Jump to content



Nεα mobo για πολυ o.c


le_bron

Recommended Posts

Καλημερα παιδια επειδη τα οικονομικα πανε καλα λεω να δωσω την P5B SE και να παρω μια καινουρια. Το μοναδικο κριτηριο μου ειναι το overclocking. Δινω μεχρι 130 για καινουρια η μεταχειρισμενη και θελω μια μητρικη για οσο το δυνατον περισσοτερο και σταθερo overclocking. Δε με νoιαζει να εχει επιδοσεις στα games. Μονο ο/c. Περιμενω προτασεις......:hmm:

Link to comment
Share on other sites

Εχω τον Ε7200. Αν κανει καλυτερο ο/c απο τις αλλες σ'αυτα τα λεφτα δε με πειραζει. Μονο για επιδοσεις και ταχυτητα την θελω. Ακομα ψαχνομαι και δεν ξερω ποια να παρω. Αυριο πρωι πρεπει να την παρω. Ποια προτεινεις?

Link to comment
Share on other sites

Σκεφτομουν για ip35 pro μεταχειρο. Πρεπει να εχει καλυτερες δυνατοτητες στο OC αλλα αφενος δεν ημουν σιγουρος και αφαιτερου δεν ηξερα σε τι κατασταση θα ηταν απο τον προηγουμενο. Πιστευω να μην το μετανιωσω...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.