Jump to content



καλυτερο προγραμμα πλοηγησης απο το destinator


unknown

Recommended Posts

Οι καλύτεροι χάρτες για Αθήνα (αλλού δε το έχω δοκιμάσει) βρίσκονται στo Destinator (6-7 τους ίδιους χάρτες χρησιμοποιούν).

Το καλύτερο software όμως που έχω δοκιμάσει είναι το Igo8.. πάρα πολύ γρήγορο και αν κάνεις την μετάβαση από destinator 6 σου δίνει την αίσθηση ότι πριν δούλευες με Windows 3.11 και ξαφνικά πήγες στα Vista.

Link to comment
Share on other sites

Destinator Και ξερό ψωμί.

Μόνο και μόνο για τα σωστά ελληνικά στους χάρτες να το δείς αξίζει με τα 1000.

Απλά πρέπει το PNA/PDA να έχει δυνατό επεξεργαστή μιας και είναι αρκετά βαρύ και κακογραμμένο.

Link to comment
Share on other sites

Ο bro στο PNA του (δεν θυμαμαι μοντελο, αλλα οτι εχει 400ρι CPU μονο :o) ειχε Destinator 6 & 7.. Με το που βαλαμε το iGO8 ειδαμε οτι ειναι κλασης ανωτερο.. Δειχνει πολυ περισσοτερες πληροφοριες στην οθονη (μεχρι και σημανση), εχει καλυτερο και ποιο smooth refresh, εχει ονοματα σε ΚΑΘΕ οδο, ειναι καλυτερα γραμμενο και οταν βρεθεις απο μια περιοχη σε μια αλλη (η οποια να ειναι αρκετα μακρια) χωρις να το ανοιξεις, δεν σου υπολογιζει λαθος διαδρομες στην προσπαθεια του να συνελθει και να βρει την ακριβη θεση σου. Αυτα, και πολλα αλλα που παρατηρησα οταν το χρησιμοποιησα κατι ψιλα χθες..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.