Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

ναι οκ.......απιστευτη ντριμπλα αλλά σηκώνουμε το κεφάλι να δώσουμε και καμιά πάσα σε συμπαίκτη.

+1 Αυτό που λες, επίσης όταν μεγαλώσει και παίζει με αντιπάλους που θα χουν μυαλό και τότε θα παίζουν ρόλο και φυσική κατάσταση και μυαλό για την κίνηση στο χώρο, τον βλέπω σε κανα 5χ5.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Στην Γερμανία στον αγώνα St Pauli Hamburg πέταξε ένας φίλαθλος μπουκάλι στον διαιτητή και διέκοψε με την μια των αγώνα οριστικά.Και αν δεν κάνω λάθος διέκοψαν και το πρωτάθλημα.

τι να μας που οι γερμανοί μυρωδιές τώρα.εμείς αμα δεν μπει τανκς μέσα δε μασάμε.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

εδώ πέρα οι αθλητές και το προπονητικό τιμ της ομάδας θα χειροκροτούσε τους οπαδούς, και μετά στις δηλώσεις τους θα ευχαριστούσαν τον υπέροχο κόσμο της ομάδας. Οι παράγοντες της ομάδας θα έβγαιναν μετά να πουν είτε ότι "αυτοί είναι οι οπαδοί μας και δεν τους αλλάζουμε", είτε "σήμερα διδάξαμε ήθος", είτε ότι "αυτοί δεν είναι δικοί μας οπαδοί, γιατί οι δικοί μας είναι επιστήμονες/αυτοί ήταν αντιεξουσιαστές που είδαν φως και μπήκαν"

Στο μεταξύ, η αστυνομία θα έκανε συλλήψεις, αλλά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες θα άφηνε ελεύθερους τους συλληφθέντες. Ο εισαγγελέας θα απαιτούσε να βρεθούν όσοι φαίνονται από φωτογραφίες και βίντεο, θα ανακοινωνόταν η σύλληψή τους, και μετά η τύχη τους θα αγνοείτο.

Στα τηλεοπτικά παράθυρα θα εμφανίζονταν επώνυμοι και επαγγελματίες χούλιγκαν, οι οποίοι θα καταδίκαζαν τη ρίψη αντικειμένων [ή και την εισβολή], αναφέροντας το σωστό τρόπο να ρίχνεις μπουκάλια στον αγων. χώρο, και απαιτώντας να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, να δωθεί γροθιά στο μαχαίρι, να εμφανιστεί τσουνάμι δικαιοσύνης και να παρασύρει τους ερασιτέχνες χουλιγκάνους, και διάφορα άλλα (δημοσιο)γραφικά κλισέ.

Ταυτόχρονα με τα τηλεοπτικά παράθυρα, στα διαδικτυακά φόρα, οι οπαδοί των ομάδων θα βγαίνουν και θα τις μετράνε [τις εισβολές τους], για να δείξουν ότι οι άλλοι είναι χειρότεροι [σπανιότερα, θα υπάρξουν και περιπτώσεις όπου οι οπαδοί θα προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι χειρότεροι εγκληματίες από τους άλλους...]

Μετά από 5-6 μέρες θα υπάρξει ένα τρομοκρατικό χτύπημα, και ο κόσμος θα στρέψει εκεί την προσοχή του, γιατί "ποιος το απαυτώνει το ποδόσφαιρο; εδώ μιλάμε για τρομοκρατία"

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.