deninho Δεκέμβριος 17, 2008 #1321 Δεκέμβριος 17, 2008 καμιά διαμαρτυρία για τον αστυνομικό που πυροβολήσανε (ένας μεθυσμένος, με καραμπίνα) το βράδυ θα υπάρξει; ή εκείνος δε μας πειράζει; Και δεν πέρναγε κατά τύχη από εκεί, αλλά ήταν γιατί έκανε σωστά τη δουλειά του. Αλλά In.gr και ΣΚΑΪ, μέχρι πριν λίγο, δεν γράφανε τπτ
Jaco Δεκέμβριος 17, 2008 #1322 Δεκέμβριος 17, 2008 ...Έγινε τέτοιο πράγμα...? Κρίμα ο άνθρωπος... Δε πρέπει να έχει σχέση με τα γεγονότα, αλλά γενικά δεν μας βλέπω καλά...Είναι όλοι στην τσίτα για μια ακόμα αφορμή...
Dolly Δεκέμβριος 17, 2008 #1323 Δεκέμβριος 17, 2008 Όπως τίποτα δεν γράφτηκε και για τον αστυνομικό στην Θεσσαλονίκη που έφαγε την μολοτωφ την πρώτη μέρα των επεισοδίων και του ακρωτηριάσανε και τα 2 του πόδια.Και ήταν και αυτός πατέρας 3 παιδιών. Το κάθε νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις.BTW Μάριε, αυτό που λες, αν έχεις παρατηρήσει, σχετικά με την ΝΔ, τα σκάνδαλα άρχισαν να ξεκινάνε την επόμενη μέρα από τότε που υπέγραψε η Ελλάδα για τον αγωγό από την Ρωσία μετά μάλιστα ύστερα από πολλές «παρεμβάσεις» τον ΗΠΑ να μην το κάνουμε.Αυτό πάει στη «γραμμή» που έχει δοθεί που λες, που φήμες η όχι εγώ το πιστεύω σε ένα βαθμό. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό.
deninho Δεκέμβριος 17, 2008 #1324 Δεκέμβριος 17, 2008 @jaco: απ'όσο ξέρω δεν τον φάγανε. Ζει ακόμα, αλλά για το περιστατικό όλα τα μίντια που κόπτονται για την ανθρώπινη ζωή, τν αξιοπρέπεια στη δουλειά κλπ κλπ δεν βγάλανε άχνα. Απλά, επισημαίνω, εκ νέου την μονόπλευρη στάση που κρατάνε τόσο τα μίντια όσο και ο κόσμος (εκτός κι αν κανονίστηκε κάποια πορεία υπέρ του αστυνόμου και δεν το έμαθα )
VIL Δεκέμβριος 17, 2008 #1325 Δεκέμβριος 17, 2008 Εάν δημιουργήσεις τις συνθήκες, οποιοσδήποτε έφηβος πετάει μολότοφ. Τον πνίγουν οι ορμόνες.Εδώ έχουμε έναν ειδικό φρουρό. Αυτοί μπάρμπα έχουν έρθει από τα ΟΥΚ και τους καταδρομείς. Εκεί διαλέγουν «άγριους» ανθρώπους και τους κάνουν φονικές μηχανές, με στόχο να σκοτώνουν τον εχθρό.Μετά από τέτοια εκπαίδευση τον ρίχνεις στο πλήθος να κάνει τι; Αυτός θέλει 2 χρόνια εκπαίδευση να ξεχάσει να σκοτώνει. 1. Ναί τους μαθαίνουν το πώς να σκοτώνουν..... αλλά τους λείπει η (πρακτική). 2. Μήπως αυτοί όμως ξέρουν να εκτιμούν καλλίτερα (από έναν μη εκπαιδευμένο) τον κίνδυνο? 3. Νομίζω άλλο τους κάνουν ή διαλέγουν «άγριους» και άλλο τους εκπαιδεύουν να επιβιώνουν. 4. Δώσε ορισμό του άγριου. Πιστεύω καμία σχέση με έναν εκπαιδευμένο ΟΥΚ ή καταδρομέα γιατί εδώ προϋποθέτει και γνώσεις, και ιδιαίτερα αυτοκυριαρχία.
