Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Tους παιχτες που διαλεξε ο Σαντος για την προετοιμασια και για το γιουρο την ειδατε;

Τζορβας!!!! :slap: Χαλκιας!!!! :slap: Σηφακης!

(Χιωτης, Καρνεζης, Καπινο, ακομα και Νικοπολιδης)????

Δεν πηγα στους υπολοιπους....

Link to comment
Share on other sites

Κάποτε (πρόσφατα) επιστρατεύτηκε όλη η ελληνική αστυνομία για να πάει ο οσφπ στην τούμπα.Μέχρι και ελικόπτερο.Και τώρα δεν μπόρεσαν να πάνε την αποστολή του παο από την αθήνα στον Πειραιά?για γέλια πραγματικά.

βγαίνουν οι αρδ και κράζουν για την κατάντια.αυτοί θέλουν μεγαλύτερη καμπάνα από τους μπαχαλάκιδες.λες και δεν είναι συνυπεύθυνοι.

Link to comment
Share on other sites

Και εγω τα διαβασα και ειδα μια μικρογραφια της χωρας μας!! Δεν ασχολουνται καν με το τι εγινε αλλα με το τι θα γινει...Ηθελα να ξερω ποιος γραφει και με τι πτυχιο πηρε αυτη τη θεση..."Περπερογλου και Σμιθ δεν επαθαν τιποτα..." Δηλαδη κριμαααα,παει τσαμπα ο λιθοβολισμος..." Αν δεν πεθανει κανεις δεν θεωρειται σοβαρο σε αυτη τη χωρα!! Αν στο δρομο πανε να με σκοτωσουν και παω αστυνομια,θα μου πουν οτι δεν εγινε τιποτα αφου ζω... Δεν μιλαω για το χτεσινο αλλα γενικα!

Sent from my Super iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Την κυριακή λέγατε (κάποιοι από εσάς) μπράβο ο γαύρος, ζητω ο γαύρος κλπ κλπ

Χτες ημέρα πέμπτη ,(πάλυ κάποιοι από εσάς) βρίζετε τον γαύρο και τα ΜΜΕ που ελέγχει..Και όταν έλεγα εγώ,οτι δεν παίζει να πω μπράβο για κάτι τέτοια ....χμ... seems legit!

Υ.Γ αν ακόμα πιστεύετε ότι για όλα φταίνε 2-3 φίλαθλοι και ΜΟΝΟ , τότε ....

Link to comment
Share on other sites

Απόλυτη ηδονή εχθές.

Φάγανε τα μούτρα τους οι Heat, ο LeFlop/LeChoke 6 ή 8pts σε όλο το 2ο ημίχρονο, ταπίδι στα μούτρα από τον Hibbert, ο οποίος έσκασε άλλα 4 μουτράτα ταπίδια και 1 που δώθηκε φάουλ για λίγο body contact, 19points 18 rebounds αν δεν απατώμαι, παιχνιδάρα έκανε ο τύπος.

Άντε με το καλό να κάνουνε οι Pacers το 3-1 την Κυριακή να ξεμπερδεύουμαι με τους Heat, και μετά ας το πάρουνε και οι Charlotte με απευθείας ανάθεση :p

Link to comment
Share on other sites

δεν θα ελεγα καλολαδωμενη μηχανη....

στο 5-2 στον τελικο κυπελου την προηγουμενη εβδομαδα ηταν καλοδιαλυομενη μηχανη...!

αλλα οπως και να χει...τελικος ch.l. ειναι αυτος!

και οι 2 ομαδες θα παιξουν το καλυτερο ποδοσφαιρο τους (ή την καλυτερη τακτική τους...ναι, στην Τσελσι αναφερομαι:warning2:)

Link to comment
Share on other sites

δεν ειπα τιποτα...και αυτο ποδοσφαιρο ειναι!

απλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει...προτιμω οι ομαδες να βγαινουν να παιξουν μπαλα σε ολο το γηπεδο κανονικα για την νικη και μονο, να το ευχαριστηθουμε και εμεις και αυτοι...

και οχι να σκεφτονται..."ας καθησουμε και οι 11 στη μεγαλη περιοχη να μην φαμε γκολ και αν βαλουμε κανενα σε καμια αντεπιθεση καλως..."

Link to comment
Share on other sites

πάντως η bayern έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο Champions League....ειδικά στους ημιτελικούς απέναντι στην Ρεάλ...Θέλω να το σηκώσει...H ιστορία τους χρωστάει ένα ακόμα (αυτό που τους έκλεψε η Manchester UTD)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.