέρον ...

Posted

<OT>Μαζεύεις τα links και με ένα πμ τα στέλνεις σε έναν newsposter...<OT>

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.