Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Ρε ο Ολυμπιακος πηρε Ροναλντο(περα απο τον Μεσι που εχει)γιατι το κανουμε αυτο σε αυτη τη χωρα δεν εχω καταλαβει με τον Νινη,τον Φετφα και αλλους "μικρους":hm::hm:

O Έλληνας... Ρονάλντο (vids) | gazzetta.gr

http://www.gazzetta.gr/newsstand/paper/259/265/20120524

Έγινε επεξεργασία από Evan
Link to comment
Share on other sites

Απο τον ολυμπιακο φετος προσωπικα περιμενω μεταγραφες που θα κρατησουν το επιπεδο

ψηλα, δε ξερω τι σκεφτονται αλλα πρεπει να κρατησει ευρωπαικες πορειες γιατι

απο αλλες ομαδες δε βλεπω να αντιπροσωπευουν σοβαρα.

Link to comment
Share on other sites

Για τον Κούπερ πάντως έχω σχετικά καλή άποψη.

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως αν του δώσεις το "τιμόνι" ομάδας με καλό υλικό και βάθος χρόνου ουσιαστικά όπως δίνουνε οι έξω 3-5 χρόνια για πλάκα δίχως μα μου σου του, παράπονα, γκρίνια των οπαδών κλπ θα αποδόσει έργο.

Για τον Σολίντ dunno :p

Link to comment
Share on other sites

Αντε γεια παλιολαμογια και πουλημενα γκριζα ανθρωπακια που σφυριξατε λες και παιζαμε σε αλανα!! Στο τελευταιο 10λεπτο δωσανε τοσα πολλα φαουλ για γεμισει ο ΠΑΟ που ξενερωσαν στο τελος που δεν πετυχαν! Που χαζευαν ολη την ωρα δε μπορω να καταλαβω! Ειδικα στο τελος βρε αγορι μου αφου εκανε φαουλ ΔΩΣΤΟ ΡΕΕΕ:suicide2: Τι επειδη νικησε ο ΠΑΟ δε πειραζει αν δε σφυριξουμε κατι? Μην αρχισει πολεμος εδω μεσα γιαυτα που λεω γιατι οταν ο εκφωνητης λεει "μπορει να ηταν,δεν ειμαι σιγουρος," για μια φαση που το νεογεννητο των αποπανω μπορει να δει ξεκαθαρα, τοτε παω πασο. Απορω με τη ψυχραιμια των παιχτων ωρες ωρες!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Λαθη εγιναν πολλα και προς τις δυο ομαδες. Δεν πιστευω οτι απο τα λαθη χασαμε, αλλα απο το 3ο δεκαλεπτο.

Δειτε πχ στη φωτο το ασπρο πα******κι του Διαμαντιδη, μια φαση που κυκλοφορει στο ιντερνετ

post-7649-1416076242,9397_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Λαθη εγιναν πολλα και προς τις δυο ομαδες. Δεν πιστευω οτι απο τα λαθη χασαμε, αλλα απο το 3ο δεκαλεπτο.

Δειτε πχ στη φωτο το ασπρο πα******κι του Διαμαντιδη, μια φαση που κυκλοφορει στο ιντερνετ

Την φάση την είδες ?

Γιατί έχω την εντύπωση ότι πριν καταλήξει εκεί το πόδι του Διαμαντίδη του έχουνε γίνει 2-3 φαουλάκια...

Link to comment
Share on other sites

Αληθεια δεν θυμαμαι τη συγκεκριμενη. Τη φωτο βρηκα και την εβαλα. Σου ειπα οτι πηραμε σφυριγματα, αλλα και σεις. Απο τις λιγες φορες που δεν παραπονεθηκα για διαιτησια στο οακα.

Κατι ακομα που το εχω απορια. Στην τελευταια φαση του ημιχρονου βαζει ο Διαμαντιδης καλαθι και ενω εχει 2-3 δευτερολεπτα ακομα ο χρονος τρεχει κανονικα και μεχρι να παρει ο Αντιτς την μπαλα να κανει επαναφορα εχει ληξει. Γιατι γινεται αυτο σε εκεινο το σημειο και οχι πχ στο τελευταιο 10λεπτο;

Link to comment
Share on other sites

Δεν θυμάμαι την φάση που λες, αλλά αν βρω όλο τον αγώνα κάπου, ευχαρίστως να το κοιτάξω.

