Jump to content



Περί o\c!


venom7

Recommended Posts

Θα ήθελα να σας ρωτήσω και να μου πείτε τη γνώμη σας στο εξής...Λοιπόν, έχω την rampage formoula & E8400.Είναι πολύ για 24\7 να δίνω vcre=1.44 με την προυπόθεση ότι είμαι με υδρόψυξη?

Link to comment
Share on other sites

4γιγα με 1.4 για τον 8400 με νερό?

κακό δεν του κάνουν και δεν πρέπει να φοβάσαι αλλά με 1.35 για παράδειγμα δεν είναι σταθερός?δοκίμασες να βρεις το λιγότερο δυνατόν ρεύμα που παραμένει σταθερός εκεί?

Ε0 stepping ή C?

Link to comment
Share on other sites

Ναι και έχω κάνει ότι ξέρω και το μικρότερο δυνατόν ρεύμα για 8x501 είναι 1.44v(στα windows).Και εμένα πολύ μου φαίνεται αλλά μάλλον δεν έπεσα σε καλό κομμάτι!Με λιγότερο ρεύμα είτε δεν μπουτάρει είτε κολλάει το orthos!Τι να κάνω?Είμαι με 1.44vcore, 1.45nbv & 1.30fsbtermv.Αυτά όπου είναι και τα βασικά.Καλή και πάντα δεκτή η όποια βοήθειά σας για δοκιμές και ρυθμίσεις αλλά να μείνουμε και στην αρχική μου ερώτηση κυριώτερα.

Link to comment
Share on other sites

Να σου πω.Είναι C0.Αλλά τι είναι και τι σημαίνει αυτό?Και τί είναι το ένα και τι το άλλο και ποια η διαφορά τους?Σορρυ αλλά δεν ξέρω για αυτο!

Νεότερο-->καλύτερο...Σε κάθε νεότερο stepping βελτιστοποιείται η παραγωγή , με αποτέλεσμα καλύτερα προϊόντα...

Link to comment
Share on other sites

Γιαννη παψε να παιζεις με αυτα και ξεκινα να μαζευεις λεφτα γιατι βγηκαν νεα παιχνιδια στην αγορα....οσο για αυτο που λες το καθημερινο 1.44+ μου φαινεται πολυ! Εγω ειμαι με 3.9 στα 1.33 ....απο εκει και πανω το cpu μασαει παρα πολυ....ιδιο stepping εχουμε! Εχουμε το γνωστο stepping C0= ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ!

Link to comment
Share on other sites

Σπάστικα τώρα!!!Έχετε καμιά ιδέα για κάποια προσπάθεια για καλύτερες ρυθμίσεις από αυτές που έχω μήπως και δουλέψει με λιγότερο ρεύμα ή μούφα η κατάσταση και δεν παίζει?

Link to comment
Share on other sites

Και εμένα με 8.5x500 θέλει 1.43 και σαφώς με 9x450 θα θέλει ακόμα λιγότερο(ίσως και 1.40 δεν το έχω δοκιμάσει το τελευταίο).Βασικά έχει σημασία πόσα fsb και πολλαπλασιαστή δίνεις για το ρεύμα.Δηλαδή σαφώς τα περισσότερα fsb θα θέλουν και περισσότερο ρεύμα.Δηλαδή έχουμε τις εξής δύο περιπτώσεις: 1)4ghz=9x450 & 2)4ghz=8x500

στην περίπτωση 2 θα χρειάζεται περισσότερο ρεύμα ο επεξεργαστής και ίσως και άλλα θα θέλουν πιο πολύ ρεύμα.Αλλά μου φαίνεται πολύ το 1.44 για μένα για 4GHz stable.Και έλεγα μήπως μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό!

πάντως στο nb δίνω 1.45v.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.