Jump to content


Tροφοδοτικό 1000 w enermax vs corsair


leader133gr

Recommended Posts

πιο από τα δυο τροφοδοτικά προτείνεται ?Enermax galaxy 1000 η το corsair 1000 ?για τα galaxy έχω διαβάσει διαφορα στο internet ότι έχουν πρόβλημα με το buzzer τους και αλλα τρελα .στο eshop έχουν ένα τελευταίο κομμάτι , μίλησα μαζί τους αλλα δεν γνωρίζουν ποια πιστοποίηση έχει ( sli - crossfire )γιατί απ ότι είδα μέσα στην enermax βγαίνουν δυο μοντέλα galaxy 1000.ξέρει κανεις τις διαφορες - έχει κανεις το ίδιο τροφοδοτικό για να μας πει την γνωμη του?ευχαριστω πολυ:happy2:

Link to comment
Share on other sites

φίλε σαν τυχερός κάτοχος ενός Enermax Galaxy 1000W σου λέω οτι το τροφοδοτικό είναι κορυφή. Αυτό που λες για πιστοποίηση δε το έχω ψάξει, το προηγουμενο Enermax που είχα (Liberty 620W) γράφει απ έξω στο κουτί SLI. Σε αυτό δε γράφει τίποτα. Πάντως με δύο 3870x2 cf, Raptor,επεξεργαστή overclocked, αντλία σκληρους και και και, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και πιστεύω οτι σηκώνει άλλα τόσα. Η μόνη ένσταση,ας πουμε, πέρα απο τα λεφτά, είναι οτι ο μικρος ανεμιστήρας ψιλοακούγεται λίγο παραπάνω όταν οι κάρτες είναι full load αλλά ίσως τον ακούω επειδή και οι κάρτες είναι με υδρόψυξη. Τώρα για τις εκδόσεις ξέρω οτι βγαίνει σε 1000w και νομίζω σε 850w, εκτός και αν βγάλανε τώρα κανένα αλλο. Το πήρα και εγώ απο το e-shop πριν κανα εξάμηνο και δεν το έχω μετανιώσει. Πάντως αν το πάρεις δες πρωτα αμα χωράει στο κουτί σου γιατί εγώ έφαγα άκυρο, και έκανα μόντες στο κουτί για να το πάρει. Από ποιότητα κατασκευής.... απλά χλίδα. ;-)

Ελπίζω να βοήθησα

Link to comment
Share on other sites

Παιδια ευχαριστω ειλικρινα για την βοηθεια σας , Partsa φιλε μου οσο αναφωρα το buzzer ?Εχει αναφερθει οτι σε καποια pc οταν ξεκινουσαν το buzzer σφυριζε .Ειμαι κολλημενος με την enermax αλλα με αυτα που διαβασα απ το νετ δεν ξερω κολησα λιγο γιατι ειναι ερκετα τα λεφτα για το συγκεκριμενο psu και δεν θελω να κανω λαθος επιλογη καταλαβαινεις.Οσο για το αν χωραει στο κουτι μου πιστευω πως ναι (Kandalf Thermaltake ). Tο κουτι σου απ εξω γραφει Dxx ?Felix ποτε με το καλο το νεο τροφοδοτικο τους και τι τιμη αναμενεται να εχει ?

Link to comment
Share on other sites

Το buzzer δεν έχει σφυρίξει ποτέ. Δεν ξέρω καν τον ήχο που κάνει. Το κουτι όντως απ' έξω γράφει DXX. Πάντως επιμένω, δες αν η θέση για το

τροφοδοτικό στο case το πέρνει, βέβαια δεν ξέρω αν είναι περίπου σαν το δικό μου. Δες αυτή τη φώτο. Εκεί που μπαίνει το τροφοδοτικό στη θήκη

του case έκοψα το πίσω κομματι και έβαλα μαύρη μονωτική γιατί δεν το έπαιρνε για 4-5 πόντους. Ψιλοπρόχειρη λύση μέχρι να χτυπήσω κανα άλλο case.

Είχα ένα ups μικρό 380W αλλά όταν έβαλα τις κάρτες το απέσυρα και έβαλα σταθεροποιητή τάσης

Link to comment
Share on other sites

Corsair γιατί δεν σπάει τις 12ρες.Δίνει δύο αλλά ουσιαστικά είναι μία για κάθε psu (έχει δύο μέσα).

