Jump to content



Ποδηλατό-thread (CycleLab)


performer

Recommended Posts

Τι γίνεται σήμερα σ' αυτό το thread....ανακεφαλαίωσης, bump και πάμε πάλι απ' την αρχή!

Η [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] είναι άσχετη με το σπορ, ψάχνει ποδήλατο και έχει βάλει στο μάτι το ωραίο/καλό/όμορφο GrammariosBikes.com - Cube LTD CLS 2012

Προφανώς θα κάνει απλή βολτάδικη ασφάλτινη χρήση, οπότε το θέμα μας είναι αν υπάρχει κάτι άλλο φτηνότερο/ισάξιο να αντιπροτείνουμε στο Cube.

Δίνετε link από 'δω και πέρα με προτάσεις, να διαλέξει να ξεμπερδεύει!:)

Link to comment
Share on other sites

γτ ρε καρμεν μας στενοχωρεις κ λες οτι σιχαθηκες?? :( ... (εδιτ> σορρυ ειναι χαθηκες οχι σιχαθηκες, που θα μπορουσες με τοσες πληροφοριες :flower:)

αυτο εδω το εχω ξαναπροτεινει (παρομοιο βσκ) SCOTT SPORTSTER 50 - Trekking bikes - Για άσφαλτο και χώμα - Ποδήλατα | τα πάντα για τα ποδήλατα εχει σκελετο που μπαινει κ σε μοντελο χιλιαρικου.... καλα τα cube αλλα ολοι cube εχουνε παρει, νισαφι πια.

Εσυ ως μια μοναδικη οντοτητα, δυναμικη/γοητευτικη, γυναικα ποθ τιθασευει αλλα κ να ενεργοποιει χιλιαδες ανδρες μεσα σε μια κοινοτητα, χρειαζεσαι ενα αναλογο bike footprint..

Έγινε επεξεργασία από fotme
Link to comment
Share on other sites

η αληθεια να λεγεται..

ποσταρει η καρμεν και πηρε φωτια το θεμα

αν και ειμαι καθετος με τα trecking ως ποδηλατα , πιστευω ομως καρμεν πως στη πρειπτωση σου ενα τετοιο ποδηλατο θα σου ερχοταν κουτι..

scott / cube οποιο σαρεσει περισσοτερο.

Link to comment
Share on other sites

Εσυ ως μια μοναδικη οντοτητα, δυναμικη/γοητευτικη, γυναικα ποθ τιθασευει αλλα κ να ενεργοποιει χιλιαδες ανδρες μεσα σε μια κοινοτητα, χρειαζεσαι ενα αναλογο bike footprint..

Γλύψε και άλλο θα το αντέξω.

Ρε συ fotme τα πράγματα είναι απλά

1. Όσο σχέση έχω με τα Pc τόση ασχετοσύνη με δέρνει με τα ποδήλατα

2. Είστε στην θέση μου και θέλετε ένα ποδήλατο ΜΟΝΟ για την χρήση που θέλω. Τα Σούνια, οι Γλυφάδες, τα ΜΜΜ δεν έχουν σχέση με την κουβέντα. Οπότε τι λεφτά θα δίνατε, ποιο ποδήλατο θα παίρνατε;

3. Δυστυχώς ειλικρινά μπερδεύτηκα με την συζήτηση. Διάβασα για ebikes κλπ. Ενα απλό ποδήλατο θέλω να γυρνάω πετάλι και να πηγαίνει.

thats all. Τεσπα όπως είπα θα δω μερικά και θα τα δοκιμάσω με βόλτα γύρω απο το μαγαζί που θα πάω.

