Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Η ιστορία με τον Τζίγκερ μου θυμίζει δύο πρόσφατα παραδείγματα.

1) Τον Κόκκαλη που ενώ δεν πουλαγε πουθενά, σε μια νύκτα τα έδωσε όλα και έλεγε και ευχαριστώ στον Μαρινάκη.

2) Τον Ντέμη που ενώ το έπαιζε δύσκολος στο Μελισανίδη, την επόμενη χρονιά έψαχνε μάταια να χαρίσει.

Κοινός παρανομαστής και στα τρία είναι ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...

Με άλλα λόγια, όποιος πουλάει/χαρίζει σημαίνει ότι δεν έχει μία ή τουλάχιστον δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση.

Αυτό το αναφέρω γιατί πολλοί είπαν ότι: πουλάει "δήθεν" για να διασφαλίσει την ενότητα στην ομάδα ή ότι τάχα μου στεναχωρήθηκε από τις αποδοκιμασίες των οπαδών στο πρόσφατο φιλικό.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν έχεις μία γιατί να χαρίσεις;

Δεν έχει μία για την ομάδα ή δεν θέλει να βάλει άλλα. Τον ξέρουμε τόσα χρόνια τον τζίγκερ. Με χρυσά κουτάλια τρώει και θα συνεχίσει να τρώει.

Το καράβι μου φαίνεται βουλιάζει και είπε να το χαρίσει. Αν θυμάμαι καλά τώρα τελευταία είχαν βάλει μια εταιρία να υπολογίσει τα οικονομικά της ομάδας, ισολογισμούς και τέτοια. Τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει προς τα έξω όμως. Μπορεί να βρήκαν καμια τρύπα...ποιος ξέρει.

Link to comment
Share on other sites

Μα όταν δεν έχεις μια, εκεί είναι που χαρίζεις.

Τι να διαπραγματευτείς; Αέρα; Αφού η κατάσταση αργία η γρήγορα εκεί θα οδηγούσε και ο Τζίγκερ σαν άλλος Ντέμης θα παρακαλούσε να χαρίσει.

Οπότε από το να παρακαλάει να χαρίσει στο μέλλον δεν είναι καλύτερα να χαρίσει και να το παίξει large στο παρόν.

Link to comment
Share on other sites

Καλά αυτός ο σωτηρακόπουλος έκανε λες και παίζαμε τελικό και έπρεπε να κάνουμε καθυστερήσεις για να πάρουμε την ισοπαλία.

"Έληξε!" λέει, 0-0! Ρε το !@#$#%$. Ρε δεν πάνε καλά.

Από την άλλη τι να πεις για το μοντέλο το σαμαρά. Να τα κάνει όλα μόνος του θέλει. :shutup:

Μια αντεπίθεση της προκοπής πήγαμε να βγάλουμε στο 93' και την πέταξε στα σκουπίδια.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τι γινεται ρε με την Εθνικη? Τελικα δεν ειναι μονο ο προπονητης που αλλαξε αλλα ειναι και οι παιχτες. Και ο Ρεχαγελ να ηταν στον παγκο το ιδιο παιχνιδι θα εβλεπα! Υπνοτιζουμε τους αντιπαλους μας που στο τελος θελουν να μας σπασουν στο ξυλο για το αντιποδοσφαιρο που παιζουμε. Ο Σωτηρακοπουλος εκανε λες και περασαμε στους τελικους:angry: Ο Νινης πρεπει να κλεισει τα 30 για να παιξει? Χαιρομαι για το 0-0 αλλα φοβαμαι πως θα την παθουμε οταν θα εχουμε αναγκη βαθμους και θα παιξουμε επιθετικα:dots:

Link to comment
Share on other sites

Ειδικά όταν τους φώναζε κιόλας: "Κρατήστε μπάλα,κρατήστε μπάλα"

Ρε γαμώτο όσο και να προσπαθώ να δω με καλό μάτι τον Σαμαρά συνέχεια μου τα χαλάει. Κάνει μια καλή ενέργεια και 3 λάθος.

Αφού πλέον αρχίζω και πιστεύω ότι έχει καλή τρίπλα επειδή δεν ξέρει να πασσάρει.

Link to comment
Share on other sites

Καλά ο Σαμάρας σας ενόχλησε? Ο - αγαπώ να είμαι οφσάιντ και εκτός παιχνιδιού - αχ μου σκίστηκε το καλσόν από το περπάτημα - Γκέκας δεν σας ενόχλησε? Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει αυτός ο παίχτης...

Αλλά εντάξει σήμερα ένας έπαιζε για 3 στην άμυνα. Παπασταθόπουλος όλα τα λεφτά. Σαν να είχες απλώσει το όνομά του με τα 15 γράμματα στην μέση της άμυνας σχηματίζοντας τοίχο. Μια άμυνα μόνος του. Άντε και στην βασική της Μίλαν. Αξίζει το παιδί.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/287744.html

Αποχωρεί ο Γκέκας από την εθνική. Προσωπικά δεν θα μου λείψει, όσο για τις σπόντες που πετάει, μου θυμίζει κάτι παλιά threads αποχώρησης που κάνανε κάποια μέλη στα fora ελπίζοντας σε συμπαράσταση.