KoMM Δεκέμβριος 17, 2008 #1326 Δεκέμβριος 17, 2008 Αλλά In.gr και ΣΚΑΪ, μέχρι πριν λίγο, δεν γράφανε τπτπεριμενεις τωρα κ εσυ να ενημερωνεσαι απο ελληνικα site? εγω το πρωι ακουσα παντως οτι τον βρηκε στο χερι,και οτι ειναι καλα.
mariosalice Δεκέμβριος 17, 2008 #1327 Δεκέμβριος 17, 2008 Εάν δημιουργήσεις τις συνθήκες, οποιοσδήποτε έφηβος πετάει μολότοφ. Τον πνίγουν οι ορμόνες.Εδώ έχουμε έναν ειδικό φρουρό. Αυτοί μπάρμπα έχουν έρθει από τα ΟΥΚ και τους καταδρομείς. Εκεί διαλέγουν «άγριους» ανθρώπους και τους κάνουν φονικές μηχανές, με στόχο να σκοτώνουν τον εχθρό.Μετά από τέτοια εκπαίδευση τον ρίχνεις στο πλήθος να κάνει τι; Αυτός θέλει 2 χρόνια εκπαίδευση να ξεχάσει να σκοτώνει.Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο ποστ όλα δείχνουν ότι ήταν προαποφασισμένες οι ταραχές και απλά τους έκατσε κι ένα τυχερό.Το περίμεναν. Κι αν δεν τους καθόταν θα προκαλούσαν χειρότερα με επιθέσεις σε στρατιωτικές μονάδες, ώστε να τους κάτσει.Ναι ήταν στις ειδικές δυνάμεις ο αστυνομικός που πυροβόλησε.Υπηρέτησε την Ελλάδα και έκανε με το παραπάνω το καθήκον του, όταν οι έξυπνοι του ΠΑΜΕ το κάνουν ντρίπλα.Μπορεί να εκπαιδεύονται να σκοτώνουν στις ειδικές δυνάμεις, αλλά εκπαιδεύονται και να υπακούν σε εντολές, να επιβιώνουν και να διακρίνουν τον εχθρό από τους Έλληνες.Η προυπηρεσία στα ΟΥΚ δεν τους κάνει ακατάλληλους για αστυνομικούς.Ίσα ίσα, ακόμα και οι ιδιωτικές αστυνομίες σε όλο τον κόσμο τους επιλέγουν ως τους πλέον κατάλληλους για να μη δημιουργήσουν προβλήματα.Κατά τη γνώμη μου έτυχε η κακή στιγμή.
hipro5 Δεκέμβριος 17, 2008 #1328 Δεκέμβριος 17, 2008 ........ Αυτοί μπάρμπα έχουν έρθει ............ Λοιπόν.......αν με ξαναπείς "μπάρμπα", θα σου ρίξω μπόμπα.........
hayabusa Δεκέμβριος 17, 2008 #1329 Δεκέμβριος 17, 2008 δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλα για την κλούβα που πυρπόλησαν οι κουκουλοφόροι δημοκράτες και τον οδηγό της που παραλίγο να καεί ζωντανός τα κανάλια διέθεσαν τον απίστευτο χρόνο των περίπου 35 δευτερολέπτων...
