Jump to content



AΙΟΝ - Τhe tower of Eternity


psilos

Recommended Posts

Παιδιά ενα ολοκαινουργιο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει γύρω στον Απριλιο με τρελά γραφικά απο την εταιρία που εχει και το Lineage2-Tabula Rasa-Guild Wars είναι και το πολυαναμενόμενο ΑΙΟΝ. Είναι νεας γενιάς ΜΜΟ και μαλιστα όπως λεει και η ιδια η Ncsoft όποιος μπορει μονο τεχνολογικα θα το ακολουθησει! Αν θελετε να μαθετε λεπτομερειες μπειτε σε αυτο το site που τα παιδια ειναι φιλαρακια μου και το εχουν μελετησει παρα πολυ το θεμα!

www.aion-el.tk

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Καλά τις άκυρες εικόνες στο εισαγωγικό video γιατί τις βάλατε; Να τρομάζει ο κοσμάκης;

Τέλοσπαντων, όπως όλοι ελπίζω και εγώ να φύγει το πολύ farming (όχι όμως και στυλ wow - 70->80 σε 10 μέρες)

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον ας τα παρουμε απο την αρχη!

Το lvl up θα γινεται μεσα απο τα Quests, το pvp αλλα και το pve οποτε μη σας νιαζει η δυσκολια.

Τα βιντεο που βλεπετε στην αρχη ειναι σε HD Format αλλα επειδη τα βλεπετε σε minimize και μαλιστα το Youtube τα βγαζει σε normal mode πρεπει εσεις να διαλεξετε το HD, οταν το κανετε αυτο θα δειτε πως οι φωτογραφιες δεν ειναι ασχετες αλλα επανω τους γραφουν πολλα που αφορουν το recruting της "ΕΛ" Team που ειναι και ο σκοπος του site, Να μαζευτουν απο τωρα σιγα, σιγα ολοι αυτοι που θελουν να παιξουν σε μια κοινοτητα (global site).

Link to comment
Share on other sites

Ο φίλος μου βλέποντας την κοινότητα μας αλλα και το ενδιαφερον που δειξατε καποιοι απο εσας σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα (1 μερα 135 Views!) με παρακαλεσε για κατι.

Αν μπορειτε οσοι θελετε να μπειτε απλα στο site και κατω δεξια που λεει "vote for us" να πατησετε επανω στα κουτακια (2 εχει αν οχι 1 στο καθενα εστω σε ενα) στην συνεχεια να πατε να δειτε τα sites μετα το 30, αυτη την στιγμη το site ειναι 39 στα Top Aion sites και να πατησετε τερμα δεξια που εχει ενα "?" (stats) θα σας ανοιξει ενα παραθυρο που μεσα θα λεει καπου λιγο πιο κατω την φραση "Rate and review this site" πατατε εκει διαλεγετε την μεγαλυτερη βαθμολογια και αυτο ηταν!

Μη βλεπετε το κατεβατο και αγχωνεστε 6 δευτερα δουλεια ειναι!

Ειναι συμαντικο για το παιδι ομως γιατι εχει ανοιξει διαμαχες με "ανταγωνιστες" (μεταναστες απο Αγγλια-Τουρκια-Γερμανια) που του λενε "@@@@ Ελληνα αντε να ρουφηξεις κανα φραπε που θες και παιχνιδια, ποτε δε θα ανταγωνιστεις εμας, @@@φαρα.... " και οπως ειναι λογικο τα εχει παρει στην κρανα.

Σας ευχαριστω εκ μερους του για όσους μπουν στον "κόπο" και το κανουν, οι μισοί να ανταποκριθειτε απο το φορουμ του Λαμπι μας απλα τους @@@@@ :happy2:

Να σας υπενθυμισω πως το site λεγετε Aion "EΛ" team

Το κακο ειναι οτι θελει 1 φορα την μερα αυτη την διαδικασια αλλα διαολε Ελληνες ειμαστε δε θα μας την λενε ετσι...

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς μια μεγάλη καλησπέρα στα παιδιά του foroum.

Με λένε Μαριο και είμαι ο Admin του Aion-el, θα ηθελα να σας πω ενα θερμό ευχαριστω για την άμεση ανταποκρισή σας. Σε ελάχιστο χρονικο διάστημα το site μου ανέβηκε 5 θέσεις σε ούτε μισή ωρα, βεβαια εχω πολυ ψομι μεχρι να φτασω στους πρωτους 20 αλλα για εμενα αυτο που με συγκινει ειναι η προσπαθεια και η αλληλεγγυη που εχετε σε ανθρωπους που ειτε τους γνωριζετε ειτε οχι. Τωρα καταλαβα γιατι ειστε το καλυτερο foroum στην Ελλαδα και αν και ειχα γραφτει στο παρελθον απο περιεργεια δεν βρηκα κατι που να μπορουσα να συμετασχω και δεν ασχολιθηκα ξανα. Δεν εχει σημασια αν εχουμε διαφορετικα ενδιαφεροντα γιατι αυτο που μας ενωνει ειναι το παθος αλλα και η αγαπη για αυτο που κανουμε.

Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας, ευχομαι μαζι σας να καταφερω να πετυχω τον στοχο μου και μια μερα να εχω αποκτησει ενα τεραστιο αλλα κυριως ανθρωπινο φορουμ σαν εσας, χαρης εσας!

Μετα τιμής

Esperos

Link to comment
Share on other sites

Δηλωσα συμμετοχη (6 φορες μαλιστα!!!!) και δεν εκαναν τιποτα....Δε ξερω τι δε τους αρεσε.....Το site μας ειναι ετη φωτος καλυτερο απο το χμμμμμμ......τουρκικο.

Αλλος ενας λογος που απευθύνθηκα σε εσας ειναι για να δει η Ncsoft οτι δεν την εχω αναγκη και οταν με το καλο φτασω πρωτος στην λιστα τοτε θα τα πουμε...

Link to comment
Share on other sites

Βασικά ίσως επειδή είστε πιο πολύ clan-site παρά fansite

http://aion.blogcu.com/

Καλά με αυτό το site δεν συγκρίνεστε. (είναι το μόνο που έχω δει τόσα νέα)

a)Δεν έχετε καν κατηγορία news.

B)Δεν τα έχετε μεταφράσει όλα στα Ελληνικά (κρατώντας αν γίνεται κ τα Αγγλικά για ξένους επισκέπτες)

(απλά παρατηρήσεις κάνω)

Πάντως έχετε άμεση αντίδραση στα σχόλια των visitors. (για αυτό που σας είπα για τους mage και τους Balaur)

Link to comment
Share on other sites

Το site δεν εχει ουτε 15 μερες δημιουργιας! Τα παιρνουμε ολα υποψη μας και κανουμε οτι καλυτερο περναει απο το χερι μας. Ελληνικα εχουμε μαλιστα προχτες τελειωσα τα 3 Ελληνικα section στην κεντρικη σελιδα οπου μιλαω για τις class,για το σεναριο του και ενα με γενικες πληροφοριες για το ΑΙΟΝ οπως πχ Raids,pvp,fly system κλπ κλπ δε ξερω αν το ειδες αν ναι πεσμου την γνωμη σου! Νεα εχω βαλει στο φορουμ αλλα ψαχνω στον Official και δε λενε τιποτα! Μολις εβαλαν αυτοι τα καινουργια νεα για τα γραφικα και μαλιστα με φωτο αμεσως τα εβαλα και εγω! Θα ψαξω ομως στο site που μου αναφερεις να δω τι λενε.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε L2phile πολυ καλο το site που εστειλες αν και δυσκολευομαι να καταλαβω αρκετα απο αυτα που λενε! Ομως ανακαλυψα αρκετο υλικο που το αγνοουσα, σημερα κιολας θα εχω νεα στην κεντρικη σελιδα που θα αφορουν τα armors.

Oτι θεωρεις καλο και θες να το μοιραστεις μαζι μου θα σε ακουσω με πολυ προσοχη, πρωτη φορα φτιαχνω site και εχω χαθει καπως, ακουω ομως πολυ προσεχτικα ολες τις παρατηρησεις γιατι θελω να βελτιωνομαι οπου μπορω.

Link to comment
Share on other sites

Ναι καλα παμε, αν και εχουμε κολησει στα 27-28 μολις παμε με τα χιλια ζορια 27 καποιος θα μας περασει για λιγο και θα μας ξανακατεβασει στα 28 :angry:

Καντε ενα ντου βρε παιδια παλι οπως την άλλη φορα που πηγαμε 60 ψηφους σε μια μερα και σαρωσαμε τα παντα! :victory:

ΥΓ¨Μας εβαλε τελικα η Ncsoft στα καλυτερα Ελληνικα site στο official site της!

http://eu.aiononline.com/en/forumsandfansites

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ηθελα να σας ενημερώσω οτι μετα κοπου αλλά και κλασικής Ελληνικης πατεντας παιζω ΑΙΟΝ απο Κορέα! Το παιχνιδι ειναι απο τα ωραιοτερα και αρτιοτερα ΜΜΟ που εχω δει σε ολους τους τομεις. Καμια σχεση με το L2 η με το wow, μονο τον χειρισμο τους εχει (ταυτόχρονα) και τιποτε αλλο. Θα χαρω να σας λυσω τις οποιες αποριες εχετε, αν θελετε μπορω να ανεβασω και φωτογραφιες η δειτε της εδω : http://www.aion-el.ucoz.com/photo/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.