Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Καλα παιξαμε αλλα οδηγησαμε τον αγωνα σε εναν κακο ρυθμο και δεν μπορουσαμε ως το τελος! Οι Γαλλοι δεν παιξανε καλα απλα ειχαν ποιοτητα στο τελος και εμεις ουτε τις βολες βαλαμε! Αλλαζουμε καναλι για Europa League

Link to comment
Share on other sites

Ρωσσία - Σερβία στις 21:00.

Άνευ απροόπτου θα γίνει αρκετά ωραίο παιχνίδι.

Δωρεάν ( free to air ) στο RAI Sport 2 @ 13.0E ( HotBird ), Al Jazeera Sports 2 @ 7.0W, Sport 1 ( Germany ) @ 19.2E & NTV Sport (rus) @ 42.0E

Και για τους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ στην ΕΤ-1 :D

Link to comment
Share on other sites

Ο διατητης ηταν μια χαρα, με εξαιρεση ενα πεναλτυ που δεν εδωσε στην Τοτεναμ (και το θεωρησε θεατρο). Όμως ΔΕΝ μπορει να πει κανεις οτι αδικησε την Τοτεναμ όμως, αφού έδωσε επαναληψη στο πεναλτυ του ΠΑΟΚ (την πρωτη φορα οντως μπηκανε μεσα παικτες, αλλα οπως ειπε και ο σχολιαστης και την δευτερη φορα επρεπε να ξαναδωσει επαναληψη αφου ηθελε να ειναι τοσο σχολαστικός).

Γενικα ειμασταν πολυ άτυχοι... δεν έμπαινε μεσα η μπαλα... δεν πειράζει όμως. Είδαμε τον ΠΑΟΚ να παίζει όμορφα και να κάνει πολλές ευκαιριες :)

Το ματς μπορουσε να ληξει 2-0 ή 3-0 χωρίς υπερβολη. Πολλά μπράβο στον τεράστιο goalkeeper της Τοτεναμ:clap:

Link to comment
Share on other sites

Ερώτηση:

Ο Κωνσταντόπουλος έχει πληρώσει εισιτήριο ή μπήκε τζαμπατζής στο γήπεδο;

Και να ηταν μόνο αυτός... γενικά η αμυνα της ΑΕΚ δείχνει ότι δεν τα πάει καλά. Για παράδειγμα το τρίτο γκολ που δέχτηκαν είναι 5 αμυντικοι της ΑΕΚ έναντι 2 επιθετικών της Αντερλεχτ. Ο Γεωργέας μαρκάρει πολύ λάθος, αφήνοντας τον επιτιθέμενο να φέρει έυκολα την μπάλα στο δεξί πόδι μέσα στην περιοχή και να σουτάρει.

Αν και στο 70' λεπτό πιστευω ίσως μπει κανα γκολ ακόμα, έχει ανοίξει αρκετά το παιχνίδι.

Link to comment
Share on other sites

Δύο πάσες από τον Dimi στους παίκτες της Άντερλεχτ και δύο γκολ. Και αν στην πρώτη περίπτωση με το χαμηλό διώξιμο έχω άδικο, ο τρόπος που πετάει την μπάλα στον Κάρλος στην αρχή της φάσης του τέταρτου γκολ είναι τουλάχιστον βλακώδες για τερματοφύλακα με, υποτίθεται, εμπειρία. Και βέβαια όποτε η μπάλα πηγαίνει μισό μέτρο ποιο μακριά του απλά κάθεται και την κοιτάει όσο αυτή πάει προς τα δίχτυα.

Αλλά είναι τυχερός. Είναι τυχερός διότι η ομάδα έχει τον :tomato::slap:Μ:sick:α:sick:ν:baby:ω:sick:λ:sick:ά:slap::tomato:.

Ερώτηση δεύτερη.

Ποιο είναι το IQ του Μανωλά;

1) 0

2) 0*0

3) 0+0

4) Το άθροισμα των τριών παραπάνω

Υ.Γ. Γενικά η άμυνα σήμερα από τον Δέλλα μέχρι τον.... απλά όλους, ήταν για τα μπάζα.

Link to comment
Share on other sites

Για να δούμε τι θα γίνει με τη Σερβία σήμερα. Τουλάχιστον αν παίξουν όπως χθες (πρώτη φορά που έπαιξαν πραγματικά σοβαρα) δεν νομίζω να έχει κανείς παράπονο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.