Θα σας ανεβάσω φώτο με το τι πήρα

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας πάντως

Link to comment
Share on other sites

μα δεν ειναι απλα αν μου λες οτι δεν εχουν σχεση αυτα που σου λεω για τα ΜΜΜ, γλυφαδες κλπ με την κουβεντα, σου αναπαριστω ενα μοντελο χρησης στο οποιο εσυ αντιδρας οτι δεν εχουν σχεση με την κουβεντα. Αρα καταλαβαινω οτι δεν ψαχνεις τετοιο ποδηλατο... plain simple...:)

σου ξαναγραφω με οιστρο λοιπον αφου μιλας για αντοχες.., οτι το best case να ειναι ομορφο κ οκ για τα λεφτα του, ειναι το scott sportster, το cube που δειχνεις, ισως κ το ktm (αλλο πολυφορεμενο). Ολα αυτα τα 28αρια ποδηλατα, ειναι ουσιαστικα πανω κατω τα ιδια σχεδιαστικα κ με αντιστοιχα, ισως ιδια, περιφερειακα.

Αρα ολα στο ιδιο καζανι βραζουνε...οποτε κοιτας τις διαφορες στα 3-4 και λες ποια εταιρια, ποιες ιδιαιτεροτητες μου αρεσουν πιο πολυ.

Εμενα πχ, μαρεσει η σχετικη μοναδικοτητα του scott και το γεγονος οτι ειναι ο ιδιος σκελετος με ενα sportster 10... καποιος αλλος θα προτιμησει το cube γιατι ειναι ανοδειωμενο, αλλος το ktm γτ του αρεσουν τα παλ χρωματα.. παντως ειναι πανω κατω τα ιδια ποδηλατα... μην δωσεις για κανενα πανω απο 500 κ αν εχει μηχανικα δισκοφρενα..

Βσκ, ψαχνεις αλουμινενιο 28αρι, με αναρτηση με lockout, μηχανικα δισκοφρενα (αν θες) και 24 ταχυτητες minimum, αυτο θα ζητησεις σε 5 ποδηλαταδικα.. Γραψε τις προσφορες και ελα απο εδω με τις εντυπωσεις σου.

εδιτ> αν θελεις δωσε μας τις αναλογιες σου... για να σου βρουμε το μεγεθος σου... :D

edit2> kai specialised αν βρεις 430 με lockout και δισκοφρενα θα ειναι μια χαρα!

εδιτ3> κ μαρεσει πολυ σε γυναικα το γυναικειο κοψιμο, ιδιως αν παιζουν πλαινες τυπου τσαντες/σχαρα και ειναι το σωστο μεγεθος ειναι super sexy!!

Έγινε επεξεργασία από fotme
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] Αν δεν έχεις θέμα με αυχενικό* (πχ πιάνεσαι εύκολα) τσίμπα αυτό που λέει ο fotme στο ποστ http://www.thelab.gr/1063287330-post6422.html.

Αλλιώς δες και κάποια με ρυθμιζόμενο τιμόνι.

*Μη με αποπάρεις με καλές προθέσεις το λέω :)

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη τι παιζει με το ρυθμιζομενο τιμονι, αρνητικο θετικο offset ή περιεργος λαιμος ή αλλο ποτηρι?

[MENTION=4655]racer[/MENTION], Κυριε επιστημονα, σας παραθετω τα πορισματα της ερευνας που εκανα περι μηκους... του λαιμου ποδηλατου. Το 90 μου βγαινει.. ακριβως απο κεντρο πηρουνιου (αλλεν-πυρος) εως το cross section του τιμονιου. το ιδιο μηκος... παιζει επισης απο την αρχη του λαιμου (μετα την κεφαλη.. του πηρουνιου) εως το τελος του τιμονιου. Εκτιμω ομως κ.επιστημονα οτι το official μετρημα..ειναι απο κεντρο πηρουνιου μεχρι κεντρο τιμονιου. θα σας παρακαλουσα να επικυρωσετε τα δεδομενα που σας παρεθεσα και να επιστρεψετε, ωστε να διευκολυνεται το κοινο σας σε αντιστοιχα ερωτηματα.

