Jump to content



Μειωμένο bandwith ενώ παίζω


panmalk

Recommended Posts

Γεια σε όλους.Παρατήρησα ότι ενώ παίζω παιχνίδια(όχι online) πέφτει το download speed από τα 200k στα 20 περίπου απ'όπου και αν κατεβάζω.Τα upload δε φαίνεται να επηρεάζονται.Τι λέτε να φταίει;Έχω ασύρματη κάρτα,έχει σημασία;

Microsoft Windows XP Professional (Indego)

DualCore AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz (15 x 200) 6000+

Asus M2A-VM HDMI

2giga ram

Asus WL-138G 802.11b/g Wireless Network Adaper PCI

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να ζορίζεται κάποιο υποσύστημα του υπολογιστή σου και να ρίχνει και την ταχύτητα μεταφοράς. Το upload σου δεν είναι πάρα πολύ ούτως ή άλλως οπότε δεν επηρεάζεται και πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Τα Ports τα έχω ανοιχτά.

Τώρα που το ψάχνω βλέπω πως στα παιχνίδια ο 1 πυρήνας είναι 100% και ο αλλός ~20%!

Μάλλον αυτό φταίει!Θα ναι ο ίδιος που διαχειρίζεται και τη ροή δεδομένων!

Τι λέτε;Αν είναι αυτό το πρόβλημα μπορώ να κάνω κάτι;

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά,άκυρο για τη cpu!Έκανα χωριστά stress τη cpu και τη μνήμη και φταίει 100% η μνήμη μου,αν και το παιχνίδι δε τη δεσμεύει όλη!!!Τώρα πως και γιατί δεν ξέρω!!Ίσως φταίει η on board κάρτα γραφικών(την έχω 128mb shared).Αν είναι έτσι θα φανεί άυριο που ελπίζω να μου ρθει επιτέλους η 4670 που περιμένω 1 βδομάδα!!!!Θα σας πω άυριο.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Link to comment
Share on other sites

Sorry dubber παρεξήγηση..

panmalk, τι παιχνίδι παίζεις με την onboard κάρτα; Αν πχ είναι κανένα Crysis λογικότατο. Αν απ'την άλλη είναι Counterstrike δεν νομίζω ότι είναι λογικό..

Έχεις περάσει drivers για όλες σου τις συσκευές;

Link to comment
Share on other sites

Γκαντεμιά!!Δεν μπορώ να σας πω τι ακριβώς έφταιγε γιατί λίγο αφού είχα βάλει την νέα μου hd4670, η wi-fi καρτα μου τα 'φτυσε!!!!!!Πάντως με καινούρια wi-fi και την κάρτα γραφικών κανένα πρόβλημα με bandwidth στα παιχνίδια.Μάλλον η Asus WL-138G 802.11b/g Wireless Network Adaper PCI που αργοπέθαινε ήταν το πρόβλημα!!!Που να το φανταστείς!!!!!:-:flag::flag::flag:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.