Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Τι να τον κάνει; Έναν άσσο-bomber στην θέση του Λο και ένα 5 στην θέση των Μπέκιτς/Σερμα, Σιμονς θέλει και ξαναμπαίνει σε τροχιά f4.

με λιγότερα λεφτά παίρνεις ένα 3άρι που στην άμυνα ειναι σκύλος και μπορεί να σου βάλει 5-6 πόντους... αλλάζουν οι κολιέδες μου φαίνεται....

μάλλον το σχέδιο λέει ότι προχωράει χωρίς περπέρογλου, αν ισχύει η πληροφορία του winters...

Link to comment
Share on other sites

εμένα πάντως δεν με χαλάει 3άρια Παπαπέτρου-Μπράμος (αθλητικοί και οι δύο, ο Παπ πιο μπασκετικός).

Το θέμα είναι ότι λογικά εξοικονομούν χρήματα για κάτι καλύτερο σε μια άλλη θέση που πονάμε. 5άρι και αντι-Law

Link to comment
Share on other sites

Απλά να πιστεύετε μόνο τις ανακοινώσεις που βγαίνου στο paobc.gr και στο olympiacosbc.gr

Διάβασα τώρα ότι και καλά τον Μπράμος τον έχει βολιδοσκοπήσει η Μπαρτσελόνα (αν είναι δυνατόν) και τον Λοτζέσκι η ΤΣΣΚΑ η οποία θέλει και Ματσιούλις.

Ότι να 'ναι...

Link to comment
Share on other sites

Θα ακούσεις πολλά αυτές τις μέρες, και όταν ακούς πολλά, κράτα μικρό καλάθι. Πριν από λίγο το γκαζέτα, του πρασινοφρουρού, έλεγε ότι ο ΠΑΟ την ψάχνει για Μαντζαρη...

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός αποφάσισε και έκανε την μείωση budget πριν δύο χρόνια, έγινε υπό την επίβλεψη του ντούντα, οργανωμένα και νοικοκυρεμένα. Αποτέλεσμα; Να παίρνει 2 Ευρωπαικά και να διατηρείται μάχημος και φρέσκος. Η ομάδα βγάζει υγεία και έχει συνέπεια και συνέχεια. Πραγματικά το χαίρομαι.

Link to comment
Share on other sites

Απο φρεσκαδα αλλο τιποτα...To budget δεν κανει την ομαδα,ελπιζω να το καταλαβαιτε και στο ποδοσφαιρο και να αφησετε αποτυχημενες μεταγραφες τυπου saviola ,tsori ,κτλ.Το γκαζετα δεν εινα του "πρασινοφρουρου" και τελος τα πολλα λογια παντα τα λετε εσεις παντα...οπως εχω πει πολλες φορες απο λογια αλο τιποτα..μεχρι ronaldinho φερατε, να δω τωρα μετα το μουντιαλ ποιο θα ειναι το νεο μεταγραφικο "αποκτημα" του ολυμπιακου ,θα κονταροχτυπηθειτε με μπαρτσα για ρακιτιτσ στις φυλλαδες παλι...

Link to comment
Share on other sites

Γιατί ελπίζεις να το καταλάβουμε? Θες να παίρνουμε πρωτάθλημα με μεγαλύτερη διαφορά?

Sent from my Migato GT-N7105

Αφου μιλας για το Ελληνικο πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο δεν εχω να σχολιασω τιποτα αλλο...τα περισσοτερα ξερεις πως τα πειρατε...και δεν θα ανοιξω κουβεντα γιατι ειναι μεγαλη και δεν βγαινει ποτε ακρη.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.