Jump to content



N95, N82, HTC touch 3g η ποιο άλλο στα 400 Ε???


mefistofelis

Recommended Posts

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κινητο και σκεφτομαι καποιο απο τα παραπανω.

Βασικα αυτο που με ενδιαφερει ποιο πολυ ειναι να εχει gps, καλη φωτογραφικη και να υποστηριζει καλα τα ελληνικα( να εχει Τ9 στα sms).

Το θεμα ειναι αν ειναι καλυτερα να προτιμησω με λογισμικο windows mobile η symbian. Τι πλεονεκτηματα και τι μειονεκτηματα εχει το καθενα?

Αν εχει καποιος να προτεινει και καποια αλλη συσκευη γυρω στα 400 ευρω καλοδεχουμενη η προταση του!

Link to comment
Share on other sites

κατά την γνώμη μου, από αυτά που σκέφτεσαι περισσότερο αξίζει το HTC...μπορείς να κοιτάξεις απίσης και αυτό που είναι εξίσου καλό και πιστεύω θα σε καλύψει http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1137549&Manufacturer=HTC&category=69977961&catalog=21 .

Προσωπικά θα πήγαινα με κλειστά μάτια σε windows mobile αφού σαν λειτουργικό έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από το Symbian

Link to comment
Share on other sites

Εγω φιλε μου εχω το Ν95-2(8GB)κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος..απλα τα κανει ολα..πανεμορφο κινητο...αφθονος χωρος,5MP καμερα,αρκετα καλο GPS που αν συνοθευτει με ενα καλο προγραμμα(Garmin Mobile XT,Sygic)γινεται ακομα καλυτερο..γιατι λοκαρει ποιο γρηγορα κ καλυτεροι χαρτες βεβαια...εχει WLAN..περναω μεσα κ τις ταινιουλες μου σε τελοια ποιοτητα..εγω το ειχα παρει μολις ειχε πρωτοβγει σκετη συσκευη,700ευρω..

Επισης πολυ καλη συσκευη ειναι κ το N-82..αυτα τα HTC/smartphones δεν μ'αρεσουν καθολου,προσωπικη αποψη παντα..

Αφου δινεις 400..στην θεση σου θα πηγαινα για το "απλο" N-95..:cool:

Link to comment
Share on other sites

Άπλα οποιοδήποτε κινητό χωρίς οθονη αφής, δεν λέει...

Σου προτείνω να κοιτάξεις κάποιο pda ( Htc, eten) καθώς αξίζει σαν αγορά και επιπλέον μπορείς να βρεις άφθονες εφαρμογές και αξεσουάρ... :flex:

Ποτε δεν κατάλαβα γιατι τα Nokia N series δεν έχουν οθόνη αφής και στοιχίζουν τόσο πολύ...

Πολυ καλα χαρακτηριστικά...αλλα... τι να το κάνεις το wifi όταν δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ουσιαστικά? :tw:

Link to comment
Share on other sites

+1 στον SirDiman.Tώρα και για τις εφαρμογές που υπάρχουν είναι τα πιο εύχρηστα.Προσωπικά, όμως από ένα κινητό περιμένω μόνο να παίρνει τηλέφωνο(αυτή είναι άλλωστε η δουλεά του και δεν έχω τρελές απαιτήσεις) και όχι να εκτελεί με την ίδια ευκολία εφαρμογές, γι'αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι Η/Υ.

Link to comment
Share on other sites

C905 στα 8,1ΜP καμερα,wifi,gps, και περιπου 500 ευρω...Δεν ειναι ουτε symbian,ουτε wmobile αλλα προσωπικα εμενα δεν με ενοχλει αυτο γιατι δεν ασχολουμε με εφαρμογες στο κινητο,εχω αλλωστε το pc γιαυτο οπως ειπε και καποιος παραπανω...:)

Link to comment
Share on other sites

Αν πάρεις το Ν95 σου προτείνω ανεπιφύλακτα το Ν95-8GB αλλιώς κοίτα κάποιο από τα υπόλοιπα. Το κινητό κάνει απλά τα πάντα και έχει φτάσει σε απίστευτο στάδιο ωριμότητας. Αψογη φωτογραφία για γενική καθημερινή φωτογράφιση, άμεση και πολύ εύκολη πρόσβαση στο net μέσω WiFi (φαντάσου καθόμουν με ένα φίλο σε μια καφετέρια και μας είπαν ότι έχει δωρεάν net. Εγώ απλά άνοιξα τον Opera και μπήκα και μετά καθόμασταν 15 λεπτά να κάνουμε τις ρυθμίσεις που ήθελαν τα Windows mobile για να μπουν. Επεσα από τα σύννεφα που το Symbian ήταν πιο plug and play) και τέλος παρότι δεν έχει οθόνη αφής έχει καταπληκτικό, πλήρες και πάρα πολύ εύχρηστο GPS. Εχω το Garmin μέσα και με έχει σώσει πολλές φορές.Αυτές είναι γενικές απαντήσεις στις απαιτήσεις που έθεσες.Αν θες να σου σχολιάσω κάτι άλλο απλά ρώτα ! Πάντως αν δεν δίνεις τα χρήματα που ζητάει ή δεν μπορείς να το βρεις από αλλού κοντά στα 400€ σου προτείνω και εγώ να κοιτάξεις κάτι άλλο πέρα από το Ν95.

EDIT: Οσο αναφορά το Ν82 το θεωρώ το πιο value for money κινητό αυτή τη στιγμή στην αγορά. Κάνει ότι και το Ν95-8GB συν του ότι τραβάει ακόμη καλύτερη φωτογραφία καθότι έχει xenon φλας αλλά μετά την απατεωνιά που έκανε η Nokia πολύς κόσμος το σνομπάρει. Οταν βγήκε αυτό το κινητό η Nokia είπε ότι έχει 0,62 sar και μετά από κάποιους μήνες χωρίς καμία εξήγηση ή δικαιολογία το ανέβασε στο 1,35 ! (Στο site που δίνει πληροφορίες για τα εκάστοτε sar) To μέγιστο επιτρεπτό είναι το 2. Κρίνεις και πράττεις.

Link to comment
Share on other sites

JohnG85, το κινητό του φίλου σου είχε πρόβλημα αν δε μπορούσε να μπει χωρίς ρυθμίσεις σε ανοιχτό wifi ή απλά το είχε βάλει να συνδέεται μέσω GPRS/3G. Όσα κινητά με win mobile είχα, δεν είχαν τέτοιο θέμα.

Mefistofelis από τα κινητά που λες, όσο κι αν προτιμώ τα win mobile, θα προτείνω το Ν82. Το είχα όλο το καλοκαίρι και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από το GPS και από τη φωτογραφική του, την οποία τα άλλα δεν την πλησιάζουν λόγω xenon flash (σημ: είχα και touch παλαιότερα - όχι το 3G - για αρκετό καιρό και έχω δουλέψει επίσης αρκετά το Ν95 - όχι το 8GB, αλλά νομίζω αρκούν για να μπορώ να συγκρίνω τα 3 τηλέφωνα που λες).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.