Jump to content



Samsung Omnia


SirDiman

Recommended Posts

Εδώ κάνει 600 το Touch Diamond με 4 GB, αλλά από πότε η χωρητικότητα καθορίζει την τιμή?

Από πάντα. Δεν είδα ποτέ έκδοση με περισσότερα giga να είναι πιο φτηνή από την ίδια συσκευή με λιγότερα.

Link to comment
Share on other sites

Από πάντα. Δεν είδα ποτέ έκδοση με περισσότερα giga να είναι πιο φτηνή από την ίδια συσκευή με λιγότερα.

Γιατί τονίζεις τις λέξεις "την ίδια συσκευή" ? Είναι προφανές ότι το Omnia 16 GB θα είναι ακριβότερο από το Omnia 8 GB. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης σε αυτό.

Είπες: "καταρχήν τα 555 για την 8 giga (τη μικρή) έκδοση δε μου φαίνονται λίγα".

Παίρνεις ως κριτήριο για την τιμή τη χωρητικότητα.

Δε σε είδα λοιπόν να παραπονιέσαι πιο πολύ για τα 600 του Diamond με τα 4 GB...

Να σου θυμίσω μήπως ότι το Omnia υπερτερεί σε σχέση με το Diamond σε κάποια πραγματάκια?

Έχει υποδοχή επέκτασης μνήμης (ενώ το Diamond όχι), έχει κάμερα 5.0 MP (ενώ το Diamond 3.2 MP, παρόλο που η ανάλυση δεν καθορίζει την ποιότητα), μεγαλύτερη οθόνη με περισσότερα χρώματα (κι ας έχει χειρότερη ανάλυση)... κτλ... Και είναι φθηνότερο...

Συγκρίνοντας λοιπόν τα features που προσφέρει το κάθε κινητό σε σχέση με την τιμή του, μπορώ άνετα να χαρακτηρίσω λογικότατη την τιμή του Omnia.

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα φίλε, πολύ όμορφα και όχι επιθετικά σου λέω ότι τονίζω την ίδια συσκευή γιατί δεν εννοώ ότι είναι πολλά τα 555 για 8 giga συσκευή, αλλά απλά ότι μου φαίνονται πολλά για τη συσκευή, που μάλιστα είναι στη μικρή της έκδοση.

Από εκεί και πέρα δεν το έχω ψάξει. Το Diamond πάντως το είδα εδώ 525. Όχι ότι λέει τίποτα, απλά ότι δε κάνει 600 που λες. Ποιο είναι καλύτερο ούτε ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει προς το παρόν. Το αρχικό μου σχόλιο είναι ότι μου φαίνεται ακριβό και ότι προσωπικά δε ξαναπέρνω samsung. Αν καείς στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι που λέμε. Φιλικά. :T:

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά επειδή ψήνομαι κι εγώ για το omnia θέλω να πω ότι είναι αρκετά γρήγορο. Διάβασα το αντίστοιχο topic sto myphone.gr (200 σελίδες) και οι χρήστες του αυτό τονίζουν. Επίσης η τιμή του στο skroutz.gr είναι 539 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως αποτελεί πόλη καλη αγορά θα έλεγα ...

Ανταγωνιστική τιμη, πολύ καλα χαρακτηριστικά(κάμερα, οθόνη) και συρόμενο πληκτρολόγιο (άκυρο λάθος μου):T:

Απο σέρβις δεν ξέρω τι λέει, άλλα σαν εταιρία είναι αρκετά σοβαρή και πιστεύω οτι εχει πολύ καλά προϊόντα κατασκευασμένα απο ποιοτικά υλικά.

Edited

Link to comment
Share on other sites

τεσπα δεν πιστευω οτι πρεπει να αρχισουμε να λεμε παλι τι κανει το iphone και οχι,νομιζω πως ολοι ξερουμε και ολοι που ειναι δυσπιστοι ας το δουλεψουν λιγο και ας εκφερουν μετα γνωμη ετσι ωστε να μπορουν να εκφραστουν εχοντας δει και την αλλη οψη του νομισματος!

Link to comment
Share on other sites

τεσπα δεν πιστευω οτι πρεπει να αρχισουμε να λεμε παλι τι κανει το iphone και οχι,νομιζω πως ολοι ξερουμε και ολοι που ειναι δυσπιστοι ας το δουλεψουν λιγο και ας εκφέρουν μετα γνωμη ετσι ωστε να μπορουν να εκφραστουν εχοντας δει και την αλλη οψη του νομίσματος!

Συμφωνώ μαζί σου, υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορεί να κάνει κανείς με το Iphone. Δεδομένου οτι υπάρχουν τα προγράμματα τα οποία επιτρέπουν τέτοιες ενέργειες.

Ωστόσο μερικα χαρακτηριστικά του, για παράδειγμα η έλλειψη κάμερας με auto macro ή το κλειδωμένο buetooth αποτρέπουν μερικούς να το αγοράσουν.

Πριν απο κάποια αγορά παντα ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κανει έρευνα αγοράς, για να πετύχει το καλύτερο δυνατό σε ενα όριο χρημάτων.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά, έχω περάσει τρεις φορές από το iPhone, με διαφορετικές συσκευές και διαφορετική έκδοση κάθε φορά. Και τις τρεις το πούλησα πολύ σύντομα, συνήθως μετά από 1,5 βδομάδα. Το 3G το είχα για μια μέρα. Το έχω λειτουργήσει λοιπόν πολλές ώρες το iphone και έχοντας δει και την άλλη όψη του νομίσματος, για τις προσωπικές μου ανάγκες είναι απλά κατώτερο από τα win mobile καθώς και από τα symbian. Προσωπική καθαρά γνώμη, αν και νομίζω πως και αντικειμενικά να το δούμε, πλέον πέραν του multitouch και του UI δεν έχει κάτι να προσφέρει, ειδικά με τις τιμές της vodafone ελλάδος. Το omnia δεν το έχω λειτουργήσει, αλλά έχω περάσει από πολυάριθμες win mobile συσκευές, τόσο smartphone όσο και PPC και ξέρω πάνω κάτω τι να περιμένω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.