Snips Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Όπως στην εικόνα. Έτσι ξαφνικά....:fist: System Restore δεν πιάνει. (xpsp2)
DJD Ιούλιος 27, 2008 #2 Ιούλιος 27, 2008 Θυμάμαι το TweakUI από τα powertools της Microsoft είχε μια επιλογή rebuild shortcuts ή κάπως έτσι. Δε ξέρω αν θα σε βοηθήσει απλά ήταν το μόνο που σκέφτηκα.Ακόμα και σε καινούριο shortcut το κάνει;
johnson Ιούλιος 27, 2008 #3 Ιούλιος 27, 2008 Δεξί κλικ σε ένα από αυτά, ιδιότητες -> Άνοιγμα θέσης αρχείου. Δες αν υπάρχει το εκτελέσιμο Αν υπάρχει, έλεγξε ημ/νια τροποποίησης και ψάξου για τπτ ιούς. Αν δεν υπάρχει, δες αν υπάρχει τουλάχιστον ο φάκελός του και τα υπόλοιπα αρχεία. Αν υπάρχουν, ψάξου πάλι για ιούς. Αν δεν υπάρχει ούτε ο φάκελος, δες πιο πίσω κλπ. μήπως δεν κάνει καλή επαφή κάποιος σκληρός κλπ. Τώρα είδα ότι έχει πειράξει και το εικονίδιο του My computer. Σίγουρα δεν πείραξες κάτι τελευταία? Για δοκίμασε να το διαγράψεις και να το ξαναεμφανίσεις στην επιφάνεια εργασίας σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.