Jump to content



Πως βγαζουμε το Radio/CD απο το αυτοκινητο?


kallileo

Recommended Posts

Εχω ενα καταραμενο Radio/CD της Sony που εχουν κολλησει ολα τα κουμπια και πλεον παιζει μονο cd. Θελω να το βγαλω και να βαλω ενα φτηνο Playeer με USB. Πως στο διαολο βγαζω αυτο το πραγμα απο την θεση του?

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάτε το αυτοκίνητο, σε μερικά από το ντουλαπάκι του συνοδηγού έχεις πρόσβαση και ξεβιδώνεις την βίδα που το κρατάει.

Σε άλλα, πρέπει να αφαιρέσεις το πλαστικό περιφερειακό κάλυμμα που έχει γύρω γύρω και να το τραβήξεις από εκεί.

Έχει να κάνει με το αμάξι.

Μετά είναι οι καλωδιώσεις, αλλά δεν είναι κάτι σύνθετο αν έχεις το μάνουάλ.

Link to comment
Share on other sites

Συνηθως εχουν κατι λαμακια που τα βαζεις στο πλαι, κουμπονουν αυτα στο cdplayer και το σερνεις εξω.

Αν ΔΕΝ τα εχεις, παρε 2 μαχαιρια, βαλτα προσεχτικα στο πλαι, πιεσε προς τα μεσα και ταυτοχρονα τραβα. Το εχω κανει σε παλιο KENWOOD μου.

Απο πισω, τα απλα ραδιοcd εχουν 1. καλωδιο κεραιας και 2. την "φυσα" που σχεδον ολα τα αμαξια την εχουν.

Βγαζεις το παλιο, συνδεεις το καινουργιο (πριν το βαλεις μεσα) και τσεκαρεις αν ανοιγει, αν δουλευουν τα ηχεια σωστα (Let/Right - Front/Rear απομονωσεις ) και αν ολα ειναι οκ, τα σερνεις μεσα μεχρι να κλειδωσει.

Ελπιζω να βοηθησα :)

Link to comment
Share on other sites

Αρα βγαζω το πλαστικο καλυμμα και βαζω τα λαμια ή μαχαιρια. Λογικα με τα καλωδια δεν θα εχουμε προβλημα. Αν και τωρα αυτος που το ειχε συνδεσει δεν ξερω τι εκανε αλλα τα Let/Right - Front/Rear παιζουν αναποδα. Το φυς απο πισω ειναι στανταρ για ολα τα αμαξια και συσκευες?

Link to comment
Share on other sites

η καλυτερη λυση φιλε ειναι να πας να το δεις , και να σκεφτεις επιτοπου τι λυση υπαρχει..πχ στο αμαξι μου δε χρειαζομαι τπτ απο ολα αυτα.απλως το ξηλωνεις ομορφα και ωραια τραβωντας το:p

παρε εργαλεια μαζι σου και συμφωνα με το χωρο και με το που σου δινει χερι ,πραττεις αναλογος.παντως θεωρητικα δεν ειναι δυσκολο..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.