Jump to content



Fable 2


geogeoland

Recommended Posts

Η "συνέχεια" (χρονικά) του εξαιρετικού Fable: The lost chapters, κυκλοφορεί 24 Οκτωβρίου, και φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Είδομεν. :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Fable_II

http://www.lionhead.com/fable2/Default.aspx

http://www.youtube.com/watch?v=1Eewp9v3nns

post-3865-1416073683,1742_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το παιχνίδι πρέπει αν είναι απλά φοβερό!! Είμαι τρελή φανατίλα για το game lol :D

Ελπίζω να βγει για pc σύντομα και όχι μετά κανα χρόνο :\ Επίσης ναι να μας αφήσει λίγο ποιο ελεύθερους να κάνουμε ότι θέλουμε και θα είναι απλά άψογο !

Άκουσα ότι έχει και πιστολέρο μέσα;;;;

Link to comment
Share on other sites

Οσον αφορά την ελευθερία, ο δημιουργός του είπε πως στο 1 περιοριζόταν η κίνηση με φράχτες και έλλειψη άλματος. Αυτό δεν υπάρχει πλεον, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά "If it looks like you can go there, you CAN go there".

επίσης, ναι, έχει μέσα πιστόλια, καραμπίνες και άλλων ειδών καραμούζες. :p

Link to comment
Share on other sites

δεν είμαι και 100% σίγουρος ότι θα με αρέσει με πιστόλια και τέτοια, δλδ αν είναι εγώ να έχω μόνο σπαθί και ο άλλος πιστόλι την κάτσαμε :D :baby:

Ο δημιουργός του είπε επίσης πώς όταν βγάζουμε κάτι θέλουμε να το κάνουμε τέλειο για μια πλατφόρμα και μετά βλέπουμε για κάποια άλλη :nothing: ας ελπίσουμε να μην κάνουν 1 χρόνο έξτρα για να βγει στο pc... :suicide2:

Ε εντάξει ρε παιδιά, γυρνούσες τους ξανά-σκότωνες και ησύχαζες, αν θυμάμαι καλά, αν δεν ήθελες δεν χρειαζόταν να τους "φας" όλους, ε; :whistling

Link to comment
Share on other sites

Bασικά αυτό που με χάλασε είναι το death system που έχει...

Αρχικά είχαν ορίσει οτι όταν πέφτει η ενέργεια στο μηδέν, λιποθυμάς και οι εχθροί μπορούν σε κάποιες περιπτώσεις να σε χτυπήσουν ενώ είσαι κάτω και να προκαλέσουν μόνιμο σακάτεμα του χαρακτήρα (ουλές κλπ). Αλλά αφότου είδαν οτι οι περισσότεροι προτιμούσαν να κλείσουν την κονσόλα απο το να το ρισκάρουν, το άλλαξαν και τώρα όταν τελειώνει το health, χάνεις ενα άγνωστο ποσό xp και ο χαρακτήρας ξανασηκώνεται σπρώχνοντας όλους τους εχθρούς που είναι κοντά, κι ετσι για 1-2 δευτερόλεπτα είναι ασφαλής. Αλλά υποθέτω οτι δε ξαναγεμίζει η ενέργεια, οπότε πάλι με χαλάει. Load θέλουμε ρεεεεεεε

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ε αυτό λέμε λίγο ποιο πάνω... δεν θα βγει ακόμα σε pc μέχρι ο δημιουργός να είναι 100% σίγουρος ότι είναι άψογο στο xbox. Τουλάχιστον αυτό έλεγε για την πρώτη έκδοση... Σήμερα βρήκα αυτό: "there is no current plan for releasing it on the PC at this moment" :(

Link to comment
Share on other sites

Ποπο καταστροφη..:( Θα παιξουμε αλλα παιχνιδια οπως φαινεται μεχρι να το βγαλουν.. Κριμα.. Τo πρωτο στο xbox το εχω!!:D Αλλα τωρα δεν εχω 360 οποτε θα περιμενουμε στον υπολογιστη..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.