cddaraa Δεκέμβριος 6, 2010 #1604 Δεκέμβριος 6, 2010 Selle Italia SL XC Flow Saddle 2010 | Buy Online | ChainReactionCycles.comSelle Italia Shiver Gel Flow Saddle 2011 | Buy Online | ChainReactionCycles.comSelle Italia Yutaak Gel Flow Saddle 2009 | Buy Online | ChainReactionCycles.com (λίγα παραπάνω αλλά είναι άπαιχτη για mtb)Selle Italia Shiver Kelvar Saddle 2011 | Buy Online | ChainReactionCycles.comFizik Aliante XM Delta Saddle | Buy Online | ChainReactionCycles.comBike24 - Selle Italia Shiver Troy Lee Designs Saddle
GoMaR Δεκέμβριος 7, 2010 #1605 Δεκέμβριος 7, 2010 just ordered DealExtreme: $79.62 MJ-808 HA-III SSC P7-C (SXO)3-Mode 900-Lumen LED Bike Light Set θα σας πω εντυπωσεις μολις μου ερθει για να ακολουθησουν κιαλλοι στην αγορα αυτου μου ρθε ειδοποιητηριο σημερα.Οποτε απο αυριο ενταξει λιγοτερο απο μηνα καναν απο dealextreme.ολοι γκρινιαζατε....
Dolly Δεκέμβριος 7, 2010 #1606 Δεκέμβριος 7, 2010 ΑΜΑΝ!Δεν είναι καλοκαίρι ακόμα, Ιάσονα μήπως έγινε κάποιο λάθος?
Blinky Δεκέμβριος 9, 2010 #1608 Δεκέμβριος 9, 2010 Παιδακια, θελω να παρψ ενα ποδηλατο, οχι τρελα πραγματα, ετσι λιγο για ασκηση και μικρες διαδρομες. Το παλιο που εχω ειναι 15ετιας πλεον, ενα αγωνιστικο Kynast (αγωνιστικο εννοω μεγαλες ροδες, λεπτα λαστιχα και τιμονι που επιτρεπει να το πιασεις σκυφτος κλπ, δε ξερω τους ορους) το οποιο ομως επειδη εχουν στραβωσει οι 2 ζαντες μου σκαει διαρκως τα λαστιχα και δεν εχει νοημα. Απ'οσο ρωτησα ειναι τοσο παλιο και τετοιο το κοστος επισκευης (γιατι θελει και αλλα πραγματα προφανως, φρενα/σασμαν κλπ) που δεν αξιζει με τιποτα σε σχεση με την αγορα ενος καινουριου.Το θεμα ειναι ενας εντελως ασχετος οπως εγω, τι να αγορασει και να μη τον πιασουν κοτσο? Θελω κατι με value4money και μπορω να διαθεσω μεχρι 300 ευρω το απολυτο ταβανι, θα ηθελα λιγοτερα ομως, πχ ~200...Νιωθω οτι αμα παω απλα σε ενα ποδηλαταδικο (πχ εχει στο Φαρο που ειναι κοντα μου εναν Τσιρικο, χρονια μαγαζι) θα παρω κατι μετριο και θα μου πιασουν και τον κωλο...Η χρηση ειπαμε ειναι απλα βολτιτσες στην περιοχη μου για ασκηση κυριως, δε μιλαμε για βουνα/φιγουρες και τετοια...Θελω δηλαδη να μου προτεινετε κατι που να ειναι της προκοπης και στα λεφτα μου, για να μιλησω στη γλωσσα μας, εναν core i5 και που να το παρψ σε λογικη τιμη, οχι να παω σαν την κυρα-κουλα στο Πλαισιο και να μου δωσει core i3 σε τιμη i7...
