Jump to content



Ποδηλατό-thread (CycleLab)


performer

Recommended Posts

Δεν είναι θέμα απειλής βρε, βλέπουν την ρόδα που γυρνάει και την κυνηγάνε, όπως κυνηγάνε και τα αυτοκίνητα. Λίγο νερό στη μούρη από το παγούρι είναι ότι χρειάζεστε.

Link to comment
Share on other sites

Τα σκυλια ειναι μια χαρα....

Οι ανθρωποι ειναι για τον π.....:confused:

Εγω παντως εχω ακουσει οτι δεν πρεπει να τρεξεις αλλα να σταματησεις.Ισως αυτο να ειναι σωστο γιατι πανω στην αγωνια σου να ξεφυγεις μπορει να πεσεις πουθενα αλλου και να τραυματιστεις ασχημα.Αν ομως τα πραγματα γινουν επικινδυνα και ειναι κοντα,κλοτσια και τρεχεις.Ολοι αυτο θα κανουν ενστικτωδως.

Εμενα δεν μου εχει συμβει ποτε ασχημο περιστατικο γιατι απλα τα απογευγω.Καλυτερα παρακαμψη παρα αναμετρηση με τον σκυλο..;)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

αυτα ειναι....σκησιμο!

να σου πω.εσυ πηρες τελικα αλλο ποδηλατο ;

όχι γιατί και χρήματα δεν υπάρχουν αυτό τον καιρό και είναι και οι πανελλήνιες στη μέση οπότε με τόσο διάβασμα δεν παίζει δουλειά...

Link to comment
Share on other sites

Να μας συγχωράτε, ξεχάστηκα. Λοιπόν πραγματικά βάρβαρο.. δεν μπορούσα να φανταστώ ότι 7 γύροι μερικών μέτρων (200-300; ) θα ήταν τόσο επίπονοι. Καταρχήν να πω ότι ήμουν με το Tricross singlecross με τρακτερωτά λάστιχα. Κανονικά cyclocross δηλαδή αλλά χωρίς ταχύτητες. Ξεκινήσαμε πάνω στο γρασίδι τα βασικά πως ανεβοκατεβαίνεις (γιατί θέλει ιδιαίτερο τρόπο μη χάνεις ταχύτητα) για να το κουβαλάς όταν χρειάζεται! Αρχίσαμε μετά τους γύρους πάνω στο γρασίδι.. Μιλάμε για πόνο.. οι σφυγμοί κοντά στους 190 όλη την ώρα και να προσπαθείς να αρπάξεις ταχύτητα με όλη την κόντρα από το γρασίδι και την ψιλολάσπη. Αφού το ξεπεράσαμε αυτό το σοκ, μετά ήρθε η ώρα να μάθουμε πως το κουβαλάς το ρημάδι το ποδήλατο στον ώμο. Και να είμαστε σε ένα λοφάκι πάνω κάτω και να τρέχουμε με το ποδήλατο αγκαλιά. Άντε πάλι 190 οι σφυγμοί. Σε έναν αγώνα cyclocross χρειάζεται πολλές φορές να κατέβεις και να κουβαλήσεις το ποδήλατο γιατί είτε ανεβαίνει λόφο με λάσπες είτε πρέπει να περάσεις στημένα εμπόδια κτλ.. Αφού φάγαμε καμιά μιάμιση ώρα στα βασικά, αρχίσαμε και τον αγώνα. Να πω ότι είμασταν καμιά 15αριά άτομα, ο πρωταθλητής cyclecross Ιρλανδίας, ο περσινός πρωταθλητής, ο πρωταθλητής mountain και ο King of the Hills.. ε και 5-6 νουμπάδες με εμένα βασιλιά. Ο αγώνας ήταν 7 γύροι γύρω από την "πίστα", περίπου 200-300 μέτρα ο καθένας. Κάναμε "σλαλομ" στο γρασίδι σε στημένη πίστα, μετά πίσω στο λόφο, κουβάλημα το ποδήλατο μέχρι την κορφή του λόφου, καβάλημα και πάλι κάτω.. ΠΕΘΑΝΑ! Ο συνδυασμός ανέβα-κατέβα-ποδήλατο στο γρασίδι-τρέχα με το ποδήλατο στον ώμο είναι τρελή κούραση αλλά και τρελή εξάσκηση. Ψήθηκα πάντως χαλαρά :p

Link to comment
Share on other sites

Με τόση λάσπη θυμήθηκα κάτι που είχα διαβάσει κάπου:

"Ποτέ μην κυλιέσαι στην λάσπη μ' ένα γουρούνι. Εσύ θα λερωθείς αλλά αυτό θα το ευχαριστηθεί!"

Link to comment
Share on other sites

το πρωτο μου επισημο πεσιμο με το ποδηλατο (σε μονοπατι της Παρνηθας...)

κατεβαινα με 35-40 χιλιομετρα και χανω τον ελεγχο.

ακαριαια φευγω μπροστα τρωω τουμπα και ως αποτελεσμα το φαγωμενο ποδι απο τον σκυλο :p να εχει απο το γονατο και κατω πληγες και πρηξιμο.

Δεν ειναι κατι σοβαρο , το ποδηλατο να ειναι καλα :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.