elefsinaras Δεκέμβριος 17, 2008 #1330 Δεκέμβριος 17, 2008 Τίποτα........ Εδώ θέλει να ληφθούν άλλα μέτρα και να χeσω και τη δημοκρατία που "έχουμε".....Τι έκανες κύριε?....Πέταξες μολότωφ στο μαγαζάκι του κυρ' Νικόλα?..... Κόψιμο το χέρι και σφραγίδα με καυτό μέταλλο στο κούτελο που να γράφει: "Πέταξα μολότωφ και έκαψα μαγαζί ανθρωπάκου" Εσύ τι έκανες κύριε?.....Πυροβόλησες το παλικάρι?.... Δεν έχεις αποδείξεις οτι είσαι ΤΕΛΕΙΩΣ αθώος λόγω μπλα-μπλα-μπλα....... Κόψιμο το χέρι και σφραγίδα με καυτό μέταλλο στο κούτελο που να γράφει: "Σκότωσα 15άχρονο γιατί είμαι μαμάκας" .....πέντε χρόνια (μόνο) φυλακή (για να σε φυστικώσουνε κιόλας) και μετά ελεύθερος... ΒΕΒΑΙΑ με τις "ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ" στο κούτελο, ΔΕ θα σε αναλάβει ΚΑΝΕΝΑΣ πλαστικός χειρούργος να στις σβήσει γιατί αλλιώς ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΨΙΜΟ το χέρι που στις έσβησε....... Έτσι θα περπατάς για μια ζωή στιγματισμένος και θα ΘΥΜΑΣΑΙ----------ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ------ Εσύ τι έκανες κύριε?......Έκαψες το δάσος κατά λάθος?......ΦΩΤΙΑ στο ένα χέρι..... Εσύ?....Έκαψες το δάσος εσκεμένα?......Κρεμασμένος στην πλατεία συντάγματος με τα κανάλια να δείχνουν και: κάψιμο το ένα χέρι, μετά το άλλο, μετά το ένα πόδι και μετά το άλλο.........ΑΛΛΑ ΑΡΓΑ - ΑΡΓΑ ---- Μετά κάψιμο ζωντανός ολόκληρος ........ Ναι θέλω ν'ακούω τις φωνές του πόνου σου, γιατί τα καημένα τα δεντράκια που μας προσφέρουν το οξυγόνο που αναπνέουμε για να ζούμε, ΔΕΝ είχαν φωνή να φωνάξουν..... Βρε βγάλτε με εμένα πρωθυπουργό για ΔΥΟ ΜΟΝΟ χρόνια και να δείτε πως αλλάζει η Ελλαδίτσα..... Έχω ΠΟΛΛΟΥΣ τρόπους......... να φιλαρακι γιατι εχουμε ταιριαξει οι δυο μας..........απλα μια χαρη οταν θα γινεις κυβερνηση δωσε μου το δημοσιας ταξεως και το παιδειας αν θες βοηθεια.........:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
VIL Δεκέμβριος 17, 2008 #1331 Δεκέμβριος 17, 2008 δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλα για την κλούβα που πυρπόλησαν οι κουκουλοφόροι δημοκράτες και τον οδηγό της που παραλίγο να καεί ζωντανός τα κανάλια διέθεσαν τον απίστευτο χρόνο των περίπου 35 δευτερολέπτων... Πάλι καλά γιατί αυτούς τους θεωρούν πλέων αναλώσιμους. ΕΔΙΤ Χιπρούλη μήπως στην προηγούμενη ζωή ήσουν άραβας?
Tsakonas Δεκέμβριος 17, 2008 #1332 Δεκέμβριος 17, 2008 Ενα συντομο σχολιο για τα λεγομενα ΓιαγκΤ για "εξειδικευμενη αστυνομια" (επιφυλασσομαι αργοτερα για τα "εξυπνα" του αμεροληπτου 'εδω γελαμ娨 δελαστικ απο το Εθνος)Η γερμανια με το γνωστο παρελθον εχει στο συνταγμα της απαγορευση στρατιωτικης δρασης εντος πολης (η καπως ετσι).,..οποτε καποτε οι γερμανοι ειχαν μονο "απλη" αστυνομια.Ωσπου το 1972 η Παλαιστινιακη οργανωση "Μαυρος Σεπτεμβρης" εκμεταλλευτηκε τους Ολυμπιακους αγωνες του Μοναχου για να απαγαγει 11 Ισραηλινους αθλητες,σκοτωνοντας 2 σε πρωτη φαση.Οι απλοι αστυνομικοι απετυχαν να αντιμετωπισουν την κατασταση και ως αποτελεσμα ¨:σκοτωθηκε 1 αστυνομικος,5 εκ των 8 απαγωγεων και οι υπολοιποι 9 απηχθεντες'total failure ομως.(εχει γινει και ταινια η εν λογω τραγωδια).Τοτε δημιουργηθηκε η GSG9 (GrenzenSchutzGruppe) με σκοπο να αποτρεπει τετοιες καταστασεις και εχει αντιμετωπισει με επιτυχια του κοσμου τις τρομοκρατικες απειλες (αεροπειρατειες κλπ) τις οποιες τα απλα οργανα επιβολης της ταξης δεν μπορουν καν να διανοηθουν...Καλως η κακως χρειαζονται και τετοιες ομαδες...