GoMaR Δεκέμβριος 10, 2010 #1610 Δεκέμβριος 10, 2010 ψαξου καλυτερα σε μεταχειρισμενο και οχι καινουργιο.η για ideal freeder περσινο μοντελο αν θες καινουργιο
Dolly Δεκέμβριος 10, 2010 #1611 Δεκέμβριος 10, 2010 Επειδή και εγώ έμενα 28 χρόνια Ψυχικό, ο Τσιρίκος είναι λίγο τσουχτερός.
greekfragma Δεκέμβριος 10, 2010 #1612 Δεκέμβριος 10, 2010 Την Τετάρτη που μας πέρασε πήγα με 2 ακόμη άτομα από Περιστέρι στο halbike (halandri bike). H διαδρομή και τα στατιστικά της ήταν αυτή chstath's Activities | RunKeeper Αν υπολογίσουμε επίσης οτι πριν φτάσουμε κάναμε διαδρομή Περιστέρι-Κέντρο-Χαλάνδρι ( 20χιλιόμετρα και 45λεπτά) και στο γυρισμό είχαμε Χαλάνδρι-Κέντρο-Καλλιθέα (να αφήσουμε το 1 άτομο) και πίσω Περιστέρι (30χιλιόμετρα και 1μιση ώρα) μπορώ να πω οτι χάρηκα το κουρσάκι και τα spd προχθές. Γύρισα βέβαια στις 2μιση σπίτι αλλά το άξιζε και με το παραπάνω.
deninho Δεκέμβριος 10, 2010 #1613 Δεκέμβριος 10, 2010 I'll just leave it here: Το ποδήλατο βλάπτει το σπέρμα | Άρθρα | Ελευθεροτυπία
Blinky Δεκέμβριος 10, 2010 #1614 Δεκέμβριος 10, 2010 ψαξου καλυτερα σε μεταχειρισμενο και οχι καινουργιο.η για ideal freeder περσινο μοντελο αν θες καινουργιοΘα προτιμουσα σε καινουριο και ας ειναι περσινο/προπερσινο/whatever μοντελο...To Tiburon που προτεινες racer παραπανω, παιζει φτηνοτερα απο 360 που βλεπω στη σελιδα? Γιατι εχω απολυτο οριο τα 300 και μεταξυ μας, ουτε αυτα θελω να φτασω...Επισης για το μεγεθος, τι ψαχνω? Ειμαι ~1.85 σε υψος...
GoMaR Δεκέμβριος 11, 2010 #1616 Δεκέμβριος 11, 2010 εννοειται οτι παρακολουθω σα τρελος τις χιονοπτωσεις σε ολη την αττικη τωρακαι περιμενω αυριο την χιονοβολτα στην παρνηθα με τα ποδηλατα μεσα στο χιονιι!!!!!!!!!!!!! οεοεοεοοεοε
performer Δεκέμβριος 11, 2010 Author #1617 Δεκέμβριος 11, 2010 μλκ προσεχες μη φας καμια σαβουρα... btw αν λεμε αν γινει κατι βρε παιδι μου τον 10-20 σε ποιον τον αφηνεις???
Hydra Δεκέμβριος 11, 2010 #1618 Δεκέμβριος 11, 2010 Καλα οποιος περιμενει να παει χιονι με τις αλυσιδες στο ποδηλατο ειναι γελοιος.Sorry...Με τα ειδικα τα λαστιχα κατι θα γινει,αλλα οχι οπως στην πρωτη φωτο,προς θεου ΧΑΧΑΧΑΧ :hang3:
performer Δεκέμβριος 11, 2010 Author #1619 Δεκέμβριος 11, 2010 ρε χιντρα προφανος και το ποσταρα για πλακα..
Hydra Δεκέμβριος 11, 2010 #1620 Δεκέμβριος 11, 2010 Ενταξει ρε man.Εχω δει ομως ποδηλατο με τα λαστιχα της δευτερης φωτο εν δρασει.Κανει δουλεια ,οσο του το επιτρεπει η ποσοτητα του χιονου στο εδαφος...Τα νυχια μου θα μυρισω ρε; χαχα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.