Όσοι θέλανε μονιμότητα στην 11άδα και δεν την βλέπουν αποχωρούν και αν και μου άρεσε π.χ. ο Αμανατίδης, καλύτερα αυτοί να φεύγουν.

..αχα

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro/Euro2012/Greece/287691.html

και ο Τζόρβας το σκέφτεται; Σαν πολύ αέρα δεν έχει πάρει το μυαλουδάκι του που σε τόσο νεαρή ηλικία (οκ, ίσως όχι και τόσο μικρή, 28 είναι από ότι βλέπω) μου θέλει θέση βασικού στην Εθνική; Σιγά τον τερματοφούσκουλα, αλλά ναι είναι βασικός στον Παναθηναϊκό. WWWwwwwwwwooooooowwwwwwWWWWWW....

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

Ότι ο Ρεχάγκελ είχε μια για πολλούς εκνευριστική συμπάθεια σε συγκεκριμένους παίκτες είναι γνωστό. Για τον Γκέκα δεν έχω να πω κάτι, στους τελευταίους αγώνες έπαιζε αδιάφορα. Ο Τζόρβας από την άλλη, κατ' εμέ είναι καλύτερος του Σηφάκη, αλλά δεν ξέρω όσα ξέρει ο Σάντος.

Link to comment
Share on other sites

Όπως γράφει και στο δεύτερο άρθρο σχετικά με τον Τζόρβα "είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Τάκη Φύσσα και τον Σοφοκλή Πιλάβιο που προσπαθούσαν να του εξηγήσουν ότι έχει την ηλικία και την ικανότητα να ξανακερδίσει τη θέση του βασικού και ότι δεν πρέπει να επηρεάζεται από κάποιες καταστάσεις."

Είναι βασικός στον Παναθηναϊκό. Αυτό δεν του δίνει δικαιωματικά την θέση του βασικού στην Εθνική του δίνει όμως την δυνατότητα να την διεκδικήσει. Αν ο Σάντος κάνει λάθος με τον Σηφάκη - που πράγματι τράβαγε μπουνιές όλη την ώρα στην μπάλα στο παιχνίδι με την Κροατία - και αν ο Τζόρβας είναι πράγματι καλύτερος θα βρεθεί στην βασική 11άδα ίσως και σύντομα. Κλαψουρίσματα του στυλ "ουα, ουα, θέλω να φάω την θέση του άλλου στην 11αδά" δεν έχουν θέση σε καμιά ομάδα.

Link to comment
Share on other sites

Και μη ξεχνάτε και τον Κυριάκο που αποχώρησε πριν λίγες μέρες.

Αν σκεφτείς και τις περιπτώσεις Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή στο μπάσκετ(οσο διαφορετικές και αν είναι), μάλλον έχουμε μια νεα μόδα.

Για το Γκέκα εχω εκφράσει την πολύ κακή άποψη μου και στο παρελθόν. Τη στήνω πίσω από τα σεντερ μπακ και περιμένω τη στραβή. Ποδόσφαιρο γειτονιάς και άλλης δεκαετίας.

Τυγχάνει να εχω άποψη και για τη προσωπικότητα του αλλά δε θα την εκφράσω δημοσίως γιατί είναι κομματάκι unfair. Θα αρκεστώ να μιλήσω για τουπέ και θα σας παραπέμψω στις κατα καιρούς δημόσιες συνεντεύξεις/τοποθετήσεις του για να το διαπιστώσετε και εσείς.

Οσο όμως ήταν ο Ρεχάγκελ και κάναμε μεταγραφές στη Γερμανία και παίζαμε βασικοί στην Εθνική για να μην πέσει η αξία μας την ωρα που δεν αγωνιζόμασταν ούτε στο δίτερμα στο σύλλογο μας, ήταν καλή και χρήσιμη η Εθνική. Τώρα δε μας χρειάζεται πια οπότε γιατί να τραβιόμαστε μπρος - πίσω με τα ταξίδια. Στο καλό να παει.

Έγινε επεξεργασία από tamerlan
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Στον Ολυμπιακό ο Γκαγκάτσης

Ε ρε υγεία που βγάζει το άτιμο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρωην πρόεδρος της ΕΠΟ υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και ο νυν πρόεδρος πρωην υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Και η πλάκα είναι ότι μας φαίνονται φυσιολογικά ολα αυτά.

Σα να λέμε ότι ο πρόεδρος του ΕΟΦ θα πιάσει δουλειά στη Βιανέξ όταν τελειώσει η θητεία του.

ή ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ στην Ιντραλότ.

Νισάφι πια!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου είχε κάνει εντύπωση ο Γκαγκάτσης όταν είχε πάει στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή εντάξει, ποιον κορόιδευε; Αφού όλοι ξέραμε ότι στο τέλος στον Ολυμπιακό θα πάρει σύνταξη.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί οι φίλοι μας και διοργανωτές να μην το έδειξαν, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και οι ερασιτέχνες.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=j7y9SNNeeZU&feature=player_embedded]YouTube - SPORTNETWORK in TURKEY: BIG STEAL in Istanbul, Turkey - Serbia 83:82 - INCREASE[/ame]

Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του διαιτητή.

Έτσι για να μην ξεχνάμε το πιο βρώμικο μουντομπάσκετ στην ιστορία.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.