panospap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2009 Παιδια γεια σας καπου διαβασα οτι γινεται να συνδεσεις δυο τροφοδοτικα...Γινεται αυτο ή οχι και πως.Εγω εχω ενα 500αρι και θα με βολευε εαν γινοταν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 ναι γίνετε στο παλιό stackerμέσα στο κουτί έχει έναν ανταπτορα που τα συνδεεις.αν θες μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου με κόστος κάτω από 5ευρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
panospap Ιανουάριος 7, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806628Εγω αυτο εχω και το πηρα προσφατα...αρα δεν νομιζω να εχει αυτο που λες...πως μπορω να το φτιαξω μονος μου που ειπεσ με τοσο χαμηλο κοστος?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιανουάριος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Το συγκεκριμένο δεν είναι φτιαγμένο για 2 τροφοδοτικά,ο Άλεξ σου μιλάει για αυτό: <-Click meh Link to comment Share on other sites More sharing options...
panospap Ιανουάριος 7, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 δηλαδη δεν γινεται καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21416003342 Ιανουάριος 7, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Πώς δε γίνεται:http://www.overclock.net/power-supplies/356319-56k-warning-modding-power-supply-become.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 7, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 το να ενωσεις δυο τροφοδοτικα σε παραλληλη λειτουργια γινεταιδεν το συζηταμε αυτο,(αν θες κιολας εχω περισευουμενους ανταπτορες dual 24 pin γιαυτη τη δουλεια, come and get it)αυτο που δεν γινεται, ειναι να χωρεσουν 2 απο δαυτα σε καποιο κουτι της σειρας 83x της coolermasterθελει ειτε το παλιο stacker ειτε καποιο αλλο κουτι αλλης εταιρειας(εφοσον μιλαμε για κουτι με εργοστασιακη θεση για 2ο psuγιατι διαφορετικα με ταρζανιες και κοψε-ραψε ολα γινονταιαλλα το αποτελεσμα εξαρταται απο την ορεξη του χρηστη...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Ιανουάριος 7, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Κοπριτη, μηπως εχεις και για μενα καναν adaptora που δεν το χρειαζεσαι ??Ψαχνω και δε μπορω να βρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 7, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Κοπριτη, μηπως εχεις και για μενα καναν adaptora που δεν το χρειαζεσαι ??Ψαχνω και δε μπορω να βρω...φιλε μου εχω δυοτον εναν το κραταω για δοκιμες στο μαγαζιτον αλλο, εαν δεν τον θελει το παλικαριελα και παρτον οποτε θες.παντως για οποιον αλλο ψαχνειπρεπει να χει κι ο Φανος εαν θυμαμαι καλα (~4€) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panospap Ιανουάριος 7, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 φιλε μου προσωρινα δεν θα τον χρειαστω οποτε παρτον..ευχαριστωp.sαυτος ο φανος που ειπες που ακριβως ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeon Ιανουάριος 8, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 αυτος ο φανος που ειπες που ακριβως ειναι ? Περιπου Δ. Σολωμού & Κάνιγγος Ανεβαινοντας την Σολωμού απο Πατησίων περνας την Κανιγγος (κάθετη), και ειναι το δευτερο μαγαζί στο δεξί σου χερι (στην γωνία νομίζω ειναι ενα χρωματοπολείο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιανουάριος 8, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 αυτο που δεν γινεται, ειναι να χωρεσουν 2 απο δαυτα σε καποιο κουτι της σειρας 83x της coolermasterθελει ειτε το παλιο stacker ειτε καποιο αλλο κουτι αλλης εταιρειαςνομιζω εισαι λαθοςτο haf 832 εχω και εχει 2 υποδοχες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Ιανουάριος 17, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2009 Να ευχαριστησω και δημοσια τον Κοπριτη για τον adaptora!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.