SLN Δεκέμβριος 17, 2008 #1333 Δεκέμβριος 17, 2008 Τίποτα........ Εδώ θέλει να ληφθούν άλλα μέτρα και να χeσω και τη δημοκρατία που "έχουμε".....Τι έκανες κύριε?....Πέταξες μολότωφ στο μαγαζάκι του κυρ' Νικόλα?..... Κόψιμο το χέρι και σφραγίδα με καυτό μέταλλο στο κούτελο που να γράφει: "Πέταξα μολότωφ και έκαψα μαγαζί ανθρωπάκου" Εσύ τι έκανες κύριε?.....Πυροβόλησες το παλικάρι?.... Δεν έχεις αποδείξεις οτι είσαι ΤΕΛΕΙΩΣ αθώος λόγω μπλα-μπλα-μπλα....... Κόψιμο το χέρι και σφραγίδα με καυτό μέταλλο στο κούτελο που να γράφει: "Σκότωσα 15άχρονο γιατί είμαι μαμάκας" .....πέντε χρόνια (μόνο) φυλακή (για να σε φυστικώσουνε κιόλας) και μετά ελεύθερος... ΒΕΒΑΙΑ με τις "ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ" στο κούτελο, ΔΕ θα σε αναλάβει ΚΑΝΕΝΑΣ πλαστικός χειρούργος να στις σβήσει γιατί αλλιώς ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΨΙΜΟ το χέρι που στις έσβησε....... Έτσι θα περπατάς για μια ζωή στιγματισμένος και θα ΘΥΜΑΣΑΙ----------ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ------ Εσύ τι έκανες κύριε?......Έκαψες το δάσος κατά λάθος?......ΦΩΤΙΑ στο ένα χέρι..... Εσύ?....Έκαψες το δάσος εσκεμένα?......Κρεμασμένος στην πλατεία συντάγματος με τα κανάλια να δείχνουν και: κάψιμο το ένα χέρι, μετά το άλλο, μετά το ένα πόδι και μετά το άλλο.........ΑΛΛΑ ΑΡΓΑ - ΑΡΓΑ ---- Μετά κάψιμο ζωντανός ολόκληρος ........ Ναι θέλω ν'ακούω τις φωνές του πόνου σου, γιατί τα καημένα τα δεντράκια που μας προσφέρουν το οξυγόνο που αναπνέουμε για να ζούμε, ΔΕΝ είχαν φωνή να φωνάξουν..... Βρε βγάλτε με εμένα πρωθυπουργό για ΔΥΟ ΜΟΝΟ χρόνια και να δείτε πως αλλάζει η Ελλαδίτσα..... Έχω ΠΟΛΛΟΥΣ τρόπους......... Καλα πιο αφελεις αποψεις δεν παιζουνε... Αντε και να συμφωνησω με την παραδειγματικη τιμωρια στις 3-4 περιπτωσεις που ειναι ολα ξεκαθαρα και ωραια... Εσυ σκοτωσες, εσυ εκλεψες, εσυ εκλασες... Και στις αλλες 78743 περιπτωσεις οπου δεν ειναι σιγουρο πώς σκοτωσε (αυτοαμυνα/εν βρασμω ψυχης/εξοστρακισμος και ολες αυτες οι δικηγορικες αρλουμπες που .. υγραινουν τον Τσακωνα) τι θα κανεις? Αλλα αντε να μεινω στα παραδειγματα σου μην παρακτραπουμε. Αμα τυχον 180 καινε οπως τωρα... Αντε και τους επιασες ολους τους 180... και αντε θα σου κανω την χαρη να ειναι και οι 180 ΕΝΟΧΟΙ.... (που δεν προκειται να ειναι, γιατι ο ενας θα πεταξε μια πετρα, και ο αλλος πεταξε 78 μολοτωφ)... Τι θα κανεις?? Θα κατσεις να κρεμασεις 180 ατομα στο Συνταγμα με τον Ελευσιναρα απο κατω να σε ζητωκραυγαζει???? Μηπως θα κρεμασεις 1-2 και οι αλλοι θα φοβηθουνε και δεν θα το ξανακανουνε ... Ας καγχασω.... Καγχ καγχ καγχ... Ουτε 2 ωρες δεν θα μεινεις στην εξουσια... οχι 2 χρονια...
