Jump to content



ΟΤΕ και ταχύτητα conex


VIL

Recommended Posts

Πέστε μου ρε παίδες γιατί θα με τρελάνουν:crazy: αυτοί στον ΟΤΕ, όταν έχω σύνδεση 1024 πόσο νταουνλόουντ και πόσο απλόουντ θα πρέπει να έχω?

Τώρα έχω νταουν 165, και απ 7 είναι σωστό? αυτοί μου λένε ναι είναι σωστό.

Μέχρι χθές είχα 850 νταουν και απ 105, αυτό είναι λάθος?

Link to comment
Share on other sites

Ρε συ D.J.AleXXX_gr δεν είναι για πλάκα, όταν σου λένε επίσημα ότι τώρα είσαι σωστός, και να μη πιστεύουν τα νούμερα που είχα μέχρι χθές, και να μου λένε ότι αυτά τα νούμερα αντιστοιχούν σε μεγαλύτερες συνδέσεις.

ΕΔΙΤ Θα δεχόμουνα εάν μου έλεγε ότι έχει μποφόρια και για αυτό υπάρχει πρόβλημα;)

Link to comment
Share on other sites

bill, κανονικά θα έπρεπε να συγχρονίζεις στα 1024/256...και από την στιγμή που δεν μιλάμε για adsl2+ νομίζω δεν μιλάμε θεωρητικά αλλά ακόμη και να μην τα έπιανες εκεί θα έπρεπε να κλειδώνει το ρουτερ σου.

Πάρτους και βάλε τις φωνές ;)

Link to comment
Share on other sites

και σε μενα γινεται εδω και ενα μηνα αυτο.

Ενω το μοντεμ κλειδωνει 1024/256,δουλευει μεχρι 600-700/100-150,και μονο μετα απο τις 2.00πμ δουλευει 1000+/240+.

Το ιδιο συμβαινει και στην υπολοιπη περιοχη(2 χωρια),περιμενω να δω αν θα αποφασησουν να κανουν κατι,πριν τους παρω τηλ.:rant:

Link to comment
Share on other sites

Οι γραμμές έχουν σκαμπανεβάσματα, ακόμη και οι μικρές (1Μbps). Εγώ συνήθως τα πιάνω τα max (100ΚΒ down, 25KB up) αλλά τα πρωινά ή σε ώρες αιχμής μπορεί και να μην τα πιάσω. Αν η ζήτηση υπερβαίνει το bandwidth τι περιμένετε να γίνει.....

Link to comment
Share on other sites

δοκίμασε να κατεβάσεις κάτι από το site της nvidia που θα τερματίσει η γραμμή να δούμε τι γίνεται...επίσης, χωρίς δεύτερη σκέψη έχεις πάρει τηλέφωνο αύριο το πρωί στο 121 και έχεις δηλώσει βλάβη ;)

Link to comment
Share on other sites

λοιπον δοκιμασα με 2 διαφορετικα ρουτερ+ενα usb modem,και παλι τα ιδια,μεχρι 600 ειδα,μετα απο τις 2.00 8α ξανακανω ενα τεστ και μαλλον θα ειναι παλι στα 1000+...τεσπα αυριο θα παρω και εγω ενα τηλ. να δηλωσω βλαβη,αλλα θα πω και στους υπολοιπους(καμια 200αρια ατομα) να παρουμε ομαδικος :banging::banging:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.