Jump to content



Μεταφορα βιντεοκασσετων σε ψηφιακη μορφη


Daytime Dreamer

Recommended Posts

Θελω να μεταφερω κατι παλιες βιντεοκασσετες απο τα παιδικα μου χρονια με γενεθλια, Χριστουγεννα και τα σχετικα στο pc σε αρχεια μορφης avi με την καλυτερη δυνατη ποιοτητα

Εχει κανεις εμπειρια πανω στο συγκεκριμενο κομματι και αν μπορουσε να με καθοδηγησει και να μου πει εαν χρειαζομαι καποιο extra hardware.

Παλια (PII εποχη) ειχα κανει καποιες αποπειρες με μια ATI Rage Fury Pro (τα σπαγε!) που ειχε video-in αλλα αυτη τη φορα επειδη θα περαστουν πολλες κασσετες και προβλημα χωρου απλα δεν υπαρχει με τους σκληρους που εχω τωρα, θελω την καλυτερη δυνατη ποιοτητα. Εχω ακουσει για καποιες καρτες της Canopus αλλα δεν ξερω εαν ειναι overkill για αυτο που θελω να κανω

Οποιος εχει δοκιμασει κατι παρομοιο ή εχει να προτεινει κατι I'm all ears!

Link to comment
Share on other sites

Μην περιμένεις όμως τρομερά αποτελέσματα

Εχεις να προτεινεις κατι αλλο που θα ειχα καλυτερα αποτελεσματα? Δεν νομιζω οτι και να κανω παντως οτι μπορω να παρω κατι "τρομερο" απο βιντεοκασσετα.

Ειμαι ολος αυτια εαν εχεις να προτεινεις κατι παντως :happy:

Link to comment
Share on other sites

Η γραφικών σου δεν έχει είσοδο; S-video ή κάτι καλύτερο; Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις πρώτα με αυτή με χρήση πχ του Power Director και να δεις τι βγαίνει. Έχω περάσει πολλές κασσέτες με αυτόν τον τρόπο. Κάνω το capture σε μέγιστη ποιότητα και μετά τα συμπιέζω με divx σε insane quality.

Link to comment
Share on other sites

Dellman, thanks man! Αν ειναι θα σου πω ... ευχαριστω για την προταση! :smoke:

Whitesnake ποια καρτα GPU εχεις? Πηρα μια Powercolor 4870 αλλα δεν την εχω ανοιξει ακομα και δεν ξερω τι εχει ακριβως απο εισοδους

Link to comment
Share on other sites

Έχω κάνει την ίδια δουλειά με το Dazzle DVC 150 της pinnacle με σχεδόν τέλειο αποτέλεσμα. Αν πάντως η κάρτα είναι Vivo αξίζει να δοκιμάσεις να γλυτώσεις και αρκετά χρήματα.

post-156-1416073653,4294_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.