με εκτιμηση, ενας θαυμαστης σας

Έγινε επεξεργασία από fotme
υ
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION]

πολυ ωραιες οι αναλογιες σου, αλλα μηπως δεν εχουν σημασια για το τι ποδηλατο θα διαλεξεις ;

τι εννοω ;

MTB ? trecking ? η κουρσα ;

κουρσα το ξεχναμε γιατι θα το ειχες αναφερει..

μεταξυ trecking και ΜΤΒ , προσωπικα παντα διαλεγω το δευτερο.

ισως να μην εχεις εκφρασει τις μελλοντικες σου επιθυμιες με το ποδηλατο.

αν εχεις σκοπο να ακολουθησεις με το ποδηλατο σε καποιο βουνο , τοτε δυστηχως οσο κολλημενη και ενθουσιασμενη εισαι με την αγορα ενος trecking ποδηλατου , ΔΕΝ θα μπορεις να ακολουθησεις.Δεν ειναι κριμα ;

οι διαφορες ΜΤΒ με trecking , ειναι μηδαμηνες..οκ αντικειμενικα ειναι πιο ανετο το τρεκκινγκ λογω μεγαλυτερης διαμετρου τροχου και λεπτοτερου ελαστικου αλλα χωρις αυτο να σημαινει οτι απαγορευεται η δε προτεινεται η χρηση ΜΤΒ σε δρομο.(μα τι συζηταμε...)

μη σου πω οτι λογω καλυτερης αναρτησης μπορει να ειναι και πιο ανετο στους καροδρομους που εχουμε.

Με την χρηση ΜΤΒ πραγματικα πας παντου..Και δρομο και χωμα και βραχια και κατσαβραχα.

διαλεγεις τι σαρεσει.

με το trecking περιοριζεσαι μονο σε ποδηλατο πολης και ελαφρυ χωματακι αντιθετως με το ΜΤΒ που μπορεις λογω ποδηλατου να το δεις και πιο σοβαρα σα χομπυ.

Γνωμη μου , παρε ΜΤΒ γιατι ΠΟΤΕ δε ξερεις πως θα στην βαρεσει.Και αν οντως μεινεις σε απλη βολτα πολης , τοτε θα λες οτι εχεις ενα πολυ καλο ποδηλατακι και κανεις την βολτα σου το ιδιο καλα οπως και με ενα trecking.

και αν θες ακομα πιο ανετες βολτες.....δινεις 15Ε για ενα σετ λεπτων ελαστικων δρομου και βουαλα...εχεις ενα MTB - trecking.

δε προσπαθω να μαζεψω κοσμο στο στρατοπεδο μου , απλως θεωρω κριμα να κανει μια αγορα ποδηλατου και να μην εχει σκεφτει τυχων περιορισμους που θα της ερθουν στην πορεια.

και για να κανω την αρχη

http://www.grammariosbikes.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-gear.tpl&product_id=1394&category_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=100012

καλοριζικο :D

Link to comment
Share on other sites

οτι και ναναι γυναικειο ομως ετσι Ιασωνα>? να ειναι ωραιο, ταιριαστο κ κομψο..

ΓΟμαρ, αυτο εδω τι σου λεει? http://www.grammariosbikes.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-gear.tpl&product_id=1489&category_id=155&option=com_virtuemart&Itemid=100012

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=1243]fotme[/MENTION] εχω δει αρκετες γυναικες με ΜΤΒ αντρικους σκελετους.....

Σε γυναικειο σκελετο ειναι περιορισμενα τα μοντελα που βγαινουν δυστηχως...

δε ξερω να απαντησω.Οποτε δε απανταω.

[MENTION=4398]Κωστάκης[/MENTION] ok :) μια χαρα...

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] thanks για τις πληροφορίες κατάλαβα τουλάχιστον την διαφορά trekking με mtb :)

Οπότε με βλέπω για ένα σετάκι με ρούχα, παπούτσια σαν την κοπέλα απο πάνω και ένα mtb. :red:

Στο θέμα σκελετού επιμένω ότι δεν μου αρέσε η λοξή σωλήνα στα γυναικεία

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.