Jump to content



Partition manager vista συμβατό...


athlon=greek

Recommended Posts

παιδιά πιο πρόγραμμα προτείνεται για Partition manager συμβατό με vista 32αμπιτα;Το Norton Partition Magic δεν έχει συμβατότητα με vista νομίζω;

Link to comment
Share on other sites

Θες κάτι παραπάνω από το ενσωματωμένο των vista?

σώπα,δεν το είχα ψάξει καθόλου:o ,πως λέγεται ο manager των vista;Εκτός απο αυτό ποιο μανατζερ προτείνεις;Ευχαριστω:laughing:

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι ξεχωριστή επιλογή, είναι ενσωματωμένο στο disk management, αν κάνεις δεξί κλικ σε κάποιο partition θα πρέπει να έχεις επιλογές shrink και extend volume.

Δεν έχω να σου προτείνω κάτι άλλο γιατί δεν έχει χρειαστεί :)

Link to comment
Share on other sites

Να μην ανοίγω καινούριο thread....Στο βασικό partition που είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό(Vista Ultimate 32bit) μπορώ να το κάνω επέκταση σε άλλο partition, που είνια διαμορφωμένο και κενό, ουσιαστικά δλδ να ενωθούν τα δύο partition ή θα έχω πρόβλημα στο boot, κατόπιν.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Το θεμα ειναι ομως οτι το ενσωματομενο partition manager των vista οταν του λες να κανεις shrink π.χ. αφηνει παρα πολυ χωρο.. Σε δισκο 160GB εχω πιασμενα 10GB σε single partition.. Δηλαδη εχω ας πουμε 150GB free..(λιγο λιγοτερα actually)

Το βαζω να κανει shrink και μου λεει οτι μπορει να κοψει 68GB.. Γιατι αυτο?? Εγω μπορει να θελω να κοψω 120GB.. Αφου ειναι free space γιατι δεν με αφηνει?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.