Κατά τα άλλα μπορώ να θυμηθώ κάλιστα κάμποσες φάσεις ( δεν είμαι φανατικός, δεν έχω θέμα να πω αν ο ΠΑΟ ευνοείται κάπου ή όχι ) που πήγανε χαλαρά λάθος κατά ΠΑΟ:

1) Πιο κρίσιμη ? Φάουλ που κάνει ο Διαμαντίδης ( δεν θυμάμαι σίγουρα αν ήταν αυτός, τέλος πάντων παίχτης του ΠΑΟ πες ) σε transition του ΟΣΦΠ που βάζει τελικά τρίποντο από την κάτω δεξιά γωνία ο Παπ. νομίζω ( δεν υπάρχει πλεονέκτημα στο μπάσκετ να υπενθυμίσω ).

2) Το καλάθι και φάουλ του Διαμαντίδη που δεν δώθηκε ( η φάση που βάζει μπάσιμο περίπου fade-away έχοντας σπρωχθεί με φάουλ με το σώμα από τον Ντόρσει νομίζω )

3) Το καλάθι του Διαμαντίδη που δεν μέτρησε, γιατί η τάπα του Ντόρσει (?) ήταν αφού βρήκε ταμπλό η μπάλα

4) Επιθετικό του Μάντζαρη (?) που έπεσε πάνω στον ακίνητο και σωστότατα στημένο Jasikevicius ( δώθηκε αμυντικό, και πήρατε 2 βολές )

5) Φάουλ σε απόπειρα hook/καρφώματος του Μπατίστ κατά το 6ο λεπτό του 4ου δεκαλέπτου

6) Βήματα του Σπανούλη αν θυμάμαι καλά, καμμιά 6αριά-7αριά ήταν μόνο, δεν τα είδανε μάλλον :p

7) Φάουλ ( κρατάει τον Καϋμακόγλου αν θυμάμαι καλά, παίχτης του ΟΣΦΠ καθώς πήγαινε πρός την μπάλα να πάρει το ριμπάουντ ο Καϋ... ) πήρε το ριμπάουντ ο ΟΣΦΠ, και φάγαμε καλαθάκι

8) Βήματα του Σπανούλη(?) στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου έπειτα από επαναφορά στο κέντρο.

9) Φάουλ είτε του Χάινς είτε του Ντόρσει στον Μπατίστ σε 2ποντο του, στα μέσα πρός το τέλος του 2ου δεκαλέπτου ( με μια μικρή πιθανότητα να θυμάμαι λάθος και να ήτανε στο 3ο δεκάλεπτο στην αρχή ).

Το ότι παρά τις μάχες που γίνονταν και στις 2 πλευρές του γηπέδου, ο ΠΑΟ συμπλήρωσε σφαίρα τα 5 φάουλ στην 4η περίοδο, και ο ΟΣΦΠ τελείωσε με μόλις 2 ή 3 ( με το 3 αν έγινε, στα τελευταία δευτερόλεπτα... )

Αυτά τα λίγα στην στιγμή.

Σίγουρα χάνω κι άλλα, αν ξαναδώ το match είναι σίγουρα άλλα 4-5 σφυρίγματα παρόμοια.

Anyways....

Link to comment
Share on other sites

Θα πρότεινα να αφήσουμε την μιζέρια που μας διακατέχει ως αιωνίως αδικημένους και να απολαύσουμε τους αγώνες χωρίς να προσπαθούμε να βάζουμε τους διαιτητές στο παιχνίδι. Λογικό είναι να υπάρξουν φαλτσοσφυρίγματα αλλά σε ένα σερί τελικών που θα κριθεί στις 3 νίκες και όχι σε έναν αγώνα, η καλύτερη τελικά ομάδα θα επικρατήσει.

Edit: θεωρώ πως όλα τα λεφτά στην σειρά αυτή είναι το αν θα αντέξουν τα πόδια των παιχτών του ΠΑΟ στα συνεχόμενα παιχνίδια.

Έγινε επεξεργασία από Ταμτάκος
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.