hipro5 Δεκέμβριος 17, 2008 #1334 Δεκέμβριος 17, 2008 Καλα πιο αφελεις αποψεις δεν παιζουνε...Αντε και να συμφωνησω με την παραδειγματικη τιμωρια στις 3-4 περιπτωσεις που ειναι ολα ξεκαθαρα και ωραια... Εσυ σκοτωσες, εσυ εκλεψες, εσυ εκλασες... Και στις αλλες 78743 περιπτωσεις οπου δεν ειναι σιγουρο πώς σκοτωσε (αυτοαμυνα/εν βρασμω ψυχης/εξοστρακισμος και ολες αυτες οι δικηγορικες αρλουμπες που .. υγραινουν τον Τσακωνα) τι θα κανεις? Αλλα αντε να μεινω στα παραδειγματα σου μην παρακτραπουμε. Αμα τυχον 180 καινε οπως τωρα... Αντε και τους επιασες ολους τους 180... και αντε θα σου κανω την χαρη να ειναι και οι 180 ΕΝΟΧΟΙ.... (που δεν προκειται να ειναι, γιατι ο ενας θα πεταξε μια πετρα, και ο αλλος πεταξε 78 μολοτωφ)... Τι θα κανεις?? Θα κατσεις να κρεμασεις 180 ατομα στο Συνταγμα με τον Ελευσιναρα απο κατω να σε ζητωκραυγαζει???? Μηπως θα κρεμασεις 1-2 και οι αλλοι θα φοβηθουνε και δεν θα το ξανακανουνε ... Ας καγχασω.... Καγχ καγχ καγχ... Ουτε 2 ωρες δεν θα μεινεις στην εξουσια... οχι 2 χρονια... Όλα τα παραπάνω που είπες θα κάνω.......και καγχασε όσο θες.... EDIT: Σε αυτόν που πέταξε την πέτρα, θα του σπάσω το χέρι με μια κοτρώνα (αν τυχόν και την πέταξε σε άλλον ή σε μαγαζάκι του κυρ-Μήτσου)......
SLN Δεκέμβριος 17, 2008 #1335 Δεκέμβριος 17, 2008 Όλα τα παραπάνω που είπες θα κάνω.......και καγχασε όσο θες.... EDIT: Σε αυτόν που πέταξε την πέτρα, θα του σπάσω το χέρι με μια κοτρώνα (αν τυχόν και την πέταξε σε άλλον ή σε μαγαζάκι του κυρ-Μήτσου)...... Θα ηθελα πολυ ρε Τζωρτζ να ειναι τοσο απλα τα πραγματα αλλα ακομα κι ετσι να ειναι.... δυστυχως πιστευω περισσοτερο στο.... The old law of "an eye for an eye" leaves everybody blind - M.L. King
Shaman Δεκέμβριος 17, 2008 #1336 Δεκέμβριος 17, 2008 The old law of "an eye for an eye" leaves everybody blind - M.L. KingΑυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ρώτα αυτούς που σε έχουν δει IRL. :suicide2::daisy:
dark221416003258 Δεκέμβριος 17, 2008 #1338 Δεκέμβριος 17, 2008 όσο και αν προσπαθούν κάποια πράγματα ποτέ δεν θα αλλάξουν... Η Ελλάδα κυλάει στο αίμα μας, πρόγονοι και απόγονοι όσο και να προσπαθουν να μας αλλοιώσουν ήταν, είναι και θα παραμείνουν Έλληνες... Οι πρώτοι άνθρωποι ήταν Έλληνες, το πρώτο αλφάβητο ήταν Ελληνικό, η πρώτη γλώσσα ήταν η Ελληνική, οι πρώτοι φιλόσοφοι ήταν Έλληνες, οι πρώτοι ιστορικοί ήταν Έλληνες, οι πρώτοι δημοκράτες ήταν Έλληνες, οι πρώτοι πολεμηστές ήταν Έλληνες, οι πρώτοι αντιστασιακοί ήταν Έλληνες, Έτσι και σήμερα οι πρώτοι που θα επιβιώσουν ενάντια σε αυτό το βρώμικο κύμα εξαθλίωσης που αλωνίζει την υφήλιο θα είμαστε ΕΜΕΙΣ... Ευτυχώς ο καλός Θεός αγαπάει την Ελλάδα... πολλές φορές στο παρελθόν προσπάθησαν να μας απαξιώσουν-εξαφανίσουν, αυτό απλά δεν γίνετε... Ο λόγος βρίσκετε εδώ και εδώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.