Jump to content



4870 X2


By_Dj

Recommended Posts

Πήρα απο το πλαίσιο την sapphire 4870 χ2 και ανεβάζει απίστευτα βαθμούς ιδικά η πρώτη και το fan δουλεύει 40% μόνο.Ξέρετε κανένα πρόγραμμα να αφξήσω τις στροφές του fan?

:cry::cry::cry::cry::(

Link to comment
Share on other sites

ati tray tools - Το έχω δουλέψει με ΑΤΙ κάρτα - πολύ εύκολο.

Το Riva μέχρι να χωνέψεις πως ρυθμίζεται σου βγάζει την παναγία. Μόνο με κανένα on-line step-by-step guide βγάζεις άκρη. Αν το καταλάβεις όμως είναι ζορικο!

Link to comment
Share on other sites

Ποιο? Το RivaTuner λες? Υπάρχει ένα on-line step-by-step guide. Μου το υπέδειξε κάποιος εδώ στο forum. Αν κάνεις search στο forum με RivaTuner θα βρεις το thread νομίζω. Είναι μεγάλη διαδικασία για να την περιγράψω, άσε που δεν την θυμάμαι και καλά. Το έστησα και τέρμα. Απλά που και που παίζω με τα επί της %.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, αυτο πρέπει να είναι, απλά όταν το βρήκα εγώ ήταν σε κάποιο άλλο site. Λίγο που το είδα... αυτό πρέπει να είναι. Βασικά φτιάχνεις profiles και μετά στον sheduler λες πιο profile να τρέχει ανάλογα κάποια θερμοκρασιακά συνήθως events.

Κάνε ότι λέει βήμα-βήμα. Στο τέλος-τέλος θα καταλάβεις τι έκανες τόση ώρα. Δεν είναι καθόλου intuitive αλλά το αποτέλεσμα αποζημιώνει οπότε χαλάλι! Μπορεί να δείχνει και frames per second και διάφορα άλλα infos εν ώρα gaming. Είναι πολύ καλό.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή υπάρχει δυνατότητα αυτοελέγχου του fan και η εταιρία που έκανε την κάρτα την αγνοεί, και εσύ με τη μόντα την αξιοποιείς? Χαζό μου φαίνεται (από μέρους της εταιρίας)!

Link to comment
Share on other sites

H εταιρεία ίσως απλά το έχει πιο "χαλαρό"... Οπότε εσύ το βάζεις πιο άγριο, να ανεβάζει τον ανεμιστήρα από χαμηλότερες θερμοκρασίες.

κάτι τέτοιο ισχύει

η κάρτα μου μέχρι τους 105 βαθμούς δεν ανέβαζε στροφές

τώρα ανεβάζει απο τους70κάτι και έτσι δεν περνάει ποτέ τους 80κάτι

συν του ότι όταν είναι σε αδράνεια είναι αθόρυβη

Link to comment
Share on other sites

δεν έχει κανένα πρόβλημα

ούτε καν throttling δεν έκανε

αφού έτσι την έχει ρυθμίσει ο κατασκευαστής δε μου πέφτει ο λόγος ;)

απλά άλλαξα το ανεμιστήρι για να τραβήξω και λίγο οβερκλοκ (να πώ ότι κάτι έκανα δηλαδή!)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.