Jump to content



ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ


babooni75

Recommended Posts

ΕΧΩ ΜΙΑ EGA GTX 280 1GB ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΩ ΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=113

ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Η ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.;

ΕΧΩ ΜΟΝΙΤΟΡ 22ΑΡΙ ΤΗΣ LG

EΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ PHENOM II X4 955

MOTHERBOARD ASUS M4N78PRO

RAM 8GB

PSU TOUGHPOWER 850 W

OS: WINDOWS 7 RC 71

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 40
  • Created
  • Last Reply

ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΠΟ ΓΝΩΜΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ.......ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΩ ΑΝ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ; ΘΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ;;; ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΡΑΒΙΞΑΝΕ ΤΑ 2GB ΜΝΗΜΗΣ.....ΕΓΩ ΕΧΩ 1GB ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ 3 ΣΥΝΟΛΟ 4GB ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.

γΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?

Link to comment
Share on other sites

To forum έχει πολλά θέματα τα οποία αν διαβάσεις θα πάρεις μια ιδέα τι παίζεται. Δοκίμασες την αναζήτηση;

Επίσης θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με κεφαλαία. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Πρόκειται για εντελώς άστοχη κίνηση. H GTX285 έχει 5-10% καλύτερες επιδόσεις από τη GTX280, αλλά αμφιβάλλω αν θα τις δεις στην πράξη στην ανάλυση που παίζεις.

Τα 2gb ram θα βοηθούσαν ίσως σε πιο μεγάλες αναλύσεις, αλλά σε 1680Χ1050 δε χρειάζονται.

Αν θέλεις οπωσδήποτε να αναβαθμίσεις περίμενε την επόμενη γεννιά καρτών από ΑΤΙ/Νvidia.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά έχω την 285 και είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά αφου έχεις την280 σε καμία περίπτωση δε θα σου πρότεινα να πας σε 285.Και αυτό γιατί:

1ον)Ούτως ή άλλως διαφορές δεν θα δεις (αντε να κερδίσεις μερικά fps αλλά όχι τόσα σαν να πήγαινες απο 8800 σε 285)!

2ον)Με την 280 μπορείς να κλοκάρεις μέχρι πολύ παραπάνω(από όσο μπορεί να φαντάζεσαι) γιατί υπάρχει και το evga voltage tuner με το οποίο μπορείς να ανεβάσεις το ρεύμα στην κάρτα και έτσι να την ανεβάσεις και να πάει είτε σχεδόν είτε ίσα και με την 285!Προγραμμα το οποίο δεν είναι συμβατο με την 285 για να πεις να την έπαιρνες και να έκανες το ίδιο!

Αυτά!Ελπίζω να σε κάλυψα.

Link to comment
Share on other sites

δοκιμασα και δεν λενε οι ati περισοτερα προβληματα δημιουργουν απο οσα προβληματα λυνουν

Kουφό. Εγώ δεν έχω προβλήματα. Αλλά έτσι και αλλιώς δεν σου είπα να πάρεις ati, όλες οι τιμές θα πέσουν λόγω ανταγωνισμού!

Link to comment
Share on other sites

θα τρελαθουμε...

1. τι εννοεις τραβαει μνημη απο την ram του συστηματος? ψαξτο και απενεργοποιησε το απο τα bios(αν υπαρχει κατι τετοιο)! σε καμια περιπτωση δεν χρειαζεσαι πανω απο 1gb vram σε κανενα παιχνιδι!!!

2. απο 280 σε 285 ειναι τελειως μα τελειως ασκοπη αλλαγη! δεν θεωρειται καν αναβαθμιση και ποσο μαλλον στην αναλυση σου...

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου στη θεση σου θα τη πουλαγα και θα καθομουν με καμια 8400gs μεχρι να βγουν οι καινουριες...με 330 ευρο σιγουρα θα παρεις μια καλη απο τις επομενες...αμα θες να αλλαξεις οπωσδηποτε παρε τουλαχιστον καμια gtx 295 μηπως και δεις καμια διαφορα!(διαφορα μονο στο fraps θα δεις...οποτε παρε gtx295 να δεις διαφορετικο νουμερακι πανω αριστερα στην οθονη η κατω δεξια η τελος παντον οπου εσυ θες!):tongue:

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου στη θεση σου θα τη πουλαγα και θα καθομουν με καμια 8400gs μεχρι να βγουν οι καινουριες...με 330 ευρο σιγουρα θα παρεις μια καλη απο τις επομενες...

πολυ ωραια ιδεα...!!!:banging:

Link to comment
Share on other sites

γιατι goku?σου ακουγετε παραλογο?το λεω απλα γιατι θυμαμε τι ειχε γινει με τις καρτες της σειρας 7 οταν ειχε βγει το dx10...και πολυ φοβαμε οτι μια απο τις επομενες καρτες που θα υποστιριζει dx 11 αν δεν σκοτωνει ακομα και gtx295 θα ειναι ισαξια τουλαχιστον!(για παιχνιδια dx 10 μιλαω παντα...σε dx11 θα τη σκοτωνει σιγουρα!!):tongue:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.