Jump to content



Aγορα 37 LCD


aekaras9

Recommended Posts

Ειμαι αναμεσα σε 2 τηλεορασεις την LG 37LF75 37 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169309 και την SAMSUNG LE37M86BD http://www.pixmania.com/gr/gr/552341/art/samsung/oceaunaoc-lcd-le37m86bd.html?srcid=7255&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMTQxMzI5ODM7 Την lg την βρηκα στα 794 Ε και την samsung στα 868 Ε.Το μπατζετ μου ειναι στα 800-850 Ε.Με ενδιαφερει full high definition και 37 ιντσες.Περιμενω τις αποψεις σας.Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

εχει δικιο εγω εχω καει απο το επομενο μοντελο της LG 37lg5000 εχει ελεεινη κηνιση μερικες φορες νομιζω οτι βλεπω 1080p απο webcam χανει τρελα στην κηνιση αλλα απο εικονα και αντιθεση αλλο πραγμα , εχω αναβαθμησει firmware στην τηλεoραση αλλα τιποτα σκευτομε να την πεταξω απο το παραθυρο , μην παρεις τιποτα αν δεν το δεις να παιζει με τα ματακια σου γιατι θα το μετανιωσεις.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με voudas. Αν παρόλα αυτά δεν μπορείς να σηκώσεις το έξτρα κόστος, συστήνω κι εγώ τη samsung. Πολύ καλύτερο panel και με πολύ καλύτερη συμπεριφορά παντού (pc, ταινίες, κονσόλες...). Πρώτα όμως δες τες να παίζουν. Μπορεί για κάποιο λόγο να σου αρέσει περισσότερο η lg. Μην ξεχνάμε ότι η καλύτερη τηλεόραση είναι αυτή που αρέσει στον καθένα μας.

Link to comment
Share on other sites

κάνε την "υπέρβαση", αξίζει... http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1110357

αξιζει!

ακομα και αν πρεπει να περιμενεις ενα μηνα για να μαζεψεις τα λεφτα

αλλωστε τηλεοραση αγοραζεις καθε 10 χρονια...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.