Jump to content


Πρόβλημα με το online


panos24

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας ελπίζω να άνοιξα το θέμα στη σωστή σελίδα, έχω το pro 08 και θέλω να παίξω online αλλά ενώ το έχω κάνει register όταν πηγαίνω από το μενού στο network δεν μπορεί να συνδεθεί και μου αναφέρει κάτι για port 5730 UDP και πως πρέπει να κάνω κάτι ρυθμίσεις από το ρούτερ, έψαξα λίγο στο www.portforward.com αλλά δεν κατάφερα να κάνω κάτι θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει βήμα βήμα ;

Έχω conn-x και συγκεκριμένα το ρούτερ μου είναι το Thomson Speedtouch 536v6

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον πρέπει να ανοίξεις στο router σου το udp port 5730, χωρίς να είμαι και σίγουρος. Πάντως το site που κοίταξες έχει την πληροφορία που θέλεις για να ρυθμίσεις το router σου.

Link to comment
Share on other sites

Εγω στο COH ειχα το ιδιο προβλημα περιπου. Θα κανεις οτι σου λεει το σαιτ που ανεφερες πριν. θα αποκτισεις στατικη ip και μετα απο το μενου του ρουτερ σου θα ανοιξεις το port 5730 udp. Σχετικα ευκολο ειναι. http://www.portforward.com/routers.htm διαλεξε το ρουτερ σου και προχορα συμφωνα με οτι σου λεει;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.