Και άλλος ένα λόγος είναι τα καλώδιά του πιστεύω.

Από εκεί και πέρα όποιο και να πάρεις πρόβλημα σίγουρα δεν πρόκειται να έχεις.

Link to comment
Share on other sites

Felix ποτε με το καλο το νεο τροφοδοτικο τους και τι τιμη αναμενεται να εχει ?

Στο forum του bit-tech.net αναφέρθηκε για Νοέμβριο-Δεκέμβριο...Στα διάφορα site της Enermax πάντως τίποτε μέχρι στιγμής...

Μιλώντας για το Revolution 85+ 1050W το οποίο δοκιμάζεται στο preview :

@bit-tech.net : But how much will this cost? We have no absolute prices yet but expect the Revolution to be priced "at a premium" - we're expecting this unit to hit around £200. For something that may only have a five year warranty (we were told that this is still being worked out, and Enermax's current warranty is only three years) it does certainly seem expensive and only moderately covered.

Άρα κανα 230-270€ λέω...για το 1050W...

Επίσης η σειρά Galaxy DXX αντικαθίσταται από την Galaxy EVO (όπως αναφέρει και η πηγή) και για τιμή μιλάει κάτι για 170-190€ (προφανώς και εδώ για το 1050W)...

Link to comment
Share on other sites

Τελικα παιδια πηρα το enermax απο eshop.

Ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα .Θα παρακαλουσα αν υπαρχει καποιος που γνωριζει το Galaxy ας μας πει τι γινετε με το ups.

Να το συνδεσω ή οχι στο ups?

To infinity που εχω δεν παρουσιασε κανενα προβλημα με το εν λογο ups,μακαρι να ισχυει το ιδιο και με το Galaxy.Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας - Καλο απογευμα.

Link to comment
Share on other sites

Corsair γιατί δεν σπάει τις 12ρες.Δίνει δύο αλλά ουσιαστικά είναι μία για κάθε psu (έχει δύο μέσα).

Και άλλος ένα λόγος είναι τα καλώδιά του πιστεύω.

Από εκεί και πέρα όποιο και να πάρεις πρόβλημα σίγουρα δεν πρόκειται να έχεις.

Αυτό είναι το "ατού" του. Είναι 2 διαφορετικά τροφοδοτικά σε ένα : ένα 5V & 12V και ένα 3.3V & 12V (single rail το καθένα). Το κακό που έχει αυτή η προσέγγιση είναι ότι υπάρχει "ηλεκτρονικός" θόρυβος (coil whine) σε πολλές περιπτώσεις (έχει αναφερθεί και από κατόχους του στο Lab). Οταν υπήρχε η προσφορά στα 159Ευρώ ήταν η καλύτερη λύση για όσους ήθελαν τόσο δυνατό τροφοδοτικό. Χωρίς αυτή την προσφορά θα επέλεγα DXX .-
Link to comment
Share on other sites

Εnermax και παλι Εnermax παιδια.Οσο αναφορα το θεμα ups σημερα μιλησα με τον αντιπροσωπο που τα φερνει και με ειπε οτι το συγκεκριμενο line interactive ups που εχω, δεν δινει sine wave σημα ( SOS ) .Ειπε οτι μονο τα ακριβα online ups δινουν τετοιο σημα στην εξοδο τους.Του λεω μα αφου το εχω βαλει πανω και δουλευει κανονικα .Φυσικα και θα δουλεψει λεει διοτι δεν εγινε διακοπη ρευματος ακομη :D?Τα ups αυτα ( line interactive ) οσο δεν υπαρχει διακοπη δινουν απευθειας ρευμα και οχι απο τις μπαταριες τους.Οταν λεει γινει διακοπη ρευματος τοτε δινουν δικο τους ρευμα απο τις μπαταριες , το οποιο δεν ειναι ομως sine wave (SOS).Οσο για το τι VA χρειαζομαι για ενα τετοιο τροφοδοτικο ,λεει πως ενα καλο online 1000 ups που θα δεχτει 700 w φορτιο θα ειναι οκ (μιας και το τροφοδοτικο δεν ειναι σε κατασταση full load και τραβαει περιπου 600 w ).Οποτε παλικαρια ξερετε τι ακολουθησε αμεσως :D:D:D Αγνο παρθενο ρευματακι απο την πριζα και οχι απο το Ups.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.